![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktostam sie pytal ...no wiec jest to moja 5 lub 6 konto ale chyba 5 :P Bo wszystkie mi zbanowali ...SZUBRAWCY!
|
frixar ładny sign ;]
Cytuj:
ok, "lali" wszystkich po kolei i co z tego? Chcą pkować niech pkują....-.-" co to kogo kur*a obchodzi?... edit : @go'tic chyba ja się pytałem xD, gogo 100^.^ |
Cytuj:
|
Pewnie to, że oficjalnie każda strona będzie ci gadać bzdury o pokoju, a w praktyce i tak robią co im się podoba. Wow, odkryliście Amerykę.
-.-;; |
Jul 20 2007, 11:12:03 CEST Died at Level 97 by a dragon
Freeze ;/ |
Cytuj:
kogo to obchodzi ? |
@Elom~
Miałeś nie pisać na forum! ;o Teraz padniesz!? ;o @huggae I po h*j te głupie docinki... Nie jeden tu pisał jak padł... |
Cytuj:
Dobra Sorry, nie powinienem pisac tego. :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ile ty masz k***a lat? 10? 11? 9? Naucz się ortografii pierw a później się wypowiadaj nic kompletnie nie wnosisz swoimi postami do tematu ( ja tym też ale frajer mnie wkurza) więc jak masz coś napisać przemyśl to ze 20 razy czy to jest na temat "WOJNA" Dzieci neo :baby: PS: dajcie elomowi spokój ;) |
Cytuj:
|
@up
Daj mi jego name zabawie sie z nim troche. NA forum kozakiem kazdy moze byc. Zobaczymy jak go na tibi spotkam czy tez tak do smiechu bedzie. Wtedy nie bedziesz sie smial z Eloma tylko plakal na forum "za co mnie zabiles " |
Podaj nam wszystkim:D
|
Cytuj:
Na rl za takie coś dostalbyś w pysk :p A jak chcecie name to bardzo prosze Lyserq aa jeszcze jedno- dziś cie upierdole :D |
Nie wiem czy jeszcze ktos zwraca na fragi uwage ale...
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR]- Jul 20 2007, 01:52:36 CEST Killed at Level 129 by [CHAR]Isaris[/CHAR] and by [CHAR]Elder Ella[/CHAR] |
Cytuj:
|
Grataz! Zal.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Keleris Masz cos przeciwko dzieciom neo :p..? |
Nawed jak mam 13 lat to co z tego... Mam sie z tego powidu zabic? Rus~ sam zaczoles, ze masz poparcie to niezanaczy ze mozesz sobie robic co chcesz, nawed nie wiesz czy mam znajomosci czy nie, kiedys mnilam taki sam przypadek z Zoordonem. Pisz z sensem.. I jak chcesz pisac taki posty to idz na Forum Pilki noznej, bo to nie ma sensu. Teamt Jest "Wojna", a ty piszesz, ze mnie zabijesz nawed pacc nie masz... Btw. Mam 14 lat... Taka sprawa na przyszlosc. Jak wam sie posty moje nie podobaja to ok. Moge opuscic te forum...
|
Cytuj:
BTW: Dark Moort rooked (prawie)... |
Cytuj:
Chcę jeszcze tylko powiedziec, ze chwale postawe Soulcrashera:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
[CHAR]Ragafewee[/CHAR] na allegro |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taaa [CHAR]Lyserq[/CHAR] odemnie tez jestes hunted ;) za zabicie [CHAR]Salceson'druid[/CHAR]. Juz raz malo nie ubilismy Cie wyzej dp w ankh ;)
|
Cytuj:
[CHAR]Lyserq[/CHAR] Jul 21 2007, 20:17:06 CEST Died at Level 39 by a dragon lord Czyzby scaraby i zolwie sie znudzily?:D |
Cytuj:
Nie gralem w tym czase, moja wina, ze ten co gral to jakis noob ja go nie zrobilem... Wiec, odpierdolcie sie odemnie, bo juz sie to nudne robi. Btw. Co wy macie do mnie...? Cos wam sie stalo przezemnie? A co Knoxy, sledzisz mnie? |
Co do smierci Lyserq: Bylismy razem na kilku dl'ach i tak sie sklada ze padl w 1 sek na combo...wracajac z d-laira natrafilismy na endroxa ktory wlasnie po niego lecial.
Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasnilo |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sorki double :P
|
Oaken też Cię zabil...mam rozumiec ze jego tez huncisz tak?
|
[quote=Chomski_1991;1562286]Nie poprostu [CHAR]Salceson'druid[/CHAR] to jestem ja... Tak czy siak padniesz :]
Ja cie nie zabilem gram tym charem od 3 dni. I uspokuj sie, bo jestem tego pewnien ze jak byc chcial to bym juz Lyserq zabil dawno. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic : Czemu wszyscy uważają że SS się już poddało... Może mają retired bo są wakacje ^^ |
@Bolwa nie pisz wiecej bo szkoda czasu :D
@Frixar no niestety dl byl szybszy niz ja ....... :( Ale nie martw sie nastepnym razem bede szybszy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |