![]() |
super poradnik... 8o bardzo mi sie przydal... :cup::cup::cup:
pozdro |
@NeoMaster
Palem skillovać sword? oO dziwne... Co do poradnika jest przejrzysty i ten wykres w jakim czasie jaki skill się nabija... Boskie :P |
OK wszystko OK ale moze cos o skillowaniu na swiatach non-pvp np. monki bo dwarf geaomancer...bezsens.
|
Island of Destiny !!
Ludzie wlasnie chce wam o tym przypomniec :) Korzystajcie z tej wyspy pred wyjsciem na Maina !! ja nabilem na niej najtem skile 34/34 i zbierajac z dwarfow copper shield (skupuje je na wyspie kupiec po 50gp) zarobilem ponad 2k i wychodzac na Maina mialem 3,5k kasy i skile 34/34 :):p Radze wam tez tak robic. Pallem to samo nabilem sobie 31/25 i potem znacznie lepiej sie skilowalo na Mainie a to sie jzu przydaje zwlaszcza na pvp jak na 8 lvl masz skile 40/40 najtem tak jak ja :) a na 12 mam juz 55/55 :) PAMIETACIE O TEJ WYSPIE DOBRA KSIORKA I SKILE JAK NA PCOATEK !!!
|
Moje skille
Ja na 8 lvl mam skille 31/29 i ciagle skilluje narazie nie narzekam.Gram na Thorii :) Mysle ze juz na skillach 40 bedzie chcialo mi sie zygac od skillowania :)
|
niee 40 to jeszcze nie jest tak zle :) ja narazie wbilem nowa postacia 55/55 i nawet sie nie nudzilem i dalej sie nei nudze :) wbije jeszcze 65/65 i dosc :):)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
" Nie wiedziałem,że tyle godzin trzeba poświęcić na skillowanie :D" - to juz wiesz frajerze |
Je syty poradnik, w końcu teraz moge nabijać lev , teraz gra sie toczy fajnie. Najlepszy to ten wykres lev i postępów . Oby więcej takich gwiazdek w grze.
|
Fajny poradnik tylko o swiatach non-pvp nic nie napisales ;/
fajnie ze sie tu czegos domysle |
Poradnik jest po prostu świetny, bardzo mi się przydał :D:D 9/10 ;p
|
Sworda i shielda można wyrównać ale to troche głupie powiem wam ,że nic się nie stanie jak skile będą mniejsze np 65/62 to nic się stanie skile się robią nie wyrównane gdy sie np expi albo bije z 1 ręcznej broni ale nie przejmujcie sie tym Pozdro:D
Knight 18 skile 59/59 mlvl 4 fisching 119 Cya |
Fajny poradnik mi się przydał
|
Cytuj:
|
Question
Your post rocks!
|
ej mam pytanko a jestes wstanie podac czas treningu do awnasow jesli o shielding i dist u pala?? jesli tak to napisz fastem plx :D
|
Jest tez jedna bardzo wazna rzecz przy trenowaniu o ktorej kazdy mysli blednie.
Mam paladyna z takimi oto skilami<<<<<<< i kazdy mi sie dziwi ze trenuje na slimkach, ze przeciez one padaja na 2 hity i takie tam. Otoz sila bicia tez zalezy od lvl moze nieznacznie ale majac taki lvl jak moj i bijac na full defie z small stones zadaje hity bardzo slabe. No np. przy skilu 107 dist jaki mialem na 30lvl, bilem w slima hity od 2 do max 25, ale to naprawde rzadko wchodzil mi hit 20+, przewaznie byly o 7-17.(a taki pall 70 lvl skil 80 bije znacznie mocniej niz ja) Teraz postanowilem troche przyexpic bo mam pacc i na 45 lvl moglbym sobie robic enchaned spear o czym predzej niepomyslalem. No i mam teraz 41 lvl i jak trenuje ze skilem 108 dist to bije w slima bardzo czesto 20+ a czasen zdarza sie walnac nawet 35. 10 lvl uroslo a hity znacznie wzrosly. |
Eyy. Mam 8 lvl ale chce skille jeszcze wbic na rooku. Bede knightem :)
Na czym mam bic i jakie eq bo sie pogubilem :) Zbroje jak najlepsza (np chain armor) tarcze jak najlepsza (np plate shield) bron slaba (np kombat knife) I jaki tryb wybrac zeby szybko skile leciały? max def czy max atak? a moze poł na poł? Dobrze mowie? Jak nie to mnie poprawcie aha i kombat knife to jest nasjlabszy sword na rooku? z gory dzieki;) |
@up
Skillowanie na rooku się NIE OPŁACA !!! Skill idzie ( chyba ) 50 % wolniej , maksymalnie wbijesz może 30/30 ( nie wiem czy to możliwe ^^ ) a poza tym na rooku nie da się skillować mlvla , a to jest też ważna rzecz u knighta . A najsłabszy sword na rooku to knife , ale leci tylko z bosa minotaurów , więc chyba nie uda Ci się go zdobyć ^^ |
To do jakiego miasta isc zeby se skille fajne powbijac?
Thais czy Venore (bo do Carlin raczej nie) I poprawcie mnie z tym eq i trybem :) i czy opyla sie bic np trolle kombat knifem? czy cos ciut lepszego? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |