![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
haha niby jakie ss'y masz??
dla twojej wiadomosci nie mam bana za zabijanie czyli "PA" tylko za spam na trade :D styl: Sell 10 bp uh <i tak 10 razy> zalosne... chcesz to zabij mnei prosze bardzo ale miej powod konkretny i przedstaw go !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Monisia Mam ss'y jak na gg przyznawalas sie ze nie gralas tym chaarem 2 miechy , gral na nim twoj koelga ktory caly czas oszukiwal sanyol i wszystkich ze jest Toba , bil moich kolegow, wiem zabije Cie tak jak juz napisalem :D |
Cytuj:
|
Vision
Jestem bardzo zadowolony, że dwóch największych Power Abusers on Furora jest Hunted... Chyba się zemn± zgodzicie ? :>
Hail Aberratio & Duskiness !!! :D Your Bafee~~. |
Cytuj:
|
Kiedy bylem jeszcze liderem Sunblade za starych czasow to nasza gilda miala cichy pakt z Taifunem. Duzo razem gadalismy i czesto musialem dzialac na dwa fronty..eliminowalismy tych ktorzy nam zagrazali ustalalismy wspolnie price listi takie tam bzdury..
Mozna powiedziec takze ,ze bylem ja i moja gilda wykorzystywana przez Taifuna.Ale ciagle roslismy w sile i czekalismy na rozpad dusk i przejecie wladzy na serwie...Do wojny niestety doszlo za wczesnie mimo zapewnien Taifuna ze za pomoc wczesniejsza nic nam niegrozi i takie tam obiecanki cacanki... Tak sie zastanawiam co jest gorsze Vision z Imargamem czy Taifun ze swoimi dzieciakami... Kiedy wybuchla wojna Dusk vs Sun kazdy z Sunblade mowil ze to przez Imargama i Zwidka i Taifun zle robi ze ich ma w gildzie bo gdyby ich niebylo niebylo by tej j.ebanej wojny. Zadnego ziomka z Sunblade niezapomne bo to spoko chlopaki ale zastanowcie sie komu lepiej pomoc... Kazdy popelnia bledy Taifun popelnil ich za duzo ale chyba lepiej jak bedzie bez zmian i on bedzie dalej rzadzil... Imargam przy wladzy... to serwer zostanie opustoszony:P A tak wogole to niegrajcie juz w ta gre:P |
Abe~ musicie przyznac ze dosatliscie od vision po dupie ostro:] I dopiero teraz iedy Dusk sie wlaczylo to czujecie sie silni i sie smiejecie
|
[quote=oceT;1111178]
Cytuj:
Pojechales mnie tak ze zamkne sie w sobie :( |
zal.pl
Cytuj:
|
Wezcie sie all zamknijcie, to jest temat o furorze a nie o waszych problemach z samoocena-_-
|
Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci. Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji. Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!! |
Haahaha :D nie moge panowie i panie nie moge :D wy myslicie ze vision czuje sie huntowane ? Oni dopiero teraz maja faze na zabijanie ;) Taifun do piachu :D
|
About Me
Cytuj:
|
Cytuj:
Sfragowalem? Jezeli 12 osob sdekuje jedna osobe to w koncu padnie. Sam to zrobiles ze sie podniecasz? Zobacz po ile fragow maja ludzie z vision katrila 16, yamahaha 14 montura i tarrin po 12- oni maja sie czym pochwalic a ty...? Ciekawi mnie ile twojej starszej trzeba bylo sniegu w pizde napchac zeby wysrala takiego balwana. |
:>
Chce wam przypomniec ze to wlasnie Vision spowodowalo ze Abberatio wywolalo ta wojne przez hacki Harcesha , a to ze Imargam i Zwidek postanowili mi zrobic wojne to jest ich wybor. Oczywiscie nie ma co tu gadac bo jak wiecie kazdy kto dolaczy do Vision ma hunta 4 ever wiec jak sadze lepiej sie przylaczyc do nas.
Krzysiu ty wiesz ze jak cie na Yamahaha zobacze to zrobie ci troche klopotow na Kyrze :-) A spotkanie dotyczylo wlasnie usuniecia power abuserow z gildi i jak sadze tera nasz serv bedzie wygladal powazniej. Zachecam wszystkich chetnych do zglaszania sie do naszej nowej rekrutacji w Abberatio gdyz tera Abberatio jest oficjalna akademia Duskiness. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |