![]() |
Cytuj:
Nie będe się z Tobą kłócić bo widziałem Twoje poprzednie posty i wiem, że zawsze jesteś najmądrzejszy ^^. Nicków nie podam bo nie mogę =). Cya ;> //Signed //Iks~ |
Ma ktoś film z wczorajszej jatki w Ank?
|
Cytuj:
btw open battle 7:5 dla FG Total score 21:5 dla FG |
Cytuj:
Ściąga się =D, dlatego nie było go na tibicamie bo zajmuje 2,8mb :> dzieki btw. Guys z wielkiej litery ;p |
Cytuj:
BTW 145ek na combo : p http://img174.imageshack.us/my.php?i...uscomboqk9.jpg |
Nie, ponieważ FG jest wielkimi (nie dużymi ;)) i nie idzie jej znaleźć jak się kliknie pod twoim avatarem.
To czy jest wielka, to też poniekąd racja, ponieważ ma piękne fragi xd |
Cytuj:
|
Mimo że MM przegrała te Open Battle 7:5 (no w zasadzie do 4 bo takiego śmiecia jakim jest gr8 Tonnyyyyyyyy nie trzeba liczyć), to pokazuje jednak że potrafi walczyć, potrafi zabijać, i uczy się szybciej niż niektórzy z Brainless Guys. I w niedługim czasie okaże się kto lepiej zna zasady gry ;)
Swoją drogą Cariel Da'Rose to w 95% Demonic Pelego - jeden z polaczków w FG. A tak btw zna się ktoś dobrze na cURL bo nicholery nie mogę jednego skryptu sklecić, ale w ciągu 2 dni będzie gotowy :) |
Cytuj:
|
Po szczegółowej analizie twoich wcześniejszych postów łatwo doszedłem do wniosku że jesteś 2nd ownerem Gandamira Evil'Eye. 0lik jest jednym, ty jesteś drugim, aha i nie tłumacz się że nie bo niestety ale wtopiłeś ;< A później będzie płacz i zgrzytanie zębów ze złe Mo Murda nie chce dać się wypłacić.
Zresztą wy to jesteście takie big mouths - dużo gadasz mało robisz. Tutaj cytaty: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91212 Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101311 ^Wasze noobchary. ---------- http://forum.tibia.pl/showthread.php...46#post1048146 Cytuj:
F33l 0wn3d Think, if you can |
i co ty na to gandamir? a żeś wpadł ;d
|
Cytuj:
Jaaaa ale jestes haxxxorski jak na to wpadłeś ??? :<< Pozatym to chuj cie to obchodzi kto kim gra?? Staje Ci jak o tym myślisz??Pozatym niektórzy użytkownicy tego forum mogą sobie różne rzeczy wypisywać,nie koniecznie prawdziwe.Więc z łaski swojej ucisz się i niepie*** głupot.. Równie dobrze ja sobie moge napisać jestem Eternal Oblivion i mam wszystko w du*ie ..Też powiesz że jestem 2nd owner?? Peace. |
schowam się pod koc ;(
a tak na serio to nigdy nie mówiłem ze niedziele konta pff cóż nie da się połączyć wszystkiego, więc jeśli nie masz wystarczająco dużo czasu by spędzać długie godziny przed kompem to 2 owner to rozwiązanie dla ciebie ;) nie mam zamiaru poświęcać tej grze tak dużo czasu, ale chce "coś" w tej grze osiągnąć, kłamstwem by było gdybym powiedział ze wogule mi nie zależy na tej grze... do tego dochodzą sprawy typu pacc, odrabianie strat pośmierci itd a teraz panowie rzućcie stos bluzg jaki ja jestem bee bo dziele konto panowie hipokryci, którzy zawsze grają czysto nie używają "czitów" i nigdy nie dali passów do swojego chara komuś innemu pozdro :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą podejście do gry mam takie jak i ty. Zamiast tracić cały dzień na gre moglem sobie pograc 3-4h i miesc duzo RL dla siebie w odroznieniu od innych. Slaminer zawsze, ale to zawsze mial 2 ownerow (przy czym 2 owner zmienial sie rotacyjnie czyli 3 osoby, jednak nigdy w ciagu dnia ani tygodnia nie gralo nim wiecej niz 2 osoby). Nastepnym razem poponuje analize moich postow bo wydaja sie zbyt trudne ;f Cytuj:
Kod:
Azeris Cytuj:
Co do moich umiejetnosci komputerowych i logicznego myslenia, to uwierz (bo na myslenie to cie nie bede namawial), ze jestem w tym lepszy od ciebie. Aha ale Eternal jest BR? Chociaz podciagajac to pod ciebie to zawsze moze byc brain retard. |
To juz wiem czemu kumple mi mowili z Gandamir to noob ,widocznie poznali 2 ownera ,nie-olika ; d
@Cariel Da'Rose Nie wiem o czym mówisz , to z tymi kumplami =p |
Zwracam honor rzeczywisice 7;5 :P
Co do wypowiedzi Azerisa to cytowanie jej przez ciebie drogi stary slaminerzy jest poprostu bezsensowne poniewaz jest to wypowiedz stara i nieodnoszaca sie do tego watku elo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do wojny to myśle ze MM coś pokazało ale to jeszcze nie to xD |
@up
brak im zgrania i organizacji, ale andal maja przewage lvlowa :P btw ponoc syranus Banished: until deletion because of invalid payment mimo ze ukryl swoje dane wydaje sie byc to bardzo prawdopodobne poniewaz on mial pacc a teraz jest facc :P wystarczy tylko zaplacic za pacca i wracac do gry :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |