![]() |
Vision....
Vision z jednej strony was rozumiem kasa na wojenke i dobicie do konca serwera gdzie graja koledzy taifuna albo koledzy kolegow ale moze byscie z laski swej tak zajeli sie jego przydupasami np: Offical Seller taifka ktory codzien podbno siedzi w depo albo pod depo venore w godzinach 21.00-21.30. Morneth sie on zwie i kozaczy co niemiara. Napewno wam zaplaci bo zal.pl byl jak 55 ek biega sobie po rotach pod liberty i wyzywa 12 druidow "Leave or die! Taifun Devilry protected me!" Wiec stracic tyle expa wbitego tak zmudnie na rotach to bylo by dla niego katastrofa. A tak ogolnie to pozdro. Do playerow Furory. Radze teraz sobie spokojnie skilowac w zaciszu niz expic albo robic runki pod domkiem. Vision nedd money co widac i bedzie biegac i wymuszac na kazdym. A ze wiekszosc sie ugnie to fragow nie nabija sobie. Wiec nie liczcie na bany membersow vison za PKing. Tyle moze dostana bana za destruktywne zachowanie:P A i zwidek wiesz zmien ten podpis bo ty mozesz miec raczej: "Wiesz co sie liczy? Potrójny Wieśmak z McDonalds!" Pozatym i tak by cie nikt nie szanowal na ulicy bo jak bys sie tam zachowywal tak jak tu to poprostu skonczylo by sie to wizyta w kostnicy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. nie wiem czy ktos juz to pisal bo nie czytalem poprzednich stron... Vision wczoraj wpadlo po Van Lidena na poi, ubili go ale byla tam jeszcze Argaxx, Vision obiecalo ze nie bedzie jej zabijac, ale sama zaczela ich atakowac kiedy juz padl Van Liden... Tak wiec: Van Liden Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh and by Katrila Argaxx Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste and by Niraet |
=[
Nie PoI lecz Dragi edron =p , reszta sie zgadza...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Asslickin' ? Na takie chwile jest jeden tekst: "Wyjmij język z mojej dupy" :s |
Cytuj:
|
@Narrow
Idz pocwicz. Powiem ci tylko tyle ze Rodrigez pomogl nam juz nie jeden raz na karaniu BOT'ow i nie musi sie podlizywac. Wiec poprostu wyjdz i nie wracaj najlepiej idz na necro / bk hunta moze spadna Ci bohy. A przy odrobinie szczescia je nam oddasz. Pozdro:baby: |
|
!@#%# lagz!
Czesc..
Posiadacze Neostrady od kad weszla tibia 7.92 mam lagi przyciecia paru sekundowe powtarzajace sie co jakas minute, macie rowniez takie? Cyzm to moze byc spwodowane jesli tak i jak naprawic o ile ktos wie? ;s Oczywsicie dodam ze owe przyciecia mam na Furorze, dlatego dalem posta tutaj bo np na Valorii normalnie wszystko bez najmniejszego przyciecia smiga... |
Cytuj:
|
Też tak mam i to tylko na furorze -.-
|
podpisuje sie
tez mam lagi i freezy TYLKO na furorze ;/ |
world trade ! my furora your berylia ! plxxx :P
|
Cytuj:
Jezeli jednak tak czy siak nie moglbym juz na servie swobodnie grac to po co kompletnie niszczyc postac? Wbijalbym pogadac sobie etc i tak nie mam za bardzo czasu na granie. Mi chodzilo w tym poscie o to, ze zabicie Taifuna bylo kulminacyjnym punktem tej wojny. Wtedy mozna bylo odejsc z honorem, w blasku chwaly :P A teraz Vision coraz bardziej sie pograza i chcac nie chcac predzej czy pozniej zacznie przegrywac wojne. I powoli przestana istniec. Mogli byc legendą ale zmarnowali swoja szanse. Tyle :) |
@up
Czy nie uwazasz ze to ich sparawa i decyzja czy odejsc z serva czy zostac i utrudniac zycie Taifunowi? To sa ich chary wiec moga robic co chca i co im sie podoba a według mnie to lepej ze walcza bo wszyscy co prowadzili wojne z Dus~ nie odniesli znaczacych efektow(nie liczac Spox~ gdzie kilka osob nawet w opence osiagali lepsze efekty bo Taifun musiał uciekac bo zostal mu bp manasow <lol>) B) @down przydalo by sie spytac kogos kto ma innego dostawce internetu:) tak wiec piszcie co i jak Ale skoro niektore osoby pisze ze tylko na furora tak jest to cos nie tak:( |
Panowie co jak co ale kupilem dopiero co pacca i chce pograc a z tymi freezami i lagami niestety jestem pozbawiony calej przyjemnosci z gry :/ Jak myslicie to wina Neostrady czy czegos z serwerem furory?
Chce pograc i jesli to iwna neostrady to zadzownei do nich i zapytam co sie ku**a dzieje a jesli odpowiada za to Cip soft to trzeba im o tym napisac neich naprawia to czym predzej... :) Ktos kto sie troche na tym zna niech mowi co i jak! sasasa :evul: |
ja tez mam Neostrade i niestety tez mam laaaagi i freezy ;/ nie wiem od czego ale z tego co slyszalem to w piatek ma to minac... OBY.. zobaczymy co bedzie dalej... ;/
|
To jednak wina Neostrady, u mnie Chello działa bez zarzutów :!
|
Cytuj:
|
I tak będą legendą...
Każdy zapamięta Vision jako gildię, która spowodowała, że Taifun nie zdobył jako pierwszy gracz 300lvla... : ) Hail Vision _/ |
kto wie? lol jeszcze duzo innym brakuje do 300
|
Taifun nie wbije 300 jako pierwszy. Na pewno nie wyjdzie robic PG bo bedzie sie po prostu bal...
|
:)
Cytuj:
|
Cytuj:
Dokładnie, Chello roxando~! |
jebac tpsa ;s
|
ja mam neta w Aster i tez mi dziala all normalnie bez lagow :]
|
Ja lece na radiowce ktora pozniej dzierzawi lącza z Dialogu.Zero lagow kickow i freezow wiec raczej wina neostrady, moze jakies limity na ip or etc nie mam pojecia ale to TP wiec po nich wszystkiego mozna sie spodziewac.
Cytuj:
Ale popatrz sie jaka duma polakow bylyby taif jezeli wbilby ten 300 lvl.Ti nie br by sie liczyli nie swe tylko my...Ale polacy maja mentalnosc zawistnosci i zazdrosci wiec sry bardzo ale jestem ksenofobem w stosunku do wlasnego kraju...I niechce zyc wsrod takich przydupasow w przyszlosci!!! |
Afff ... Zwidek myslisz ze jestes fajny... Szkoda takich jak Ty moze jebac Ciebie? xD
|
Cytuj:
A co do tego kto by sie liczyl to czy Taifun wbije 300 czy nie to i tak pl liczy sie na Furorze, a na jakims serwerze gdzie dominuja swe/br niewiele to zmieni czy wbije ten lvl czy nie,bo liczy sie to co soba reprezentuje dana osoba a nie czy ktos z jego kraju wbil 300lvl. |
@up
Święte słowa ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Macie przykład dziecinnej mentalności ludzi z Vision...
Aphydion [12]: Nie graj noca ;)Cya's Master Ozon [103]: lol Master Ozon [103]: myslisz ze sie boje? Master Ozon [103]: ^^ Aphydion [12]: Lognij dzis o 3 >) Master Ozon [103]: ja spie o 3 Master Ozon [103]: taka pora Aphydion [12]: Zobaczmy ile jestes Wart:P Aphydion [12]: to na chuj pierdolisz "myslisz ze sie boje" ? Master Ozon [103]: to wpadnij teraz? Aphydion [12]: ;> Master Ozon [103]: a nie fakt ty sie boisz xD Aphydion [12]: Upierdole Cie i skończysz cwaniakowanie ;s Aphydion [12]: Heh.. Master Ozon [103]: Okej Aphydion [12]: Gdyby nie to ze teraz prawie kazdy ma laga to myslisz ze bysmy mass loga nie robili teraz? Aphydion [12]: 2 dni temu dojebalismy Van Lidena i? Master Ozon [103]: Ja tez mam lagi Master Ozon [103]: i co z tego? Aphydion [12]: jebie mnie to co ty masz? Aphydion [12]: a w dzień logamy po to tylko zeby ybic kogos z Dusk~~ Master Ozon [103]: nie placzz mi na privie dziecko Aphydion [12]: a nie naabzów Master Ozon [103]: ok? Aphydion [12]: naabzów noca klepiemy ;s Aphydion [12]: hehe Aphydion [12]: HAHAHAHAA Aphydion [12]: cos mi sie zdaje ze z tym Anni~~ bedzie Ci ciezko ;s Aphydion [12]: HAHAAHAHA Master Ozon [103]: po co mi anni? Aphydion [12]: HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHA Master Ozon [103]: ja od dawna mam sov cioto Master Ozon [103]: ^^ Aphydion [12]: Tak Cie stara wola ? Aphydion [12]: Ciota ;s Aphydion [12]: o kurwa ;s Aphydion [12]: mozesz z gildia dolanczac do Dusk~~ =) Aphydion [12]: enjoy Aphydion [12]: . Master Ozon [103]: Wiesz, pierdoli mnie to. Padne - odrobie, jesli padne wpierw... zacznijmy od tego Aphydion [12]: mozesz juz zakladac ze padniesz ;s Master Ozon [103]: o jej i ? Master Ozon [103]: mi sie swiat nie zawali jak padne bo to tylko gra Master Ozon [103]: cya dzieciaku |
jesli wciaz bedziecie "przeszkadzac" taifunowi to moim skromnym zdaniem 300lvl pierwszy wbije mateusz dragon wielki chyba ze mu sie znudzi expienie (zostalo mu jeszcze ~130kk expa do 300lvl :D ) albo EO zacznei expic (chyba tez ma wojne, nie jestem pewien)
bo jakos nie wierze ze taifunowi uda sie wywalic vision na tyle zeby spokojnie expic (o ile wogole sie uda) :D |
Tarrin... polak polakowi powinien pomagac a nie byc mu frajerem.... i nie dopuszczac do tego zeby Taif nie wbil 1st. 300. jesli Ty cale Vision jestescie za tym zeby 1st. 300 lvl wbil Eternal... to jestes dla mnie frajer... bo wiesz ze Ty na tym servie nie masz zycia tam samo jak reszta Vision i robicie to specjalnie... moze poprostu chcialbys taki jak on nie bedziesz taki nigdy dla mnie jestes PSEM! :)
|
=p
Kozacka rozmowa nie ma co :D:D:D
|
<kozak>B)
Master Ozon nie płacz już na Forum =( |
Cytuj:
Czy ty myslisz czasem?? Bo mi sie wydaje ze nie :) To ze polacy bija sie miedzy soba to chyba normalne,przeciez to tylko gra.Tak dla przykladu jak by cie zaczeli na*******ac na ulicy to tez bys gadal do nich "ej ziomy jestem polakiem ,powinismy sie kochac " Ehh zal.pl |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |