![]() |
Jeśli chcecie zobaczyć część ich działania:
http://s37.photobucket.com/albums/e67/Motirax/HWL/ Moim zdaniem tylko thcórze co na siłe chcą zepsuć uczciwym graczom gre tak się zachowują, nie wchodzi tutaj w gre chęć loota, bo na takim serwerze jak galana prawie kazdy 60lvl + nosi AOL'a |
o ku..a jestem zaskoczony ;o ale wiesz Komar chyba nie wroce bo ... mi sie nie chce a w wojnie zawsze mozna pomoc :D mam 77 lv na wojne :P zobaczymy jak to bedzie :P trzymajcie sie
|
Cytuj:
Szkoda że nie wiesz o tym że Xavides to second char Skopo de'Tag. Kilka dni temu owalił go na eqp DSM, C-legs, f axe, DS i BOHY Dolter. |
Cytuj:
13:55 Beware, beware the halloween hare. powtórka z zeszłego roku czy może coś nowego wymyślili ? niechce mi sie nawet iść szukać . |
Cytuj:
|
up@
Ajron ty jestes dyslektykiem? bo w kazdym twoim poscie jest masa bledow ortograficznych nie zebym sie czepial ale wiesz... co do colorionticostes czy jakos tak dla mnie to bardzo dziwne..niby masz hunted a dzien w dzien po 100 k expa wbijasz..hwl dzien w dzien sa online i nawet ciebie nie rusza? przyznaj sie wreszcie ze sie splaciles..bo to nie mozliwe bo jestes co dzien po pare h online i expisz a hwl nawet ciebie nie tyka..co o tym myslicie? ja mysle ze colorion sie splacil tylko nie chce sie do tego przyznac |
@Cea gdzies juz widzialem to z tą jedyną religia na swiecie :P ale niech Ci bedzie...
Co do tego "wielkiego zjednoczenia" przeciwko HWL to cos mi sie wydaje ze nie wypali bo teraz kazdy lize im "pupe" i jak juz ktos dołączy do Tharrina i spółki to bedzie to zwykły konfident, ale coz zawsze mozna sprobowac, wiec nie wiem jakie sa kryteria przyjmowania ale zgłosze sie na ochotnika jezeli sie uda, bo mnie denerwuja te ich noobchary... w tych czasach nawet po Venorze nie mozna sobie spokojnie pochodzic bo zawsze sie rzucaja i kozaczą nie miłosiernie X( a i tak nie mam pomyslu na przyszłość na tym serverze... |
Cytuj:
Zapytaj zoche i gana czy przyszli po mnie na hydrach. Toxo tez sie kolo mni kreci caly czas i ue testuje Prawda jest taka ze wstaje kolo 4 rano i za malo ich zeby isc, a expie na draconii zolwiach i malpach, exiva caly czas dziala i pz dosc blisko. Mam tez dostep do miejsca gdzie hwl nie wejda, no moze 1-2 z nich ale mnie nie zsoluja. Po prostu im nie zalezy, dalem do zrozumienia ze nie zamierzam walczyc ani placic, a jak myslisz co wybiora? Ubicie knighta z aolem ktory caly czas exivuje i w niekorzystnych dla nich miejscach expi czy zabicie kogos nieswiadomego i zrzucajacego loota w miejscu co jest jednym wielkim trapem Z reszta teraz popelnilem blad ktory mnie kosztuje czekanie 2 dni na minimalizacje ryzyka. |
colorion drobne sprostowanie HWL na dostep do tego miejsca co mowisz sam niektorym to polecalem bo bardzo blisko do pz i w ogole
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tzw asslicking... tak to jest jak tibia jest dla kogos calym zyciem i nie ma nic poza nia, pod tym wzgledem z colorem wciarz macie to samo zdanie: tibia above all ;) color chcial sie wykupic od hwl za itemy na addony, a zimpa zaraz jak padl po moim zgonie, to dzien pozniej jak zaplacil sie pytal czy moze dolaczyc potem do HWL xD |
Cytuj:
A co do Azenusa, nie wiem dlaczego sie tak oburzyłeś to, ze Dolter kantował, iz sprzedaje PACC'a za siano i itemki z tibi to jest raczej przez obeznanych w temacie znane. A to, że Skopo grał Xavidesem również, więc oburzenie może wynikać jedynie z faktu, że dwie osoby graja na jednym koncie albo maja passy do Skopa:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko lekko mnie wkurza że nagle się zwaliliście na Skopa. Mowicie jakimi charami to gra i jak to on sharuje a nic o tym nie wiecie i pierdolicie głupoty. |
Colorion, Zimpa o jakim miejscu mowicie? ;o
Jezeli nie chcecie tego Tu pisac, napiszcie mi PM |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z HWL chcialem miec po prostu spokoj ale nie to zeby dolaczyc... @ ktostam pytajacy ja mowie o forbidden islands gdzie sa hydry dla sorcow gs dla palkow i bonebeasty dla wlasciwie nikogo ;D |
Cytuj:
Dolter już nie będzie kantował na pacce bo dałem mu nauczkę ;) |
Cytuj:
:D |
Cytuj:
@Hybrid I prawidłowo frajerów i oszustów trzeba tępic, nawet w Tibi:D A co do miejsca z tymi DS'ami faktycznie ciekawe miejsce sam pierwszy raz jak się z nim spotkałem byłem zaskoczony, holerstwo nieźle przemyślane i bądź co bądź można to wykorzystać:P |
A wy żałośni jesteście ;o
Po 1 Skopo to nie Xavides i nie mylić Po 2: 23:47 Dolter [62]: SAM MOWILES ZE DLA NICH OJEBALES WIEC IM KUWRA ODDAJ WALKARZU KURWa 23:47 Lord Hybrid [103]: teraz to jzu za pozno 23:47 Lord Hybrid [103]: straciles 23:46 Lord Hybrid [103]: skopo powiedzial ze sam od ciebie wyciagnie hahah wiec ja jestem freee To co lord nam teraz powiesz? ;) |
Jakies nowe fragi soft mupparna od wczoraj?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na draconii hwl mogli wetknac nopobchary w jednokratkowe mosty i czekac az tam wejde, potem relog trap i rip A tharrin jak zwykle czyta moje posty swoja wlasna polszczyzna wiec wychodzi mu co innego niz ja pisze 100k expa dziennie to 2,5h, wystarczy ze hwl sa offline przed szkola i to mam |
11:44 Lovize [136]: COMBo 11:44 Lovize [136]: on 3
Nic dodac ,nic ując. :p brawo panowie xD |
Cytuj:
hakzim Nov 01 2006, 11:23:51 CET Killed at Level 78 by Lovize nie bardzo wiem za co to, moge si domyslac ze za to zesiewczoraj pojawil z calym hwl po nas ;) no i jakby nie bylo kazdy wie ze to byl second char febba = hwl garmie Nov 01 2006, 11:53:49 CET Killed at Level 62 by Tharrin 12:01 Rica Thim [55]: THE REASON FOR KILL GARMIE 12:01 Tharrin [121]: Fun FUn FUn FUn xD |
hah Tharr , dobrze dojebałeś Rica Thim'owi , bardzo dobrze.
|
Hakzim = Febb? Oo
|
:D:D:D:D:D:D hakzim to nie febb :)
|
Cytuj:
|
hakzim to postac, ktora febb sharuje z kumplem z rl. przynajmniej sharowal jeszcze jakies 2 tygodnie temu. co teraz nie wiem
|
Gdy go spytałem uznał mnie za agenta Krupnika 8o
|
No to nie badz zaskoczony jak Cie muppa sciagnie ;)
|
Hakzim = old Xisso, Febb kilka razy tylko wbijal na Hakzima ale to nie jest jego char na 10000% :D to tyle, a co na galanie ?? :)
|
20:10 Catrishia [133]: sell ded krupnik ! msg me
|
20:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize Krupnik. He was killed by Roffu.
Aj .. chlopcze jak Ty to zrobiles ;/ |
Cytuj:
|
Hmm, wiecie co to znaczy desperate?
Colorion wam pokaze http://s63.photobucket.com/albums/h1...gAnch=imgAnch1 Tylko ssa zdazyem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |