![]() |
ubicie thorvala to bylo jedno z glupszych posuniec jakie wykonaliscie w tej wojnie.
|
Cytuj:
Co do Oriusa... Irytuja mnie niektore niekiedy Twoje posty na forum.tibia.com ale mimo to i tak Cie lubie xD Zeby nie bylo... nie jestem w Ulti~, nie jestem w Cruoris nie jestem w Saruman Army Fraternity etc etc etc :p Nie gram tu od dawien dawna jak Szarancz a Redela/Thorvala zawsze nienawidzilem :) |
Dany Karde
Mar 04 2007, 07:22:01 CET Killed at Level 122 by Alucard de'Moon and by Balu kiler http://www.speedyshare.com/730861936.html |
Ładnie :D ehhe
|
Cytuj:
WOW, Idzie ultimation idzie!!!!! Dany to takie free fragi ;P;) ;) ;) :p Cytuj:
|
Qpa double post -.-"
|
Gratzky zabicia Danego :-) To jest to co tygryski lubia najbardziej.
Moge sie dowiedziec za co konkretnie padl Thorval? |
Cytuj:
"kazali bić to zabiłem" |
Dany bites dust - to co kochamy ogladac :)
|
Thorval padl za to ze "lizal dupe Puge i robil PA na polakach"
dokladnie tak mi Macavelli powiedzial ^,- |
Obiecywalem ze bedzie akcja i byla tyle ,ze mam teraz spalony monitor i sie ciezko w*****am;[ Mam nadzieje ze w serwisie wyrobia sie na rekolekcje bo jak nie to sie zalame i popelnie samobojstwo.
|
Cytuj:
|
nortec
Mar 04 2007, 20:13:44 CET Killed at Level 128 by Wujek do pierogow and by Despi |
reason na thorvala jest lame i nadal uwazam ze to bylo waszym bledem.
|
|
\_o_/ <znaki>
|
Yaaah, gz ULT company :]
|
Wielkie gratzky!!!! Tylko oswieccie mnie, ktory to taki jenteligient:
10:34 Emttec [33]: WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIERDOLNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO. Ja Was bardzo prosze. Nie znizajcie sie do ich poziomu, nie stwierdzajcie, ze jakis narod to gowno!!! Skoro Puge chce mowic, ze dobry Polak, to martwy Polak, to niech mowi. Wy nie musicie takich akcji odstawiac!!! Jeszcze raz wielkie gratzky. Next Puge? :> @down Aha ;) |
To byl jakis chlop od despiego or so
|
Cytuj:
Dobrze Zalfik to już się nie powtórzy (z mojej strony, bo ja też co¶ takiego napisałem chyba) ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |