![]() |
Omg Dzisiejsze Lagi To Juz Przegiecie !!!!x(
|
Skoro wszyscy macie lagi to zapraszam na 17.00 przed TV na mecz Manchester vs. Arsenal xD Oczywiście jeżeli ma się Canal+Sport xD
|
Jaki stan wojny ?
Lagi lagami ale wojna trwa ;) Coś się zmieniło ? Jaki obecny wynik wojny ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam jeszcze nadzieję, że jesteś za Man Utd ... |
Cytuj:
Heheh:D Med niema lagow jak polacy maja... Jak polacy nie maja lagow med ma^^ |
Cytuj:
HAIL Manchester :D tylko szkoda że Van Nisterlooya już nie ma :P Mój ulubiony napastnik achhh ;p A tak poza tym to: Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi Lagi i wogóle straszna dupa :/ |
Jak wygrają hiszpanie zobaczcie jakie wyżelowane pedałki (to nie żart tylko prawda ) bedą nami rzadzić. (trochę stary ten photobucket bo robiony przed rozłamem)
http://s2.photobucket.com/albums/y47/henchy/Arcania/ Dla tych co tego nie widzieli Dzięki dla zioma, który mi to przesłał dzisiaj. A tak poza tym Arsenal i Bykuu mawr(szczery respect za browara) rządzą. |
Cytuj:
|
2:1 niestety;/ W koncowce nas udupili ;/. Ale i tak liga nasza xDD
|
Cytuj:
|
Ej dzis nawet ja mam lagi;)
LoA have alliance with LoT.x) ej nic sie w tej wojnie nie dzieje:P.Ani Beach ani dpft nie expia.O walkach nie wspomna:P |
I to jest to Arsenal !!!!!
Wy kibice Man U i tak sie cieszcie, bo Chelsea prz*****ła i nadal macie taka samą przewagę. @Bykuu Po zobaczeniu ilus plastikowych ludzi było twoje zdjęcie - najlepsze, bo hmm.. takie najbardziej szczere xd |
kekeke ale ja mam brechta z niektorych "witam panie lindl;p" z tego MU jak mozna sie wczowac tak jak pies do dymania,dla mnei to smieszne ale przynajmniej mzona sie ponabijac,
ps. wszyscy fani MU dzis ponoc popelniaja samobojstwa wieszajac sie na szalikach tak podaje jakastam strona z fanclubem :D |
Cytuj:
ze studenckiego zycia wzieta ;p |
Jeszcze jedna rzecz - co oni w tej Hiszpanii maja za browary
(jeśli to można nazwać porządnym bronxem). Mają Arowixa w składzie i niech im pokaże co się pije w barach, a nie "kufel" 200 ml piwa karmi 0,1% |
Właśnie Aro aka papa pokaz im, co i jak się w Polsce robi
Ale i tak mam nadzieje ze przegracie (bez obrazy) |
omg Arcania potrafi zaskakiwać
Farylin Manson i Lamusini w jednej gildi 8o |
Cytuj:
|
Lamusini zamienia sie w Hiszpana(wyżelowanego)?! Nie no bez przesady...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |