![]() |
Do Hurricane mozesz prawdopodobnie doliczyc 141ek wiec bedzie troche wiecej :D ale nie jestem pewien w 100% jeszcze
|
Cytuj:
cos ci sie pomieszalo :) |
141 ek to chyba Anandumim , oby nie dołączył do Hurricane ^^
|
Cytuj:
przed chwila byl atak na liberty ale bossa niebylo :/ |
Anandumim powinien byc na dniach w Hurricane, ponoc go Avis wyrzucilo z expa.
|
mam prośbe ma może ktos filmik z Orshabaalem na Morganie ?? :confused: to było dawno temu ale chccialem bym obejrzeć :P
Gralem sobie w tibia a tu nagle komunikat 12:16 Server is going down in 5 minutes. Please log out.:/ wie ktoś czemy wylaczja server ? jakich Patch ?? ;/ |
Cytuj:
Robil moze ktos filmik z tego ataku na liberty ? |
A czemu niby on miał by nie dołączyć do Huricane ?
|
Cytuj:
|
Czy Ananowi nie jest przypadkiem bliżej do Volltio, niż do Hurri?
Jeśli się myle, to mnie poprawcie. :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
@EDIT Musialem nabijac posty innym kontem ;s Ale wrocilem! ! ! QHAHAHAHAHAAHAHAH |
hahaha
Nov 16 2006, 19:59:49 CET Killed at Level 173 by Zylber
and by Citchiee Dexterius Nizahe, u Rox!!! |
jak dla mnie to był kick albo problemy z netem / prądem ;( szkoda ze padl , ale Hurricane i tak przegrywa i to mnie cieszy ;)
|
Smiech na sali...
ciekawe jak padł? wie ktos? |
dlaczego mówisz ze szkoda ze padl? żal ci go?
Dlaczego jestes po stronie avis? a nie Hurricane? Bądz patriotą ;) |
I sie stalo! Zemsta sie wykonala!
Wiec to ze zarobilem hunta u NIZAHA nie poszlo na marne! Jest jeszcze szansa! Kto pierwszy plan wyznaczy!? Kto pierwszy ruch wykona!? Do boju jezdzcy Hurriances! Do boju! Za nasz kraj! Za Polske! ! ! Jak Matusiak wypchnac ich z Morgany! Do boju! Na smierc! NA SMIERC!!! |
Cytuj:
Bo avis jest lepsze!Hail! wogole ten frag jest zalosny nizahe stracil 2 lvle? i tak je nadrobi . Zauwazyliscie ze nizahe padl i wogole sie nie zalogowale po dedzie? to znaczy ze prawdopodobnie padl bo nie mial neta lub coś w tym stylu. |
Cytuj:
Ja wole zeby servem rzadzili Polacy, chociaz moze wygonia takich rasistow jak Ehazin ktory nas nienawidzi >.< |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |