![]() |
Cytuj:
:baby::baby::baby: |
@yo axio
d..pa z nimi mnom nie zondzom :evul: a uzywam ironii w swoich postach przewaznie. . Im wiecej ironii na tym forum tym bardziej coolowo i odjazdowo Ja moze nie jestem za bardzo rozgarniety, ale kurde rozumu troche mam i wiem o co comon w tym wszystkim. I jedno wam powiem co zaobserwowalem- wy kurde tylko zondzic byscie chcieli wszyscy X(, ale kurde wam to nie wychodzi Ejj.. Ale filmik fajny nie ?? ^^ btw a co ten kiroy z suvem sie tak nie lubi juz. Ja pamietam ze ziomki sie kiedys lubili bardzo |
ta suv kocha kazdego kto jest jego pro :]
a jak kiroj wyszedl z ng i dostal hunta u manowa i dorpaza to juz niepotrzebuje go suv :] teraz to kiroj gupek, dwudziestoparoletrni bezrobotny nalogowiec a nie friend :evul: a kiedys suv byl : powered by kiroy wind :cup: a teraz spadaj dziadu muahahaha |
nom pamietam to !!!
bylem wtedy w Ojcach rydzykach u Suva i ze mna gadol, a pozniej jak sie z kiroyami zadal to juz kolegow straych olal Pozdrawiam ekipe z Ojcow rydzykow, fajne czasy to byly |
ja pierdole jest i axio
koniec swiata |
wymiana zdan miedzy axiem i benciem,zawsze marzylem zeby moc byc tego swiadkiem
@suv wyslij mi passy na Roxyego na privie bo potrzebny :P |
Cytuj:
no zreszta pozdro kiroy bo z toba zawsze zylismy good,no moze bylo pare stykow,ale poza tym jest oki.czemu obaj poszlismy do Ng ? odpowiedz prosta po tym jak rota i jego ziom zrobil pa na masterze na poi niebylo wyjscia,a gung poszedl w slady mastera bo podobno mialem pasc od ltk za to ze master w ng.Tak dla all co sie ineresuja Yama i mna zylismy sobie jak nikt na obsidi chyba ,ale potem wyszla 1 glupia sprawa i sie all powalilo ale tak bywa czasem,all juz jest oki,a czy znow bedziemy zyc jak dawniej to juz pokaze czas stracil moje zaufanie,i nic wiecej tez mu jest napewno przykro ze all tak sie potoczylo jak sie potoczylo czasem tak bywa, a ,co do Ng tak dlugo bedziemy na ile nas beda trzymac,oczywiscie odplacimy sie loyalnoscia.Ps Tak do wyjasnienia Master to Adam,a Gungnir -Rafal,kazdy gra se osobno,oczywiscie pomagamy sobie na ile sie da bo my rly bro,i nie robimy scharingu jak by to kogos interesowalo bo wiele osob pyta nas czy sharujemy odpowiedz brzmi -NieX( |
Axio : witka :D zycze suvovi aby byl takim bezrobotnym :D i dwojke lapal na miesiac studiajac dziennie :D tak btw :D ja juz poprostu poznalem sie na suva gadaniu kim nie jest itd a ciezko z czynami jak co do czego przychodzi ... a nie sztuka przylaczyc sie do kogos jak sie nie ma innego wyjscia .... sztuka to dojsc do kogos jak sie ma wyjscie a dana ekipa dostaje w tylek !! szkoda mowic powtarza sie schemat kto ma plecy jest friend kto nie ma jest gupi i " belkocze na forum "
Thor i Master : spoko nic do was nie mam nie zawiodlem sie na was nigdy jak mialem okazje was poznac :) pozdrawiam serdecznie :) |
rzeczywiscie, nie mialem wyjscia, jak dolaczalem do ltk czy co to tam wtedy bylo. ekipa nie dostawala w tylek, ale szykowala sie nowa wojna. powtarza sie stary schemat 'w dupie byles, gowno wiesz, a piszesz' ;o mowiac po twojemu ;) tak zes sie poznal na moim gadaniu, ze nie pamietam, kiedy z toba ostatni raz gadalem, ale ty wiesz lepiej.
ja ci zycze dorosniecia. |
ofc jasne gdybys suv nie musial to bys nie doszedl " a twoje schematy ala nie dojde bo nie bede najlepszym fragerem albo dojde ale musze byc ldierem to ja juz nie raz przezywalem !! jak za ciebie psowiadczalem ludziom a ty mnei w chuja robiles !! takze kozaka nie zgrywaj jaki ty nie jestes pro !!! i ty gosciu chcesz mnie zycia uczyc ?? do szkoly sredniej potem na studia a przy okazji pracuj tez w dzien i wtedy mozesz mnie pouczac !! bo jak narazie to twoim osiagnieciem moze byc trzepanie kucyka na kanapie !! ty mnie bedziesz doroslosci uczyl !! no zaraz jebne ze smiechu !! jak dostaniesz dowod to sie zglos !! nie wiem z jakiej dziedziny mnie pouczysz z doroslosci ?? bycia loyal ?? mowienia prawdy ?? mzoe imprezy praca studia kobiety ?? bo powaga czekam na te lekcje ale ofc podaj swoej doswiadczenie plx :D
no co za bezczelny typek :D az mi sie smiac chce z jego glupoty :D btw nie bede cie juz jechal na forum bo to nic nie da !! swoim postem udowodniles jaki ejstes bezczelny i cyniczny !! i nie jestes osoba aserttywna !! co nie raz pokazales !! |
kurde kiroy, Ty to masz talent do dlugich zdan :]
|
eee, Kiroy... wszystko fajnie ale co ma do tego asertywność?
Bo ja nie rozumiem.... Mi się akurat wydaje że co jak co, ale akurat odmawiać to Pan Kot potrafi... no ale to tak btw, nie zamierzam się mieszać w wasze konflikty :p |
ty suv sie lepiej zamknij jak nie masz dziewczyny modelki !!!!!111111
|
ooo nieeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
w takim razie ja też się już tutaj nie odzywam ;< też nie mam dziewczyny modelki :( a co gorsze, ja nie mam szans jej mieć :(((((((((((((((((((((((((((((((( Au revoir mes amies :********** xDD |
Natti : bycie osoba asertywna to tez prawda !! prosto w oczy :D wypowiedzenie jej stanowczo ale spokojnie !! czyli np nie sciemnianie bo mnie boli dupa tylko sorry nie dojde bo nie chce walczyc i tyle i nic nie ma na to wplywu !! to jest asertywna wypowiedz a nie odmawianie i stawianie coraz to nowych zadan do gildii aby pan szanowny doszedl itd a wiesz gadanie jakis glupot aby byc wporzadku co do jednej gildii i do drugiej zarazem itd to mija sie z celem !! trzeba miec swoja jakas tam godnosc i tyle !! i asertywnosc to raczej forma odmawianie a nie same odnawianie :D pozdrawiam serdecznie :*
Pershing : zazdrosny ?? a mojej kobiety sie nie czepiaj i nawet sie nie waz bo za krotki jestes !! bo jej tematu ja tu nie poruszam !! a ty nie masz prawa bo ja o twojej matce sie tu nie rozpisuje !! wiecie co macie racje suv nie jest niedojrzaly on juz ma wyksztalcony charakter poprostu moze ma takie usposobienie charakteru !! i tak bedzie w zyciu postepowal !! daj Bóg abym takich ludzi nigdy w zyciu nie spotkal !! i ja nie mam anwet mu za zle gdzie on walczyl !! dla mnie liczy sie prawda !! i powiedziana prosto w twarz !! tzn spokojnie napisac ze nie dziekuje itd a nie owijac kogos w bawelne !! mozecie se tam bronic suva mi to nie przeszkadza ja wiem ze moje slowa do niego nie trafia choc kiedys go traktowalem jak tibijskiego przyjaciela ale zawiodlem sie i tak wyszlo !! ale jesli ganicie mnie za propagowanie zasad lojalnosci i prawdy i ja jestem niedojrzaly to zastanowcie sie kogo wy mozecie nazywac przyjacielem, no wybaczcie od osob mi bliskich wymagam prawdy lojalnosci ale chyba to jest niedojrzale i musze dorosnac ! no sorry zerwe z dziewczyna bo jest modelka i napewno jest glupia jak zaznacza stereotyp !! i dobra prace miec studiowac to tez w sumie niedojrzale jest !!! naprawde mlodziezy i dorosli ofc zastanowcie sie !!! naprawde prosze napiszcie mi bo wiele przezyliscie w zyciu jak ja moge byc dojrzaly ?? bo napewno nie jestem odpowiedzialny jak wiekszosc starszych playerow w tibie :/ w koncu praca skonczyc studia zakladac rodzine to nie sztuka !! ale byc pro w tibii po waszemu napewno !! pozdro Mylion |
walnijcie sie wszyscy w te swoje male glowki i przeczytajcie ze zrozumieniem co pisze pan kiroyek to "byc moze" zaznaczam to byc moze zrozumiecie. no a jesli nie... hmm powodzenia w zyciu :)
kiroyek ma zawsze racje ! no prawie ale w tym momencie napewno xdd @Nattii widocznie jestes brzydki:( podziekuj rodzica |
Karate do arbeitu naginaj a nie na forum :D
|
kiroy nie mam nic do twojej dziewczyny :D
tylko po twoich postach mozna odniesc wrazenie ,ze kazdy kto nie jest pelnoletni jest dzieciakiem |
ok zmienie slowo dziecinny na niedojrzaly !! moze lepiej to trafi do kogos tam :P
|
i ch*j za mnie też Raw sie wzieło ;o
|
@majk
o Jesooooo, serio jestem BRZYDKI? To straszneeee, placzeeee, aaaa ;(;(;(;(;( NapisałAm ze nie bede miec dziewczyny modelki bo sama jestem dziewczyną i raczej gustuję w chłopcach :] aaa i dziękować rodzicom nie musżę :D pozdro :* :] |
Gader (vicek Pain mensow)
Nov 09 2007, 16:53:18 CET Killed at Level 64 by Master Thor and by Madeverkus dobrze mu tak ,bo sie cipki rozkozaczyly |
Ja mam pytanie do tych co tu graja :
Jak myślicie da się wbic na OBSIDI lvl 120+ bez zadnego paymenta ? z Obsidi sie robi druga Isara ;) coraz wiecje osob sie przenosi na inne servy z Polakow duzo ludzi sobie nie pogra max 10~ osob Ferlig, Asmit, Dedmit, Venisus, Vuzox, Master Thor, Xusodove, Pephy moze kogos pominolem ale nie sadze zeby Waptor Ripplah Vany Hod Snel Ko i ich cala ekipa dala pograc komu kolwiek |
@Pershing
Moze mnie zabili ;) ale warto bylo: Nov 09 2007, 16:35:49 CET Killed Waleczny Pegaz at Level 102 unjustified |
@rewisim
no mi sie nie udało ;] |
@up
hahah tylko podaj name XDDD szczerze powiem ze mi sie to nie udalo bez 1 paymenta xD 15:06 You advanced from Level 147 to Level 148. 4 left :) |
@zielaq
4 left do czego do explocka? ;D czy znow do jakiegos malego rookowania w venore ;D |
do pozycji najpotezniejszego czarodzieja na obsidii !!11onoeneorazrazarz
|
Wsumie fajnie jak bys wbil ten 152 ^^ czy tam ktorys bo nic ogolem do ciebie nie mam nigdy nie mialem zadnych problemow z toba ;>
wiec powodzenia edit@ a z tego co wiem mozna sie z toba dogadac i nie jest zle ale watpie w to ze pozwola ci wbic wiekszy lvl jak DOMINATOR!! :D |
Cytuj:
