![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg Rankor ty masz 15 lat a gledzisz bardziej poprawnie niz moja baba z polaka jak czytam takie goowno to az samemu mi sie zaczyna chciec srac zaraz pewnie znajdziesz w moich postach jakies lioterowki czy ki HJ (nie bede pisal chuuj zebynie bylo ze temat skasowali przezemnie)
a swoja wypowiedz kieruj gdzie chcesz w prawe na lewo i po skosie a mi to po prostu wisi :O Ja nie zmienie tego ze ty przestaniesz tu sie wypowiadac a ty nie zmienisz tego co i jak pisze kapishi?? pzdr V |
Cytuj:
Chłopczyku, czy ty aby napewno masz 20 lat...? |
tak mam 20 lat ale od 8 roku zycia siedze w domu przed kompem wiec nie rozwijam swoich kontaktow w rzeczywistosci, mam depresje i boje sie przejsc przez ulice samemu. a cos sie stalo??
ale ty chyba masz gorszy problem jak mowisz do faceta "chlopczyku" :> ale moze wyrosniesz xD pzdr V |
hehe totalny owned made by Zwieschu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. Own3d!!!!!!!1111 |
Cytuj:
Nice try anyway... :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
~MaDuS |
Uhm ... kolejne strony ;) Jak sie przestaniecie klocic to msgnijcie mi jak bede w grze =)
|
Sorry, ale rzucanie ku****i na lewo i prawo z powodu takiej banalnej rzeczy, jak wypowiedzi na forum na pewno nie jest oznaka doroslosci. Co z tego, ze gosc ma 20 lat skoro pisze na poziomie 14 (i bynajmniej nie mowie tu o ortografii, bo niektore rzeczy powinno sie po prostu wiedziec). Prawde mowiac, wole gledzic poprawniej niz twoja polonistka (co jest raczej awykonalne) niz walic orty w co drugim zdaniu. Powodzenia w pisaniu podan/listow/czegokolwiek (z zastosowaniem k**wa i c**j jako przecinka). ;)
|
Wyglada to jakby chcieli obalic ani:
Zielper'archer Jan 15 2007, 16:38:36 CET Died at Level 108 by a demon Mimm Jan 15 2007, 16:41:41 CET Died at Level 107 by a demon Antoatleta Jan 15 2007, 16:42:29 CET Died at Level 108 by a demon Fardel Jan 15 2007, 16:42:34 CET Died at Level 105 by a demon Wszyscy padli... |
Cytuj:
thanks Pr23m~ _______________________________________ I <3 footbag. |
Wy tu gadu gadu a tymczasem forum tibia.com już działa
Mam nadzieję, że teraz pora na koniec lagów :D |
Cytuj:
|
Name: Lorth Ripper
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 30 Hmm Hack czy harakiri? |
to musiało boleć
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |