Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Milten 08-07-2007 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuzwar (Post 1537673)
Dobra to może ktoś ogarnięty odpowie w końcu czemu Vision dotychczas pozwalało na te wsyztskie akcje i czemu akurat teraz Spy się ujawnili?

Ja tam ogarnięty w tym wszystkim nie jestem, ale możliwe że dla vision wydawało się że po takim zagraniu będzie koniec wojny a dlaczego spy ujawnił się teraz? a co w tym dziwnego moment jak każdy inny, mógł równie dobrze ujawnić się miesiąc temu jak i za miesiąc, ujawnił się kiedy już każdy w tej gildii mu ufał. Moim zdaniem głupotą było przyjmowanie aL Inferno i aRiss~ bo to już wtedy dziwnie wyglądało,jeżeli by ich wyrzuciło vision to po co Wizja miała ich przyjmować do siebie? Jak widać vision do tego przygotowywało się już bardzo długo i robiło wszystko żeby do pAsterza i tHeliona Wizja nabrała 100% zaufania, łącznie ze stratą anubisa

Zen 08-07-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guli92 (Post 1537865)
Zen kim teraz grasz widze zen the knight nie tkniety xDD defroy hack capparo hack xDD

zen the knight'a kupil zenek hehe. teraz bym se nim pogral, bo nie mam czym, ale coz biusnes is buisnes

QuanChi 08-07-2007 22:03

Po prostu parę osób pokazało wszystkim jakimi są śmieciami.
Kto by pomyślał, że tyle szmat wychowało społeczeństwo polskie...
Ale nieważne, czy wygramy wojnę, ważne, że się nie zeszmacimy.

Master of Puppets 08-07-2007 22:08

@up,
Wlasnie za takie cos Duski i tak maja poparcie wiekszosci spoleczenstwa Furory, szkoda tylko ze nie sa na tyle odwazni by to powiedziec i wola placic :p

Rodi 08-07-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1538350)
zen the knight'a kupil zenek hehe. teraz bym se nim pogral, bo nie mam czym, ale coz biusnes is buisnes

Defroy pamietasz Slaminera?

Cyrillus 08-07-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1538082)
Andrzej polegl :(

Kto więcej padł expiac? Laen czy Katrila ;<<

neutral.forum.fighter 08-07-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1538462)
Kto więcej padł expiac? Laen czy Katrila ;<<

raczej katrila to byl chyba 163 lvl z 10x go chyba wbijal :>

Trevour 08-07-2007 23:26

Gracz [CHAR]Izabela the Evill[/CHAR] opuścił gildie [GUILD]Vision[/GUILD]

bulbultonelo 08-07-2007 23:44

11.10.07.
Wspomnicie tę datę... Harcesh Pasterz a moze ktos inny? Kogo zabijemy tym razem?

Ekipa z Łukowa

Magrami 4 ever

Majestic 09-07-2007 00:19

O Co chodzi z ta data ?? Ma ona w ogole jakies szczegolne znaczenie??

Fallathanu 09-07-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majestic (Post 1538681)

Ta,tego dnia Papiezem zostanie ksiadz gej i nadejdzie koniec swiata

Res'tes 09-07-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevour (Post 1538605)
Gracz [CHAR]Izabela the Evill[/CHAR] opuścił gildie [GUILD]Vision[/GUILD]

Zaraz pewnie bedzie w Duskach , tylko zapłacze jakie to Ima i Zwidek Żydy, Ymy spokojnie potwierdzi , i za miecha zdarzy sie to co wczoraj
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA

Dobra ide lać żółwie^^

Masywny_Titania 09-07-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majestic (Post 1538681)

Na forum chyba powrocili ludzie, ktorzy strasza mafia, i pobiciem, bo im zabrali postacie w tibii:P

Dlugozimek 09-07-2007 00:51

CHyba zbyt bardzo kojarzycie z Tibia z rl zyciem ;z

QuanChi 09-07-2007 00:53

23:42 You see Invisible'Andzia (Level 116). She is an elite knight. She is One of the Duskiness (Friends will be friends).

Avalanche 09-07-2007 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1538737)
23:42 You see Invisible'Andzia (Level 116). She is an elite knight. She is One of the Duskiness (Friends will be friends).

Kolejny szpieg? ;]

Cyrillus 09-07-2007 01:23

@up
nie... kolejny noob

@neutral.forum.fighter

ale mi chodzi o czas wojny ; p bo jak pamiętam to Katrila miał kłopoty z providerem przed wojna ; p

Res'tes 09-07-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avalanche (Post 1538764)
Kolejny szpieg? ;]

Ona? była wcześniej w Wizji...

Karbid 09-07-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sitasofa88 (Post 1536961)
Chodziło mi o uhnięcie Taifuna? Zanim Vision dostało sie koło statku Taifun stał a wokół niego Pasterz i Tha~... a reszta Dusków próbowała dostać się na statek.. Wystarczyło kilka uhnięć.. Nie sądze że Taifun był spingowany.. Bo jakoś inni sie ruszali,.. np Fenix stał w trapie i zwyczajnie sie uhał..

No dobrze że eq wywalili... po co enemy mają sie bogacić.

I nie powiedziałem że wojna jest skończona ;s

A co do spy.. rozumiem że mieliście udane akcje z nimi.. ale cieżko sie połapać było po filmie Pasterza na fibuli? Przecież tam czarno na białym widać jak Ima próbuje przekupić Pasterza... oczywiście nie wiemy co odp.Pasterz ale to już był znak, że coś się kręci..

Anyway Hope You Will Win

@Topic
Ja też mam wojne, już chuj dużo czasu grzeje pz i kurwa nigdy nawet do glowy by mi nie przyszło żeby zrobić coś takiego -.-(Gz Wizion i Farmer De aksemastah), miałem propozycję paymentów ze 150~k zeszło do 50, ale po co mam płacić? PASTERZ WSTYDź SIę!

@Sitasofa
Czy my się nie znamy?
Qam~ here, jak coś to pisz na priv

Calorn 09-07-2007 01:30

Od początku wojny byłem za duskami i nic tego nie zmieni, a to co pokazał draco to szczyt hamstwa.
Mam nadzieję że Taifun wie co robić, nie powtórzy się ta sytuacja z rekrutowaniem kogo popadnie, bo co jak co ale przyjęcie Al Inferna i Arisstosa to już było coś do nie pomyślenia, czekam na następny battle, który, mam nadzięję tym razem będzie dla dusków.

Karbid 09-07-2007 01:41

Btw.Która z gildi expi?
Wogule może mi ktoś streścić sytuację na Furorze?

Calorn 09-07-2007 01:44

Aktualnie małą przewagę ma Vision, po wczorajszej akcji, w której dwóch członków Duskiness okazało się spy, lecz mam nadzieję że szybko się to zmieni bo furora za panowania Vision nie brzmi zbyt interesująco, przynajmniej dla mnie.

sallceson 09-07-2007 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karbid (Post 1538803)
Btw.Która z gildi expi?

przecież masz 4 tematy na podforum "Furora", około 11k postów ciekawie przedstawiających sytuację na Furorze od ~września '05

@up
tylko 2 członków? powiedziałbym że około 6 :)

Calorn 09-07-2007 01:51

Wymieniłem tylko tych głownych, Thelliona i Pasterza, po tym drugim naprawdę się nie spodziewałem, bo po Thellionie można było się domyśleć, że był ze Spoxterem, który jak wiadomo nie był mile nastawiony do Dusków.

Valerek 09-07-2007 04:05

mowilem ze vision jeszcze nie upadlo...Troche hamsko ale tak juz bywa...Powiem tylko tyle nie przywiazujcie sie tak do tej gry bo dla nie ktorych to tibia-zycie ...Zreszta co bede pouczal jeden woli pic jarac drugi grac caly dzien w tibie.:p:p:p

Sitasofa88 09-07-2007 06:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karbid (Post 1538777)
@Topic
Ja też mam wojne, już chuj dużo czasu grzeje pz i kurwa nigdy nawet do glowy by mi nie przyszło żeby zrobić coś takiego -.-(Gz Wizion i Farmer De aksemastah), miałem propozycję paymentów ze 150~k zeszło do 50, ale po co mam płacić? PASTERZ WSTYDź SIę!

@Sitasofa
Czy my się nie znamy?
Qam~ here, jak coś to pisz na priv

Hmm.... Nie wiem :P Ja jestem z Novej ale po wszystkich ważniejszych światach krąże:p

wrogonastawiony 09-07-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karbid (Post 1538803)
Btw.Która z gildi expi?

Tego sie nie da opisac. Takiego cyrku jeszcze nigdzie nie widzialem a sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.. :D

Lubie_orzechy 09-07-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1538974)
Tego sie nie da opisac. Takiego cyrku jeszcze nigdzie nie widzialem a sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.. :D

Ja już raz widziałem na Berylii, można powiedzieć że wojna "troszke" zmieniła się w momencie gdzie: Korobskura (150+ms), Knightsolo (150+ek), Lanak (124ek), Eteneel (118ek) - Dostali delete xD (Za używanie BlackD Proxy) YoYo, CipSoft szaleje !!xD Ale dobrze, wtedy pamietam wiekszoc Berylii odsapnela, myslala ze to koniec Knighhoodu, ale nic SWE przejeli kolejny server...
TAK SAMO JEST TUTAJ, nawet jezeli Duskiness mają jeden szmatławski nóż w plecy, NIE PODDAWAC SIE :)

yO,elo,cÓ

Res'tes 09-07-2007 13:11

[char]Katrila[/char] opuścił gildię Vision, tymaczasowym?? liderem jest Baku, aka Yeetro

Trevour 09-07-2007 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1539208)
[char]Katrila[/char] opuścił gildię Vision, tymaczasowym?? liderem jest Baku, aka Yeetro

Boshe, i tak za jakies kilka godzin, dni będzie spowrotem :>
Jaki sens tego ... omg!

@Edit
Już ma inva ;]

Gelt 09-07-2007 13:44

[CHAR]Al Inferno[/CHAR] i [CHAR]Arisstos[/CHAR] znów w [GUILD]Vision[/GUILD] O_0

Widzialem_Bota_Cien 09-07-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avalanche (Post 1538764)
Kolejny szpieg? ;]

Cyrillus widze że trudno ci zrozumieć proste pytanie że udzielasz takiej odpowiedzi \/ bo nie rozumie drugiej czesci w pierwszej jest odpowiedz (nie..) ale w drugiej cześci nierozumie po co nam sie przedstawiasz? (kolejny noob)
mam pytanie? Które to nazwisko?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1538768)
@up
nie... kolejny noob

QuanChi 09-07-2007 15:18

Chodziło mi o title, Friends will be friends.
A nie o kłótnie, kto jest noobem a kto nie.
Cyrillus - jesteś irytujący.

QuanChi 09-07-2007 15:39

Taki drobny przegląd gildii Vision:

#Katrila - swojego czasu ściągał z resztą ekipy eq z ludzi
#Imargam - PowerAbusing w najczystszym tego słowa znaczeniu, lurowanie GSów na PoH, wyrzucanie ludzi skilujących na slimach itd itp
#Pasterz the Axemaster - sprzedawczyk, człowiek chorągiewka, zdrajca, poszedł do gildii która zdeletowała mu 133ms
#Thellionn - jak Pasterz, zdrajca, chorągiewka, wystawił nas
#Zwidek - Power Abusing rozwinięty prawie jak u Imargama
#Al Inferno - zdrajca, wyleciał z Vision i chciał dojść do nas, zapewniał ludzi na rl że jest po naszej stronie i także nas wystawił
#Arisstos - to samo co Al
#Demthes - złodziej i popierdółka, nie może się przeciwstawić niczemu co powie Katrila bo ten, gdy expił Demthesem zrobił sobie listy z bluzgami i w każdej chwili może je przekazać GMowi, co skończy sie deletem Demthesa. Okradł domek Jediemu Powelowi na około 2kk.
#Harcesh - shakował niezliczone ilości osób za pomocą social engineringu (podszywanie się pod ludzi, udawanie przyjaciela etc)
#Sephriot - nagminne sprzedawanie protekcji, nawet rookstayerom, wyłudzanie pieniędzy od noobów
#Vuaevo Bruth - zdrajca, szpiegował dla nas i zmienił front
#Xespoz - zdrajca, stary Spoxster
#Youen - Khazul, oszust, złodziej, w Vision jako mięso armatnie, człowiek chorągiewka, potrafi okraść przyjaciela po 3 latach znajomości
#Belix Sacrum tudzież Malenkie Mallenstwo - arogant, zdrajca, człowiek chorągiewka
#Xareta - zdrajca, człowiek chorągiewka
#Qel - zrookowała Magramiego i Caltusa, pomimo przyjaźni, jaka teoretycznie między nimi istniała, udaje niewiniątko
#Xentexis - czyli Pasterz the Swordmaster, zdrajca i fałszywiec

A teraz wszystkim użytkownikom forum życzę miłej gry na Furorze rządzonej przez wyżej wymienione osoby. : )

Calorn 09-07-2007 15:49

@Up

No, tutaj należą Ci się gratulacje, bo przyznam, że ładnie podsumowałeś część Vision, cała prawda o członkach Vision, lecz nie powiedziałbym że Vision rządzi, wciąż mam nadzieję że Duskiness sie podniesą.

Trevour 09-07-2007 15:52

@up
yyy ale sie namęczyłeś ;>
Ehm, pierwsze słysze ze Xentexis to Pasterz The Swordmaster :D

neutral.forum.fighter 09-07-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1539452)
#Sephriot - nagminne sprzedawanie protekcji, nawet rookstayerom, wyłudzanie pieniędzy od noobów

HAHA :D "no nie wierze"

neutral.forum.fighter 09-07-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevour (Post 1539481)
@up
yyy ale sie namęczyłeś ;>
Ehm, pierwsze słysze ze Xentexis to Pasterz The Swordmaster :D

malo slyszales :>

Velo 09-07-2007 15:57

o co chodzi z tym listem Demthesa już poraz kolejny to słysze i nie kapuje, może ktoś mi wytłumaczyć?

HahHa jakieś noobki z neptery stworzyły gildie "Wizja"

Trevour 09-07-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1539486)
malo slyszales :>

3/4 z tego to pisał to wiedziałem, tylko ten Xentexis :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38.