skoncz te swoje studia, zaloz swoja rodzine, skoncz udzielac sie na forum. marnujesz tutaj pieniadze, czas tak waznej i zajebistej osobistosci jak ty napewno jest wiele wart. bedziesz mial swoje dzieci, bedziesz je asertywnosci, bycia loyal i o czym tam jeszcze lubisz pierdolic, uczyl. skoro uwazasz mnie za dziecko, wychowanie mnie zostaw moim rodzicom. na dobra sprawe, to jestes pare lat starszy ode mnie, i nie wiadomo, ktory z nas pierwszy ojcem zostanie, a ty sie zachowujesz jakbys juz mial czworke dzieci i wszystkie wychowal na swoje male, niby-zajebiste, klony. nie musialem dolaczac do wojny, nikt mnie do tego nie zmuszal, w sumie troche tego zaluje, bo juz mi sie tak ze wszystkimi na obsidii zajebiscie nie zyje, jak zylo mi sie kiedys. |
No panowie
Nie mam czasu ani ochoty grac, ile w koncu mozna te levele robic :D i w sumie to po co. Wiekszosc ludzi byla dla mnie mila, ja rowniez nie robilem innym problemow :) Staralem sie byc "True Neutral" jak by to ujac w rpg owych formulach. Nie wiem dlaczego sie klocicie na forum, z wiekszoscia z was rozmawialem przynajmniej kilkakotnie i wywarliscie na mnie naprawde pozytywne wrazenie :D Nie wiem skad ta agresja na forum jak i w grze. Wielu jest napewno milych ludzi z ktorymi nigdy nie rozmawialem a bylo by warto. btw Zamykajac sie w polskich gettach wielu z was sporo traci bo szwedzi to w wiekszosci znanych mi przypakow mili i dojrzali ludzie. Moja rada jak grac w spokoju: Nie cwaniakowac, bo cwaniactwo jest widoczne i wielu ludzi sie tym brzydzi i to tepi. Jak ktos gra na obsidii zeby tu rzadzic to powodzenia :P Moze to smieszne ale ja nie rozmawiajac na ten temat z kolegami z gory wiedzialem kto bedzie mial hunta, dlaczego - bo cwaniakowal pod Thais dp :P, bo biegal i zabijal. Czesto niski lev jest tylko czyims nubcharem a 88 czy 110 lev mysli ze zarzadzi i pokaze klase zabijajac rsa. A za chwile wpada Waptor z kolegami. Widzicie aktorow a nie widzicie przedstawienia :) GL Piotrek ps Olek nie klóc sie :D Pephy dawaj dawaj :) Wuju nie klóc sie z Olkiem :D A reszta nie grac tylko do nauki :P i /lub do reprodukcji, w polsce mamy teraz ujemny przyrost naturalny przez takich jak wy :D |
@up
a ty to juz pewnie wnuczkow masz :D:D:D @rewisim watpie ,zeby mannowa obchodzilo ,ze na servie jest lepszy mag |
Cytuj:
Czego wszystkim zyczee, bo czemu macie miec lepiej ode mnie :P |
no no gm popracowal dzisiaj xD
|
obejrzalem fajny film i pomyslalem sobie ze juz czas znalezc sobie dziewczyne
szukam laski w tibii 8o http://www.youtube.com/watch?v=UTsJkPS8YQY |
Cytuj:
a to przepraszam bardzo :):* |
Cytuj:
|
Kleyton
Banished: until Dec 10 2007, 22:07:08 CET because of macro use Palec Boży? :p |
Cytuj:
@benek skont ty masz takie wyczyjpiste filmy ? |
som zarympiaste te filmy. ahahaaha
dzieki za uznanie, od czasu jak suv rozpedzil ojcow rydzykow nie czulem sie doceniany przez moich kolegow z gry. Od tamtej pory nikt mnie nie wzial do gildi :( a filmy mam z youtube, sam zem znalazl macie tu jeszcze jednego http://www.youtube.com/watch?v=tAuf5FxzlZE Bende wam dostarczal wiecej filmow. wiedzialem ze sie wam spodobaja, btw a myslalem ze mnie nikt tu nie czyta, a tu prosze nawet wymiana zdan na temat moich znalezisk Pozdro ziomale i ziomalki to ide spac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |