![]() |
Cytuj:
|
widzialem dzisiaj kolesia dwururka wydechowa:confused:
|
Error Paladin
Energy Pal Piekarz Chlebowiec <ja, piekę chleb :p> Maximilian Max <też ja,> |
Kolejna porcja:
Giant Bug Metaboliczny Mag Paladizinho Ped of Fury Pibenator |
Jestesmy tu spiewamy mu czerwona armia bedzie spiewac zawsze mu to widzew lodz kochamy go czerwona armia spiewa zawsze dla niego
|
Pierwszy syty puchatek (astera) :D:D:D
|
10 minut temu przed ss Harmoni ide do miasta, patrze i nagle rotfl 8o
[CHAR]Chce Zobaczyc Chatke Emdewu[/CHAR] :baby: |
Na Candi jest typek o nicku Kakashi Nalesnik
|
na solerze jest bądź była kolesinka z nickiem Zabujczy Traktorzysta
|
Najgłupszy nick z jakim sie spotkałem na Xerenie to:
-Wodz Smierdzace Gacie -oraz Biegne po Quest mam nawet foty :) : Wodz Smierdzace Gacie :D:D:D http://foteka.pl/mini/9322054aaa576c...7d20e1d5bd.jpg oraz Biegne po Quest :D:D:D http://foteka.pl/full/572481cb6e6f82...6f8db4e718.jpg :( biedny myslal ze przebiegnie bez niczego w te i spowrotem :D |
Najgłupszy nick na rooku? Hmm, chyba Sunrise...
|
Szesc Czipsuw Pod Napletem _/
|
Od soboty nie'pije :baby:
|
1.Kiedys Typek Mial NIcK Na Guardi ,,Czy hydry sa wolne,, Teraz jest zmieniony
2.Moj kolega na Neranie ma nick,, Stop Romanowi'' 3.na Guardi Kiedys Byl nick : Jebnienty Knight " Dostal chyba Typek za niego bana |
kumpel z gildii :]
Wodz wisimulacha 8o |
Ja na Neranie widziałem:
Rozqurwiaczz (ale dostał name locka) Gienus Gumowa Skarpeta Pogrom Pogromca Behemothow Pogromca Hydr I na selenie: Gienek Pstryczek Elektryczek (Usunięty) Sprzedaje Berety Amera: Pospolity Burak (Usunięty) |
Siedzewkafejce :baby:
|
:p Rolt Kiszonka (Furora) :D:D
jak to zobaczylam to prawie spadlam z krzesla 8o |
Musztardojadek :baby:
|
smieszne nicki
ja widzialem takie nicki: racuszek of cycuszek , kochany zenek , dednolem gosca , jestem dziwak , jacek of placek
a moj kolega muwil ze widzial gosca co nazywal sie : nagi ded :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
jak dla mnie "Kubol Of Valoria" zal.pl
|
Ja na Elysi fajne nicki spotkalam xD m. in:
- Yhyy - Po co mi musk mam dres (czy cos takiego) :D - Mariusz-wujek dobra rada (qmpel) :P Pozdro 4 all :* |
Cytuj:
Za nick niezgodny z regulamin dostaje sie namelocka a nie bana -.- |
dalszy ciag
dalszy ciag poprzedniego : star to gwiazda, gigantyczne ucho, moja mama robi dobrom zupe (czy jakos tak), lubie kaszanke, smierdze guwnem, becholder zielona kula, byle jaki nick,nie mam nicka
hyba tyle a i eszcze kolega mi muwil ze widzial gosca ktury sie nazywal "glut z nosa" myslalem ze padne ze smiechu :D:D:D:D:D:D |
owocowy kalafior czy jakos tak i ostra szparka
|
10 znakof...
|
nie wiem czy było ale zaryzykuje ;) dzisiaj spotkałam pana o nicku :"Ofiara morderczej biegunki " 8o
i przypomniałam sobie jeszcze jeden :P "Abdul wisi mu la(c)ha " |
Inferna - " Ja Zarzywam Narkotyki" -błąd nie mój tylko tego zioma:p
|
To tak:
Impotent Ewelina Drut Mucza Lucza xxx pogromca kloców (Nie pamiętam pierwszego wyrazu) Stachu krzywy zgryz |
Hmm, po prostu sami zobaczcie xD
http://img155.imageshack.us/img155/7...benanntkg6.png <dymu dymu dymanko!> xD Edit: Ten pan/pani zgodzil/a sie na jeszcze jedno zdjecie na innej postaci :) http://img249.imageshack.us/img249/5...benanntqq1.png Co tu wiecej mowic-popieram jego nick xD |
Kuba Demon Zielen Wielki Koks :baby: < Skasowany
8o Hahahahahahhahh śmiałem się z 15 minut |
Ja tu tylko sprzątam kurka
Karolina Dragonka Wielka |
Ja na serwerze fortera widziałem 2 dziwne nicki :wygrzeb rodzyna(nadal jest) i jeszcze głupszy "zidane rucha moja stara" (nie wiem czy nadal jest ten nick):p
|
Ja widzialem : Ja lubie wiosenny twarozek (lub oprocz "ja" nie jestem pewny)
|
na moim servie (Guardii) jest glupi nick( nie ma wolnego nicku) czy jakos tam.
Nicków są miliony to on taki glupi nick wymyslil :p |
Aldora - Gacek Wacek Palcek
own3d xD |
Nerana - Podrap mnie po dupie xD
|
Inferna: Tesco Zaprasza, Lidljestani (dobrze napisalem bez spacji i przez jedno t) Tesco już jest mainie chyba.
|
hmm
Ja jezeli dobrze pamiętam był nick ,,Prosze zamykac drzwi'' ^^ a co najwazniejsze ten ziomek wbil 40 level i dostal name locka | bana juz nie pamietam :P
|
Nie ma mnie przy kompie
Viperek Kartofelek Masz Lipe Zabujcza Parowa ludojadka Wszystko z Amery ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |