![]() |
Cos w tej teorii jest. A moze to 1 lvl ma otworzyc te drzwi mlv bo cos tam gdzies pisze ze tylko skromny ludek moze miec ss. ;)
|
Lol
Simon, Spokojnie. Ten gość może mieć racje z tym, że SoF jest tylko dla ozdoby dajmy na to Skarbiec w kazo, to nie jest argument tylko fakt. Z tąd wiadomo, że do skarbca nie da sie dostać, a historyjki o jakimś gościu wrzucającym legsy do wody były bujdą.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
wydaje mi sie ze posty wcielo bo juz sie chyba na tym forum wypowiadalem na ten temat jesli chodzi o ten mistyczny brass armor to norma kiedys lecial sobie z mino a ze sunrise gra juz dosyc dlugo to dropną go, bywa. a jesli chodzi o te wasze strategie na zdobycie tego calego sof'a to coraz wieksze bzdory wymyslacie zapewne niedlugo bedize teoria ze trzeba wyczyscic caly mino hell z fista a wtedy mino sam sobie otworzy drzwi i bedzie duel a nastepnie droga do sofa sam jestem rookstayerem ale nawet sie nie ludzie ze ten scyzoryk jest do zdobycia tyle ze z jednej strony cipy zrobili jakiegos tam mino maga teleport close door i niezly powod dali tym do myslenia
|
Cytuj:
|
Meczac sie 3 dni przeczytalem caly Temat.
Co do domkow to na szczescie ta czesc stala sie - N/C Co do SS ostatnio tez zapanowala cisza - przelomem bylo odkrycie jak zrobic by SS znikl. Co do MM - ludzie nie piszcie wypowiedzi w stylu "Podejdz z MWL na 1 lev do drzwi moze sie otworza". To nic nie da, a potem przyjdzie taki nowy uzytkownik i odrazu zaczyna sie spam. Ogolnie na te multi ilosc stron w tym temacie moglo by zostac ich z 1/5 i to tylko po to by bylo co czytac nie koniecznie w celu uzyskania wielkiego olsnienia. Quest na rooku nie bedzie bardziej zawansowanym questem niz ktory kolwiek na mainie. Wiem zaraz powiecie mi o SS i znikaniu, a ja powiem ze poprostu na mainie mamy wszystko najczesciej podane na tacy dzieki TS i to dla tego main wydaje sie byc banalny chodz nie jest. Kto by zgadl o co chodzi z Olejem i |
Sunrise dostał tego brassa podczas testu serwera kiedy mino mag uciekł no to znamy historię brassa. :]
|
@up
Pierdoły. Ten nigdy nie udostępniany przedmiot to była złota figurka z gratulacjami. |
Dzis sie stalo cos dziwnego, a moze poprostu ja to dopiero dzis dostrzeglem wiec pisze.
Z nudow postanowilem sobie pobawic sie w znikniecie SS z wysepki :) ... Poszedlem do jaskini z rotwormami, wybilem je i "pochodzilem" po kratkach na ktorych trzeba stawac by SS znikal. Wychodzac jak zawsze widzialem cialo czlowieka ktore respi sie w gornej czesci ow jaskini w prawym rogu. Udalem sie do wyspeki by sobie sprawdzic czy znikl mi SS. SS znikl wiec wszystko bylo good. Po chwili mysle sobie a moze cos w ciele sie respi po zniknieciu SS. Wracam a ciala nigdzie nie bylo. Byl tam jeden osobnik ktory sobie trenowal na szkieletach. Powiedzial ze ani on ani nikt inny nie wchodzil na gore i tym bardziej nie ruszal ciala. Policzylem wszystkie ciala tam dalej gdzie klucz sie lootuje z ciala i tez ciala przy samym quescie ich ilosc sie zgadzala ... Zniklo tylko te 1 cialo w gornej czesci jaskini. Czy juz ktos o tym pisal, i czy moze ktos to sprawdzic u siebie bo do jutro tej tezy nie sprawdze czy znikanie SS jest zalerzne ze zniknieciem ow ciala ?? Jesli bylo to sorki |
Powiem tak z tego tematu nic nie wynika. Trzyma on się to już prawie rok. Został założony za czasow mojego pierwszego Rookstayera w 06r...
W dwóch słowach : żal i spam... Wiem, że autor bardzo sie postarał, ale jednak to co napisał jest bez składu i ładu, a co do tematu czemu Autor nie zdobył SS, skoro brzmi on " Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki" P.S Przykro mi, że muszę cały czas tylko krytykowac... Pozdrawiam:D Gunsllinger |
Siema,Nie gram na roku ale ten temat bardzo mnie zaciekawil.Czy moglby ktos wszystkie informacje zebrac do kupy a nie bezsensofnie sie klucic? ...>.<
wg mnie trzeba cos pokombinowac z Hyacyntem~ i tymi skalami kolo niego... Mozliwe ze da sie tam wejsc pudelkami i tam np bedzie "rat" ? XD (to oczywiscie sugestja :P ) Pozdro ;P [sry za bledy]:baby: Aha i jeszce jedno pytanie czy zalozyciel tego tematu udziela sie w nim jeszcze? Bo on zapoczatkowal ten temat i dzieki niemu wiemy (przynajmniej ja wiem) z kad sie wszystko wzielo :P Pozdro dla wytrwalych :) |
@Blorn
Tak, autor tego tematu nadal się udziela. Zapomniał passy do konta "Stonogi" i teraz udziela się pod innym nickiem. Nie zrobiłbym mu chyba nic złego wyjawiając nick, jednakże jeżeli będzie chciał się "ujawnić" to sam to zrobi ;p @Scobel Chyba nie było. Jak przetestujesz: daj znać. @Gunsllinger Rzeczywiście przydałoby się zrobić podsumowanie całego tematu, ale kto się tego podejmie? Tyle roboty... |
@Scobel
Sprawdź to jeszcze raz na spokojnie, najlepiej z kolegą, który by doglądał ciała. Cytuj:
|
@up
1) A myślisz że jak do Ch. by się to sprawdzało? Do rejestracji by przyjeżdżało dwóch chłopa żeby delikwenta obejrzeć i wylegitymować? 2) A wiesz że to by zmniejszyło "populację" Tibia.pl o jakieś 95%, nie? |
Cytuj:
co to tematu zauwazcie ze za drzwiami od strony mino hellu sa energy fieldy ;D to jest zapewne ta magia tworzaca jakas bariere ;D czy moglby ktos sprawdzic czy np po zniknieciu spike sworda lub jakiegos innego "manewru" znika przynajmniej 1 energy field? :D Przestancie sie klucic i komentowac czyjes "bledy" bo 70% (lub wiekszej czescie) nie chce sie czytac calego tematu ... i czy moze ktos zebrac do wszystko do "kupy" ? :D (sry za bledy ) :P |
Cytuj:
|
ee ...
Koniec zacznijmy mówić o Rooku ;) Powiniemy to wszystko ogarnąć ... Jest tak zwana dźwignia "Toma" ... Dziwna krata za którą jest domek ... skrzynki ... Ktoś ma jakieś hipotezy ? SS da się wyciągnąć ale to nie jest proste wymagane by były 2 ekipy na Mainie i Rooku w jednej księgarni na Mainie jest opisane sporawo o SS ... Tak donosi mój informator na Mainie ... Obalam teorię związana z położeniem dedów na nagrobki i wyleniu krwi albo czegoś na czaszkę to OTS... Krew wylewa sie na czaszkę ... przykrywa czszke to błąd a na RL Tibi wylewa się pod czaszkę nie przykrywa jej ... Macie jakieś inne informacje ? |
Jak pierwsza faza SS to wchodzenie na odpowiednie kratki na Rooku i on znika to już wszystkiego możemy się spodziewać ... :p
Tam jest takie pęknięcie ... Może trzeba w to z ktany albo Kilofem ?! ... Co wy na to ? ;) Trzeba zebrać ekspedycje i przekopać cały rook ... Kilofem ... :D |
Przeczytałem cały temat (co było wyczynem) i nie pamiętam czy było coś takiego: Mamy 8 lvl idziemy do Oracle i gdy pyta się o miasto to mówimy rookgaard. Może to coś da...
Pozdrawiam |
Mógłby ktoś wszystko streścić, co jest w tym topicu, bo dużo tego.
|
Cytuj:
|
Niestety moja teza obalona :confused: Oracle odpowiada: CARLIN, THAIS OR VENORE?
|
Niech ktos podsumuje ten temat! Trzeba zebrać tą garstkę informacji jakie mamy tego nie będzie duzo tylko tyle ile stonoga napisal kilka linijek o znikaniu spike sworda i moze troche akapitow o tym do czego powoli doszlismy.
|
Przez całe 215 :o stron nie można dowiedzieć się nic nowego, wszystkie posty napisane są w stylu "myślę, że się da/ że się nie da", żadnych potwierdzonych teorii, 215 stron przynudzania bezcelowymi wypowiedziami...
|
Jak tacy jesteście mądrzy to czemu nie podsumujecie sami tego tematu?
Myślicie, że ktoś podejmie sie takiej "brudnej roboty"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dajcie linki do wszystkich większych tematów o legendach Rooka. Postaram się wszystko upchnąć jakoś, i założyć z tym nowy temat, a te niech wywalą. Cya.
|
Tu link do tematu o Ghoul'u. Jest tam dużo informacji, zebranych przez Nathair z podobnego śmietnika jak ten.
|
nie chciało mi się czytać ponad 216 stron.. ale wiem tylko że dallheim BYŁ na mainie..
18:34 Finivax [2]: King 18:34 Dallheim: HAIL TO THE KING! co by wiązało się z tym że składał przysięgę królowi. 18:32 Finivax [2]: Dallheim 18:32 Billy: One of the kings best men, here to protect us. i co wy na to? |
Amber też była na Mainland'zie, i co?
|
No i po milionach stron spamu czegos sie dowiedzielismy ;)
|
Cytuj:
|
Nikt nie powiedział tu nic o sytuacjiach z pacc arena, myślę że ktoś powinien też tam poszukać.
|
Cytuj:
Dzięki za uwagę. |
http://img211.imageshack.us/img211/2181/29704182gx3.jpg
Albo ja troche to wyolbrzymiam, albo to pomieszczenie, a właściwie rozmieszczenie filarów jest troche dziwne. Żółtym kolorem w sam raz wychodzi trojkąt równoboczny, to z tymi schodkami i 2-ma filarami (na czerwono) to moje juz wyolbrzymienie. Poprostu w dziwnym skosie nie ktore sa ulożone. Celowo? Specjalnie? Próba 1: Spróbowalem zniknąc SOF'a w sposób dość oryginalny... Postanowilem postawic na obu polach potworki... po czym obtoczylem je boxami etc. skutek? SOF nie zniknął. Próba 2: Dwóch kumpli weszlo w pola które rzekomo znikają SOF'a, po czym ja udalem sie do mino hell... oblookac. Efekt, nic nowego :D Aczkolwiek dość dlugo nie pokazywal sie mino mage co wzbudzilo moje watpliwosci, jednak po kilku minutach sie pokazal... |
Up.
Tez kiedys na to zwrocilem uwage ale to raczej nie ma zwiazku z SS ... taka jaskinia i takie rozmeiszczenie najrealniejsze i najbardziej poprawne ... Ale to Tibia w niej jest wszystko mozliwe :) ... Co do potworkow to tak samo jak z innymi questami gdzie to gracz musi wykonac dana czynnosc nie potworek :) Wszystki wina skryptu :) |
@darushu
Z całym szacunkiem, ale lepiej weź przyłóż linijke do monitra i sprawdź czy na pewno to jest trójkąt równoboczny (ma wszystkie boki równej długości). Y'all |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |