![]() |
Name: Angelos
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 71 World: Morgana Residence: Ankrahmun Last login: Jun 05 2009, 22:25:02 CEST Comment: We want war , we love war OUUUUUUUUU... we need war _______________ Hacked 07.07.2009 at lvl 71 - wasted lvls/items kolo wie kiedy bedzie mial hacka i co straci :o |
powiedzcie tam Lookeyy'owi zeby czasami pzta odpalil na ob :)
|
chuj tam.Narazie Flow sa chlopcami do bicia xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ch*j Cie to boli czy odpali czy nie,jego sprawa... Nie moge takich ludzi... |
Cytuj:
A i chciałbym pogratulować Addemu hat-tricka dzisiaj! :cup: Odnośnie Lokaja - lokaj to nasza maskotka, znajdźcie sobie inną! :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rosi, prawdopodobnie dlatego Wasi przeciwnicy nie chcieli wyjść bo nie mają zrobionego inq w przeciwieństwie do Was. Co się dziwić, serwisy na poi i inq Flow robiło tylko dla siebie i kumpli. Dziwie się, że jeszcze tak dużo osób w Unitas zostało. Przecież logiczne jest to, że służą jako free frag by take over wbijało fragi, dość duży odsetek tej gildii nie jest przygotowany na wara co widać z dnia na dzień, tydzień temu jeszcze w gildii było ponad 50 osób, dzisiaj jest niespełna 30, do tego, nie jeden z aktualnego unitas zawita jeszcze w take over:p
Flow! Musicie odświeżyć kontakty z Pandorią i Kyrą, bo widzę, że na chwilę obecną niefajnie to wszystko wygląda! :baby: |
99% teamu ma inq. Tylko ja nie mam :'(((((((((
|
Don Dzemik [159]: 22:26 Pepon Melon [105]: 22:25 You see Araeth (Level 115). He is a royal paladin. 22:26 Pepon Melon[105]: kthanxbey 22:26 Don Dzemik[159]: 22:26 Nash Darkeyes [169]: gz, we just discovered your 'secret' paladin
haha, fajnie, okazało się że jestem noobcharem dzemika! XD |
Cytuj:
No i muszę w końcu auto chase odznaczyć. :cup: @ Blessy Stary, ja też nie mam inq, a jakoś potrafię wrócić na każdą OB. Tak jak potrafił wrócić Mudry, czy Etun (spotkanie w Kazo rlz _/). Poza tym Avis też zrobiło inq. :) Dziś tak samo, zabili jednego od nas, ale na ob nie wyszli, bo Adde nie ma. Ale jak my nie wychodzimy, bo commandera nie ma, to już od noobów nam się jedzie. :cup: :mag: |
Wiesz co Ci powiem Rosi?Słusznie się ta wojna należy.Flow zostało po ostatniej wojnie bez balansu.Wcześniej musiałem respektować rl spainów Sliccerego itd,itp...po wojnie rl np Elvenow itd.Prawda jest taka-daj polakowi palec to wciągnie Ci rękę.Tyczy się pewnie i do innych narodowości.
Poza tym chociaż coś się dzieję.Co do odchodzenia ludzi z flow-co się dziwić...już drugą wojnę dostają we fragach po dupie.Spoko Lavio i Akon zasłonią się kasą itd ale owa Morgana może mieć takie incydenty co miecha.Ktoś odchodzi-robi wara.Nie ma tu teraz jednego dominującego składu,trzymającego się razem. Mimo iż jestem polakiem to przyznaję żę Adde i Jonthe kładą was praktycznie gdzie chcą.Kwestią jest jak narazie kasa.Na miejscu Take Over uderzałbym w gildię która zapłaci najszybciej.Podejrzewam żę osoby z Unitas które odeszły już są po wypłacie tyle żę nie udekumentowanej na forum.Btw mało osób chyba chce walczyć za wew. kłótnie Flow. |
Byłem w tej gildii i praktycznie większość graczy była nastawiona typowo neutralnie, Ci co będą chcieli normalnie pograć wypłacą się i dadzą darmową kasę take over. ("We are Neutral and Peacefull guild.Recruting Paladins and Knights (lvl 80+).Druids and Sorcerrers (lvl60+)."). Ogólnie na vencie każdy psioczył na flow, poczynając na mnie a kończąc na ryonie... A to, że na poi nas nie wzieli, a to że nie potrafią nic innego zrobić jak wyj* z respa i zapuścić bota... i takie tam;D
Teraz o dziwo garstka trzyma z flow, ale do czasu, co drugi to i tak spy^^ |
Cytuj:
edit. I tak, nie mogę spać :/ |
Sir Arvaras Zrookowany
|
|
No chłopak nieco zlamił xD
|
Kur*a szkoda w chuj Arvarasa
|
Cytuj:
sprawa Protossa |
@Up: Ten nick się jakoś inaczej piszę, ale nie wiem jak xD.
Coś mi się wydaje, że za niedługo zmiani się domena tibia.pl na tibiaots.pl -.- Popatrzcie na reklamy.. jedna z nich to reklama ots. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I zgadzam się z kilkoma kwestiami, o innych wiem trochę więcej i się nie zgadzam, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Jest wojna, która skończy się w prosty sposób - albo my, albo oni. A teraz czas iść się ogarnąć i zagłosować. :p |
14:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Punshido. He was killed by Anubis on Morgana. Russel na prezydenta! |
Cytuj:
|
Predacone
Jun 07 2009, 16:37:48 CEST Killed at Level 139 by Berig Mage and by Jonthek Fearless. |
Arman Bloodhand
Jun 07 2009, 16:55:41 CEST Killed at Level 199 by Vildingen and by Dizt Cold |
Laska Galanczyka
Jun 07 2009, 17:52:54 CEST Killed at Level 173 by Raistlin Firearrow and by Mukurub Darkeyes Hansonik 20 lvli w dol. |
pozdrawiamy rodzyne
witamy po czarnej stronie mocy |
Na czarnym lądzie żyje się zdecydowanie lepiej.
|
z pewnością :) musi być to zdumiewające uczucie bycie murzynem... u murzyna :)
|
Dzięki Rodzyn :)
Dobrze że jesteś głupszy niż mi się wydawało, bo Vilshion przelał na nooba 400k na "pg". :) A tak pozatym, jeśli Nikola się nie przejęła i ma to gdzieś a poszło 20 lvli w dól i tak prawie nieznaczącego palka to chyba za dużo to nie zmieni, jeśli zmieni cokolwiek. ;d Czas zaczerpnąć RL life. ;d W końcu mam miesiąc czasu. ;d |
Cytuj:
|
@Rodzyna
Zacznę od tego, że nie mam do Ciebie żadnego szacunku, ale nie jestem typem człowieka, który robi od razu pojazdy Tobie i rodzinie. Chciałbym nad znaczyć, że to co zrobiłeś czyli zdrada, nie byłaby wielkim ciosem dla nas, gdyby nie sposób jej wykonania. Dlatego właśnie nie mam do Ciebie szacunku, bo siedząc z ludźmi miesiące na vencie, gadając o codziennych sprawach, przeżywając z nimi chwile radości i smutku, by na koniec okraść, zbanować i polecieć lvl'am w dół postać Twojego byłego kompana. Mógłbyś chociaż odejść z twarzą i pewnym szacunkiem, ale jako nieogarynka (rodzynka?) wolałeś zrobić to po swojemu. Nie można tego porównać do zdrady Xerijo, bo on okradł jakieś tam pixele, a Ty zniszczyłeś całą postać w tej grze. Mam nadzieję, że cieszysz się ogromnie z Twojego spodlenia. Pozostaje mi Ci tylko napisać "Zapraszam do mojego pieca". ` Lavio aka Miodu |
ojejku chłopaki nie napinac się tak ;) hahahah
|
Przynajmiej temat sie "rozwija"
|
Cytuj:
DZIĘKUJE CI MAMO ŻE JESTEM BIAŁY no to cze |
Grubasek ma napinki bo grunt pod nogami sie pali ;<
|
cieniasek nadal ma nadzieje że mnie w***** i że wygra wojne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |