![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
joł eloł czikerap imprezka bejbe poczuj tego stajla i wez zownuj ta rozkmine to co zrobiłeś było kozak \m/ <- tak powinien wygladać twoj post jeśli cchesz być modny i na czasie. @ Doszły mnie słuchy, że Vision sie ostatnio rozhulało jeśli chodzi o PA. Mnie to mało obchodzi ponieważ juz nie gram, ale można by zadbać żeby się nie rozpaniczyli zabardzo tak jak to miało miejsce przed świętami~(wtedy sytuacja wygladala troche inaczej, aczkolwiek..). Bo po co?na co? komu? kolejne niesłuszne ofiary wojny, a raczej braku pieniążków. ps. zło jest złe i się zeźli niebawem, ale Komandor Kukumber zawsze będzie z wami! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie gdybym sie ujawnil to bym mial po grze na tym servie a chce jeszcze troche pograc. Po trzecie wes sie zastanow co ty wygadujesz: co 2 twoj post polega poprostu na wyzwaniu kogos lub napisaniu co ty mozesz wiedziec na temat wojny.Przypomnij se poczatek wojny vs Wanted, jak pisales ze Draz~ juz nigdy nie bedzie gral na tym swiecie etc a tera co ? lizesz du** mu jak popadnie. HAIL WANTED ! |
Cytuj:
To masz po dupie crusher jest *******niety bije kazdego za nic mozna powiedziec ze to gamm 2 wiec olej ten serer i idz na jakis inny wiekszosc osob tak robi jak cos to sprobuj znim gadac ale watpie czy ci sie uda ..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli obrazilem go to przepraszam go za to ale chcialem mu pokazac co on robi na tym servie i idzie tam gdzie mu jest lepiej. |
Cytuj:
Chodzi o to ze bojisz sie powiedziec kim grasz ... Na kazdym poscie jestes skrytym charem ... n/c. Hail Wanted ;] |
Cytuj:
btw. Cos malo sie dzieje ostatnio swe jakos sie nie loguja a wanted abusuje ile wlezie ;) Jest zle ale zawsze moze byc gorzej ;p Pozdro Polludki, Drazludki i Xajakoludki |
Nic mi nie wiadomo o tym ze rzekomo wanted abusuje. Ale za to slyszlalem o poczynaniach szwedow ktore wlasnie najtrafniej sie okresla mianem PA .
Koniec koncow jestem skonczony. Ujawnij sie w koncu koniecznie. |
Jak mozna sie odwolac do acc bana bo dostalem nieslucznie. pomocy.
|
Cytuj:
|
Powiedz jaki adres? A jak nie mam imienia tego gma?
|
Cytuj:
|
Dazo... na tibia.com możesz się odwołać do decyzji GM'a. ;)
|
Bana ci nie usuna a nawet nie skryca -.-
|
Cytuj:
Przepros i wyjdz frajerze... Bo to co wygadujesz mija sie z faktami, a ze to ty masz naje*ane to juz naprawde nie moja wina... Jestes takim odwzorowaniem nooba... Dlaczego? Potrafisz wyzywac etc~ ale nie chcesz sie ujawniac myslisz ze jestes taki twardy? {QUOTE]Powiedz mi gdzie w moim poscie bylem "skrytym chamem" ? Jezeli obrazilem go to przepraszam go za to ale chcialem mu pokazac co on robi na tym servie i idzie tam gdzie mu jest lepiej.[/quote] Gówno o mnie wiesz, wybieram tą droge zeby nie byc w gildi z drazharmem a z przyjaciolmi jak dof dla ktorego w tym momencie moge zrobic wszystko. Moze ty nie czujesz takich klimatów wieki bohaterze ktory kryje sie za nickiem TAJEMNICZY <lol> |
taa mysle ze jestem twardy ;)
kurczaku wes se przypomnij co zes wypisywal na poczatku tego forum ;p I prosze Cie nie wypowiadaj sie wiecej Yuor Ra |
Cytuj:
|
Czyzby zdrada?
Dlaczego padl Wican??X( Czy Shanoz i Sathan Bell odpowiedza za ten czyn i za zdrade Wanted??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |