![]() |
Seq to jak wygląda Twoja potyczka z Guardian Angels? ;>
Jak przyszło co do czego to logout, tak? =p |
""chudzina" był to paradoks..."
Chyba chodziło Ci o ironie :) |
Cytuj:
|
Śmiać mi się chce z ciebie seq... widzisz twoja gildia pokazała kim ty jesteś... Nikt nei chce z tobą już być.. Na forum mamy pokaz " I don't fight" . Nic 300k szykuj i graj dalej bywa... :D ale masz jescze na pięku z innymi gildiami i uważaj na siebie :)
|
torpedo gratz deda :D
[CHAR]Torpeseq[/CHAR] Feb 03 2007, 15:15:20 CET Killed at Level 95 by [CHAR]Gaura[/CHAR] |
I agree. I won't fight.
omg i na h*j tak piszecie na forum jak mass logi robicie? ;) |
No i z czego masz radoche? Zal...
To wasz problem że robicie sobie więcej wrogów. |
Więcej wrogów lol neidługo bedzie wielki porgrom seqa i mority :D Rozmawiając z kilkoma osobami wszystko wiem :D 6 rządzących gildi na 2 ;> :D
|
Wiadomość do takiego jednego PA z Titanii:
Proszę nie straszyć mojego brata w Tibii, że dostanie wpierdol w rl. Wszystko co ja piszę na forum to moja opinia i proszę do tego nie mieszać rodziny i kumpli. I nie strasz, że za tydzień będziesz w Łodzi, bo warszawiacy nie są tu mile widziani -.^ Signed, Emok. |
Cytuj:
|
To przechodzi ludzkie pojęcie, do jakich kroków chce się uciekać pewien PA, żeby wymusić "respekt" :P
Muahahahha ;p |
Ehh...Co się dzieje z tą Tibią jak do otsu trzeba sie już logować 20 min ...
|
A ja nic nie powiem xD
Nudna wojna ta jest ale cuz kasa sie robi :-) PS: Niespodziewalem ze "kumple" chodzi o BOltera , Sorcerera skoncza zemna znajomosc w taki sposob.... |
Vilum postaraj się o jakiegoś nowego, ładnego fraga :D
|
Cytuj:
|
To ustalcie open battle i jedziemy :D
|
Mm Smeciu chcial ci wpierdolic nie ja ^^
|
A mi niejaki Scroopy mial wpieprzyc....i czekam na niego i czekam :/X(
|
Cytuj:
|