![]() |
Jak spamujcie, to i ja pospamuje :D
Za górami, za lasami Vu expiło se Charami pekowali, zabijali i z expowisk wyganiali Az pewnego, milutkiego Rankaaa.. wpadli rozbójnicy i zabili Huan Janka ! Wtedy Vu sie pogniewało, i wojenkę wywołalo.. byli meżni, i odważni, nawet potem sie z nich lało Jednak to na dziś za mało, bo w pz sie siedziało.. tak do dziś.. ten świat wygląda.. wiec,wychodzi morał z tego .. nie bądź z vu..nie zgnij w dp |
Cytuj:
Całkiem całkiem ale ostatnia linijka się nie rymuje |
Cytuj:
Efax Efax kupił chara lepszego niż moja stara prawie nim nie ginie czeka aż pz minie Efax Efax nigdy nie przestaje nawet jak mu pala staje morduje królów z opozycji i czlonków koalicji Efax Efax nasz kochany na outficie ma 2 plamy On nas wszystkich wymorduje z okrzykiem : PADAĆ CH*JE |
Cytuj:
Filip OWNED xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
grajmy, wygrywajmy i przegrywajmy w normalnej lisce ~35 do ~20 to nie to samo co 19,6kk vs 20,1kk |
zamiast "okrzykiem" by było Krzykiem i by było chyba lepiej :P
/FIkus |
Do żydostwa mam pytanie,
choć hunta mogę dostać za nie Nie posiadam tutaj chara, tak więc czekać może kara czy żydostwo tutaj rządzi? czy też myślą że są zdolni ? Bo openki są już nasze Bo już Siedlce nie są wasze Cza do temple sie przenosić bo zaczęli dziś juz kosić Sprzątać gówno z ulic veno Wy*******ać bo już ciemno Gonic krowy do stodoly Bo itemki cza na stoły Nobki muszą się napatrzeć Chwale trzeba już dziś zatrzeć Tak więc trzeba już s*******ać I o paymenty będziecie błagać :) |
Wierszyk Wolgera wymiata
OWNED hahahahahaha chodz do efaxa niemam nic. |
Cytuj:
|
ALe siedlczaninowy chłopak to przeostrego dissa odjebal nie ma co:|
|
Dalej czekam na ripostę
Więc boicie się, to proste to że farta wciąż mieliście to nie znaczy że już wygraliście Dojebiemy wam wieśniaki Dostaniecie po dupie jebane pędraki Olecko dzisiaj expic pragnie lecz to koniec, skończycie marnie. Tana biega już z jęzorem reszta żydów, zainteresowanie spore do tond expic pragnęliście to się skończy, PRZEGRALIŚCIE teraz my to nadrobimy nasze straty nadgonimy Będzie wojna, wojna sroga Lecz żydostwo czeka trwoga |
Cytuj:
a po drugie ty nie dojebiesz bo chara nie masz :( |
Cytuj:
ssal on dobrze, ssal on rowno, chociaz pachnial niczym gowno, a do wierszy chociarz skory, wcale nie byl taki dobry, robil to co robic chcial, a na kija doooobrze siadal, NIE ROB TEGO CZEGO ROBIC NIE UMIESZ. a wiersze sobie pisz na swoich kolegow bo co nie wymyslisz na "moich" i tak ja odpowiem za nich. (z gorszym skutkiem dla ciebie.) |
Lecz to cóż to :( przegrywamy
nieee nieee my się tak łatwo nie poddamy będziecie płakać o ludki pixelowe I niestety, dacie nogę I jak do tąd Vu przegrywa To nie radujcie, Tak już bywa Lecz niestety polegniecie Nie dziś, nie jutro, wy to wiecie ;) Tana guild wam rozwali że zabraknie w monitorach cali Taki będzie tu rozpierdol Exp będzie spadał JEB I PIEKłO przeniesiemy sie na demcie Tam padniecie, niczym ciecie Już się zbliża tu treblinka Czy też jedwabne :( smutna minka Będziemy palić wami w piecu to już koniec, żegnaj Cieciu a tak btw Jak się oblicza prędkość żyda ???? Długość komina x prędkość wiatru |
do TOND, jak narazie to my expimy, a jak Ci pierdol*e riposte z jutuba to sie poplaczesz i zrookujesz sie na rl, wiec poco Ci to?
@Hubert chociaż i ani Ty, ani Seredo bezkitu nienadajecie sie do wierszy, wiec ogarnijcie sie i poczytajcie sobie Herberta, Miłosza czy Twardowskiego |
Cytuj:
mysli sobie ze jest fajny bo z kozami expo pasa, lecz gdy Huan Jan juz z blessami (prawie niczym rudy masa). tam wlatuje pelna para i na payment wola "KASA", dalsza czesc ujawnie po wystawieniu listy paymentow. |
Cytuj:
A co do expa, ja nie mam zamiaru expic takze nie moge sie tym pochwalic. |
Czytam sobie, sobie patrze
O MÓJ BOŻE to tak łatwe Lecz ten pan tu nie rozumie Już nie zdania to rzecz prosta teraz wiersze, bądź riposta taka zabawa, to drobnostka pokaż panie teraz klasę ułóż coś tu. NIE kozaczę |
Cytuj:
szczyt szczytow ??? odzyskac z ciebie mydlo |
Skonczcie pierdolic i kontynuujmy to co zaczelismy
|
Ja tu widzę pierdolenie od jakiś 20 stron. Nic konkretnego. Same wyzwiska i przeklony. Więc drogi Chłopcze co ty chcesz kontynuować ??
|
Cytuj:
bo stary antysemita znow pisze wiersze, i chociaz slabe to tak ze czytac sie nie chce, to antysemita pisze coraz wiecej, na dodatek coraz gorzej, jurek krzyczy 'o moj boze', hidek krzyczy 'co za dzieciak', jutro do gimnazjum trza isc, wiec spakuj sobie plecak, wstyd, wstyd ze taki dzieciak wyjezdza na zydowska rase, najgorsze ze ten dzieciak w I gimnazjum moze powtarzac klase, polaczek z forum, chce byc jak drugim peją, a ludzie z forum czytaja i z tego sie smieja. Nie pisz wiecej, prosze cie. |
O żesz kurwa, ja pierdolę,
Ja nie będe pisał z gnojem Zdepczę, zmiażdżę wypierdole Co to kurwa, Sypiesz gnojem Ty jebany Filozofie Taki dobry ??? Bardzo proszę Kilka ciosów już wynoszę Twoje zwłoki chlup do wody Patrzysz co to :( me odchody To już koniec, stwierdzasz z żalem Już nie będziesz KU MEJ CHWALE !!!! Nie bierz tego do siebie hidek ;) ja to wszystko traktuję jako zabawę. Poukładam sobie rymy :P A że taki brzydki wyszedł to nie moja wina. Poprostu tak mi rymy się posklejały. :) Pozdro chamy niedołężne Na chuj widły ?? Na chuj kierpce. Z rana krowy cza wygonić Więc spać prędzej ;) |
Chce być dżemikiem na twoim chlebku.
|
Cytuj:
Czy Ty czasem nie jestes Lech Roch Pawlak? |
czy ty widzisz żebym tutaj "rapował" ??
|
Cytuj:
Poprawiam cię bo Mietek się zwę. |
Cytuj:
Cytuj:
Nigdy nie myślałem, że byś się zniżył do takiego poziomu, żeby na kolegów listy robić. Ja na phoenixa zrobiłem, ale to nie był mój kolega ;[. A tak to na nikogo innego nie mam, bo nie chce później wyjść na taką pizdę co kolegów sprzedaje. Btw, przestańcie pisać te wiersze, bo są takie zjebane. A i tak przy okazji, dla ludzi z vu którzy to czytają. Siedlce do was doszły, ale ja na waszym miejscu na nich uważał, bo jeszcze się na nich przejedziecie i będziecie żałować. |
seredo ogarnij sie bo ci matke wyrucham -.-'
|
Cytuj:
SEREDO WARIUJ DALEJ:)))))))))))))))))))))))))))) |
Cytuj:
Tak czy siak miłego relaksu.. |
Cytuj:
hahah ;0;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Seredo produkuj się dalej. Jak ktoś to kiedyś powiedział: Pozdro poćwicz |
Cytuj:
|
Jak już napisałem wcześniej napisałem tak bo mi sie rymowało ;) Castor zajebisty jesteś xD mam polewę z ciebie. A penisobrody xeam pokazał swój rozwój który zatrzymał się w piaskownicy. Z tego co wiem pojazdy po rodzinie kończą się w podstawówce, starsze dzieci już tak nie robią ;). Ale tutaj widać ze kolega Xeam nadal bawi sie w piaskownicy i sypie tekstami do kolegóf "tfoja stara nie ma psyjaciół na Mojej klasie" ;) Z tego co widze to 3/4 tego serwera to rasowa wieś w Gumakach i z widłami w rękach. Macie rację, rolnicy są potrzebni a tacy co jeszcze umieją pisać i mają internet to uuuuuu ZAJEBIŚCIE CIOŁGNIKI MOSZNA NA ALLEGRO KUPOWAĆ !!!! Xeam sie nawraca ;) Jezdzil po wsi po olecku a teraz co ?? Ma nowych kolegóf i pomaga im karowy doic i swiniom z koryta podjada ;)
|
Cytuj:
A tak komentujac twoj wiersz, to 1/2 słów to były przekleństwa, co niestety nie jest fajne. A co do tego "filozofie", lepiej byc filozofem niz idiota. |
ja nie czaje seredo co Ty tutaj robisz ... nie grasz nie masz udziału na nebuli wiec co Ty sie tu udzielasz? Dowartościowujesz sie czy jak? Po obrażać ludzi sobie mozesz na osiedlu i w to wątpię bo bys w ryjek swój dostał. Wiec dobra rada "Jak Ci nie wesolo to pierdo*nij sie w czoło"
|
Cytuj:
Jak ja Twoja zonke widze to mam srogie rozwolnienie, ruchales ja po pijaku jak zrobiles dzieciaka czy worek na twarz i za ojczyzne ? |
Cytuj:
Dobra rada wuja xaema Kropkę(.), znak zapytania(?), wykrzyknik(!) pisz bez spacji po wyrazie wtedy będzie trudniej zgadnąć, że ty i seredo to ta sama osoba. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |