![]() |
@ Uhm kuszczyk nigdy ci nie mowilem o tym ze przez trzy dni schodzilem only na ss.... wiec z kad to wiesz xD:>
j/k bardzo mozliwe ale jesli ktos sie bawi w takie 82 lvl~ i fast exp jak na nerenie to nie da rady. mozliwe ze 3 dni tylko na ss ale kolejne 6 dni na bank spal.... |
|
@Menel
Nie to moj rl kumpel tak smigal.Ale nie watpie ze ty tez:P Ale wiesz jak ktos tak gra przypuscmy 3 razy w tygodniu to juz sharowac nie musi. P.S. Menel=Maniak? |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
@Menel mi chodzilo o to ze nie 3x po 3 dni tylko 3x po 23h50min:P
@Orzech a czy ktos mowil o samym expieniu? P.S. Pozdrowienia od tasiemca. |
Cytuj:
|
LoL
@ Sebaxxx
Ale żeś lootnął bożesz ty mój :p @Kuszczyk Ej już H*j w to :p - szkoda forum :) SS plax |
lepiej modlitwe ktos napisz zeby POI pomyslnie sie zakonczylo 8o
|
Ci Obecni na tym forum ci chwilowo nie obecini
Mudlcie się Mudlcie się za powidzenie niezwykle trudnego , ależ to niezwykle żekłbym ponad przeciętnie trudnego wyzwania . Wyzwanie owe przyrównac mozna nawet do "Kawałka Piekła" , ale nie takiego malego kawalka wręcz sporej części tego okropnego miejsca jakim niebywale jest pieklo . Trudy tej wyprawy będom musieli znieśc Ci wybranicy , któży odważą się tam zapuścic , lecz mimo trudów opłaca sie tam wędrowac , gdyż nagroda jest bezcenna bo kto wyceni wieczną sławę jaką zdobędą Ci bohaterowie . Módlmy sie za tych , któże wyruszyli byc moze na ostatnią wyprawę swego życia , a byc może na wyprawe która przyniesie im sławe i bogactwo , więc prośmy Boga by ci śmiałkowie powrócili cali i zdrowi oraz by przynieśli z sobą bezcenne artefakty po które wyruszyli . To by było na tyle a teraz ogłoszenia parafialne . 8o |
...i żeby największe PA i połowa Esternocleidomastoideo pod koniec ostatniego seala padła. Amen.
|
Cya FatHit
Ostatni Level Na Fathicie:
http://img54.imageshack.us/my.php?image=uo0016ie3.jpg Cya Guild, Cya Friends: Aldaox Loth, Gosu Amidamaru, Mistrzu Harnas, Shadow Nethil, Spunkwand, Arcaso Saya, Dawid of danera, Elder Davvid, Kacpermkw, Kai Tracid Of Danera, Lord Maszin, Pablo Fabuloso, Pro Piotrek, Ravin Pizzhed, Tivex Dara Już Powstał Sorcerer Który Niezna Jak Narazie Nikogo :P |
dist
|
Byłem dzisiaj z Adrzejem na DC bo chciał je pozwiedzac wiec mu pokazałem kiedy poszlismy na -2 poziom doszilismy do tp lecz niestety niemozna bylo przez niego przejsc :/ nie wiedzialismy o co chodzi wiec zawrocilismy. Kto wie o co biega z tym tp (caly czas na wyrzucalo) prosze o szybką odpowiedz bo chcemy z Endrju tam wrocic i pozwiedzac all dc 8o ss:
http://i141.photobucket.com/albums/r...CzChrobrym.jpg na screenie nie widac tp ale gdybym stal 2 kratki w dul to bylo by widac:D srry za to. WIEC PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!!! :) Z GORY THX:p |
@UP
Mysle ze trzeba poprzestawiac jakies dzwignie, nigdy nie bylem na dc wiec nie jestem pewny ^^ ... |
@2x up
tak jak pisze Philip poprzestawiajcie wszystkie dzwignie i wejdzcie w tp przeniesie was na poziom nizej :) |
Ok dzięki all. Poszukamy dźwigni i je przestawimy:)
|
Kurde sory za double posta ...
Znalazlem gdzies na necie co trzeba zrobic ;P "Tam bez great fireball i dobrej ekipy, a przede wszystkim blokerów, ciężko jest przeżyć. Biegają tam hordy m.in. assassinów, witchów, dark monków i hunterów. Na mapce są literki 'D', oznaczające dźwignie, które musimy przestawić, aby przejść na 3 poziom. Musimy jednak zrobić to szybko, zanim dźwignie wrócą do wcześniejszej pozycji. Na trzecim poziomie jest praktycznie to samo, tyle że w większych ilościach." Sam z andrejem na -3 raczej sobie nie poradzisz :P |
Dzięki Ci PhilipQ!!! :)
A gdzie to znalazłeś??? |
Kolejny LvL:
http://i141.photobucket.com/albums/r...io/24Level.jpg Wiesz Philip, myślę, że jednak damy se rade z Endrju na -3 poziomie;) bo on ma 137 LvL ja 24 ale wezmę duuuużo GFB a poza tym namowie go do tego, aby używał "exeta res" (wcześniej tego nie robił xD). Teraz robie 3-4 BP OF UH.:) Wolałbym expić no ale cóż MLvL, też ważny:baby: |
Cytuj:
|
Mar 06 2007, 12:00:24 CET Died at Level 42 by a beholder
Mar 01 2007, 19:47:19 CET Died at Level 44 by a minotaur guard Nie ma to jak polski dobry internet - Neostrada ... |
Orzeszq ja niezamierzam miec na 24 LvL 50 MLvL:D Ale chce miec mniej wiecej jakis dobry. Znam gosci ktorzy na 30 LvL maja 20 MLvL -.-. Aha i jeszcze jedno niemam pacc wiec niemoge z vis bic xD (w czerwcu może będzie:confused: :confused: )
|
he...
|
Ja Pierdole Przed Chwila Padlem Wiesz Co Orech!? Masz Racje Pieprze Mlvl Od Teraz Mozecie Sie Smiac Lvl Najwazniejszy!!!! Mlvl Moge Miec Maly -.- Ok Teraz Ide Spac Bo Jestem Zly Cya All -.-
|
Cytuj:
|
Uwielbiam Pisać Wszystkie Wyrazy Z Dużych Liter To Daje Mi Taki Posłuch I Inteligencję!
|
@up
Nom, poprostu jest zajebioza :] |
@Philip128
Andrzej tam spokojnie rozwali all (DC) widziałem filmik z zalej katedry :P @ co do mlvla Jeszcze troche i wam pokaże co to znaczy mieć najs mlvl :] |
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 300 0.o i wielkie GZ :] Eternal Oblivion Level : 289 Mar 06 2007, 06:18:07 CET Died at Level 291 by a demon No0B xD @ down : zabawne naprawde , udało ci sie // i kto tu jest romanem ?? :P |
Cóż za zapłon...
|
to jest mlvl a nie te wasze shitki (Vitt of Danera) :P
http://i99.photobucket.com/albums/l2.../shit/blea.jpg xD |
Character Information
Name: Czeslaw Spokojny Sex: male Profession: Knight Level: 37 World: Danera Residence: Carlin Guild membership: Best Friends of the Friends Last login: Mar 06 2007, 07:23:18 CET Comment: !!!! Co MnIe ZaBiJe To MnIe WzMoCnJi !!!! .............../´¯/) ............,/¯../ / .........../..../ / ...../´¯/'...'/´¯¯.` ../'/.../..../.....:^.¨¯\ ('(...´...´.... ¯_/'...'/ .\.................'...../ ..'\'...\.......... _. ....\..............( .....\.............\ MaM WaS WrOgUw GdZiEs.... Noobom Muwimy "NIE" Tibia To Bug Expienie Naug Pk Zabawa A Skille To Podstawa :D Account Status: Free Account _____________________________________________- Lepiej sproboj diabla Pozdrawiam Wigget~ |
@Vitt... po raz kolejny mnie wkur***, no i zaczyna sie to robi nudne. Masz coś do "Romana"?!
All gz awansów. |
Dobra skończmy temat MLvL -.-. Mi wystarczy mieć MLvL o 3 lepszy od LvL [oczywiście na wyższych LvL będzie odwrotnie:D(jeśli wbije owy "wyższy":confused: )]
|
Nie mam nic do romana , roman jest fajny , bo ma lagi na umyśle XD
|
Cytuj:
A żeby nie było offtopu wkleję se kawałek z gc :P 13:15 Drea Tovil [74]: a uprawiasz chociaz jakis sport? 13:15 Drea Tovil [74]: sex napewno:P 13:15 Marian Moczymorda [50]: :P 13:15 Marian Moczymorda [50]: uprawiam buraki w sloiku 13:16 Vattum [48]: xD 13:16 Drea Tovil [74]: xDDD 13:16 Drea Tovil [74]: przyjemne to? 13:16 Marian Moczymorda [50]: pozniej wieszam nad lozkiem i sacze bimber 13:16 Drea Tovil [74]: bo tez bym sprobowal 13:16 Drea Tovil [74]: :P 13:16 Marian Moczymorda [50]: efekt koncowy bardzo 13:16 Drea Tovil [74]: :DD 13:16 Drea Tovil [74]: to sprobuje 13:16 Pogromca Jagy [70]: ;ppppppppppppp 13:17 Marian Moczymorda [50]: pamietaj zeby spiewac burakom kolysanki 13:17 Drea Tovil [74]: tez se posacze 13:17 Drea Tovil [74]: ok 13:17 Vattum [48]: w domu na balkonie 13:17 Drea Tovil [74]: tak im zaspiewam ze kurwa wino francuskie sie zrobi |
wiggu dziadku pogralbys cos ludzie sie panosza ostatnimi czasy
ludzie nawijali cos o lv i mlv to mlv ma wiecej do gadania wyprobowalem to z van the lethal warrior mialem z 7-8 lv wiecej on 7-8 mlv wiecej i na banshe qest tlukl takie hity ze mi wstyd strzelac bylo:) wg mnie "trenowanie mlv" jest smieszne w trakcie bicia lv sie to nadrobi...no chyba ze ktos sobie bocika jedzie to inna historia:) pozdro dla ludzi ktorzy mnie niesprzedali i byli lojalni do konca... dla reszty "przyjaciol" mam 3 slowa do ojca prowadzacego ... specjal pozdro dla Heros Szyna i Pakula |
z tego co zaobserwowalem to lvl dodaje o 1 pkt sile vis a mlvl 2 pkt
ale to tylko vis..... bedac sorcem mlvl jest bardzo wazny ( exevo gran vis lux exevo mort hur exevo gran mas vis ) to nie jest tylko 1 pkt co lvl i 2 pkt co mlvl to jest duzo wiecej. Ale uwazam ze trenowanie mlvl to glupizna. Lepiej znalez sobie dobre expowisko gdize sie wastuje duzo mf i rowniez bardzo szybko rosnie mlvl. Ja popelnilem sporo bledow zaczynajac od tego ze wzialem DRUIDA (a nie sorca) i trenujac nim mlvl -.-" co teraz uwazam za strate czasu. Wiec dla all poczatkujacych graczy radze wam wybierzcie za profesje sorca i bijcie lvl. Sorc to profesja z ktorej beidzecie najbardziej zadowoleni. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |