Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Shadowless 28-02-2007 19:23

Witam.
Chce przedstawić oto jacy są członkowie NF czyli Hunt za "taksobie".
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w...yCut/hunt2.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w...yCut/hunt3.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w...yCut/hunt4.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w...yCut/hunt5.jpg
To jest po 1. nie do zniesieniaa po 2.Żałosne
Nie dość że hunt za free to jeszce chce żebym ubił kolege Avoriana i będę wtedy free.

Nie patrzcie na TA ;p tam poporstu Knight brata trenil na monku :D

Uzu 28-02-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1293975)
Hmmm. Selena??:)

Ayl cos mowil zeby zebrac wszystkich i wbic na jednego serva.. ale czemu Selena ??

Keonek hmm.. narazie dopiero wtajemniczam sie w sytuacje jaka panuje na krzye w ta wojne itd.. i chociaz .. spotkalam sie z ta nie mila sytuacja od strony zerio.. to i tak zawsze bede za Polakami.. tylko ze znajac zycie nawet jak Polacy wygraja to mozliwosc "wladzy" na servie zryje im psyche.. i niektorzy stana sie nie do poznania ...

Gedd 28-02-2007 19:35

hehe bo ten ashnicostam to jest char zeria (a jak nie jego to kogos innego z wiw) i pamietam ze grala (pkowala) sobie nim ostatnio twoja kolezanka z galany, madzia

Azeris 28-02-2007 20:07

Toressie czy Reklamo jak wolisz. Jak ci zabrałem Eq też byłeś taki kozak jak tu miałeś mnie .... schakowac haha. A Toressa skąd masz? Od kogo znów dostałeś tego chara.

tak apropo Toress to chłop który wbił max 11 lvl~ reszte charów kupował lub dołanczał do kogoś przykłady: Mershal , Valerino , Gotrunk teraz Toress coś jeszcze było bo niepamietam?

Miltiades 28-02-2007 20:25

Na Xerenie też tak jest ... Szwedzi huncą za nic. Strasnzi chciwi są zbliża się POI na Xerenie i payment wynosi 250k ciekawe jak to będzie. Ale wracając do huntów za nic bardzo dużo Polaków wyniosło się stąd z tego powodu.:(

Pozdrawiam.

Skibo 28-02-2007 21:05

Koleś 3 MC i chyba to są 2 Caveboty xDD

elo elo : ))

Każdy kto ma władze będzie ją wykorzystywał. Zawsze tak było, jest i będzie.

Te mc/cb mnie rozwałiły :D :D :D :D

Keonek 28-02-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1294023)
Keonek hmm.. narazie dopiero wtajemniczam sie w sytuacje jaka panuje na krzye w ta wojne itd.. i chociaz .. spotkalam sie z ta nie mila sytuacja od strony zerio.. to i tak zawsze bede za Polakami.. tylko ze znajac zycie nawet jak Polacy wygraja to mozliwosc "wladzy" na servie zryje im psyche.. i niektorzy stana sie nie do poznania ...

widzisz nie zupelnie, bo to wlasnie wiekszosc ludzi z wiw rzadzila serverem przed tymi dwoma wojnami, wiec znaja smak wladzy i watpie zeby po wojnie stali sie "gorsi"... Cieszy mnie to ze mowisz ze i tak bedziesz za polakami mimo ze ten A~ to najprawdopobniej noob od chyba Zeria... Nie wiem jak jest na galanie ale domyslam sie ze tam wlasnie rzadza swe i moglabys opowiedziec tym zafascynowanym w tym narodzie jacy potrafia byc zlosliwi a szczegolnie dla polakow ktory im zagrazaja :baby:

hehe rzeczywiscie teraz zauwazylem te mc i bociki haha troche zalosne :P W kazdym razie.... to jeden z przykladow co bedzie jesli wojne wygraja swe
pozdro ;*

Toressik 28-02-2007 21:48

Heh... Azeris czy jak tam wolisz pedale. Powiem ci tyle ze i tak jestes s********m i wali mnie to co sobie o mnie myslisz ;p jestes z typem w gildi co masz jego itemki czyli Valerino xD nie upomina ci sie czasem o nie :D? czy lizesz mu dupe zeby zapomnial? btw i tak gowno robisz tylko biegasz po mapce i bijesz z explo po 80 a pozniej kozak ze wygral wojne xD gz

Toressik 28-02-2007 21:51

ooooo i teraz post do wszystkich polakow na servie xDDDD nie dochodzcie dalej do wojny to sobie tak pogracie ze wam wspolczuje. Myliscie ze teraz sobie poexpiccie bo jest wojna hahahaha. Zobaczycie po wojnie co bedzie dalej myslicie ze to jest wojna o wrl? LOL zycze miłej zabawy na expie... TERAZ..

Toressik 28-02-2007 21:53

Btw Azeris powiedz mi jak to jest z twoim ownerem jesli ty jestes na Azerisie to on na Nephtisie tak? bo nie wiem jak to robicie personalizacji nie zmieniliscie chyba jeszzce ale gz ownera...

Foriuss. 28-02-2007 22:03

Przecież wiadomo to po co pytasz tylko chłopak sie stresuje :D

Kileros fire'son 28-02-2007 22:08

bez tytułu ;)

A wy myslisice ze Swe umia expic ? podam przyklady z kyry wiekszosc z nich jedzie poprostu na cave bocie i tyle.

Mozecie mnie jechac ile wlezie nic z tego sobie nie robie ;P

Uzu 28-02-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1294279)
widzisz nie zupelnie, bo to wlasnie wiekszosc ludzi z wiw rzadzila serverem przed tymi dwoma wojnami, wiec znaja smak wladzy i watpie zeby po wojnie stali sie "gorsi"... Cieszy mnie to ze mowisz ze i tak bedziesz za polakami mimo ze ten A~ to najprawdopobniej noob od chyba Zeria... Nie wiem jak jest na galanie ale domyslam sie ze tam wlasnie rzadza swe i moglabys opowiedziec tym zafascynowanym w tym narodzie jacy potrafia byc zlosliwi a szczegolnie dla polakow ktory im zagrazaja :baby:

hehe rzeczywiscie teraz zauwazylem te mc i bociki haha troche zalosne :P W kazdym razie.... to jeden z przykladow co bedzie jesli wojne wygraja swe
pozdro ;*

Galana jest zniszczona przez Szwedow , bedac Polakiem na tamtym serverze masz 2 mozliwosci 1) Byc ich asslickerem i szpiegiem w zamian za to ze Cie nie beda huntowac oczywiscie tylko przez czas jak jestes im potrzebny 2) byc z nimi w wojnie ktora nie ma za bardzo szans na wygrana od strony Polakow czyli Hail PZ.. Ogolnie to spolecznosc Swe nie ukrywa swojego rasistowskiego podejscia do Polakow typu "Szkoda ze Hitler nie spalil Polakow z Zydami" itp.
Guild rzadzaca narzuca na innych swoje chore pomysly np. price list w ktorej ceny sa conajmiej zabawne np. bohy - 50k.. A najsmiejsniesi sa Polacy ktorym Szwedzi zryli tak czache ze potrafia powiedziec do drugiego Polaka "fuc** polaks" czy " Zamknij ryj polska szmato " ( hail Rumcio )

Ps. Na kyrze robi chara taki jeden Swe z Galany i z tego co sie dowiedzialam jego Rl jest wsrod Szwedow walczacych tu .. wiec nie dopuscie do tego by oni doszli tu tez do wladzy..

Keonek 28-02-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1294569)
Galana jest zniszczona przez Szwedow , bedac Polakiem na tamtym serverze masz 2 mozliwosci 1) Byc ich asslickerem i szpiegiem w zamian za to ze Cie nie beda huntowac oczywiscie tylko przez czas jak jestes im potrzebny 2) byc z nimi w wojnie ktora nie ma za bardzo szans na wygrana od strony Polakow czyli Hail PZ.. Ogolnie to spolecznosc Swe nie ukrywa swojego rasistowskiego podejscia do Polakow typu "Szkoda ze Hitler nie spalil Polakow z Zydami" itp.
Guild rzadzaca narzuca na innych swoje chore pomysly np. price list w ktorej ceny sa conajmiej zabawne np. bohy - 50k.. A najsmiejsniesi sa Polacy ktorym Szwedzi zryli tak czache ze potrafia powiedziec do drugiego Polaka "fuc** polaks" czy " Zamknij ryj polska szmato " ( hail Rumcio )

Ps. Na kyrze robi chara taki jeden Swe z Galany i z tego co sie dowiedzialam jego Rl jest wsrod Szwedow walczacych tu .. wiec nie dopuscie do tego by oni doszli tu tez do wladzy..

Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze;(

Vlachyslav 28-02-2007 23:35

Dokladnie na Galanie nie ma raczej szans na zwyciestwo ze szwedami bo po prostu maja oni wieksza sile niz my. Mozna im jednak troszke uprzykrzyc zycie robiąc sneaki... Wiem, ze Kyra to zupelnie inny swiat ale widze juz po tym co szwedzi wczoraj zrobili z kilkoma membersami Furions, ze jezeli oni wygraja wojne moze byc zupelnie tak samo jak na Galanie. Na miejscu polskich h-lvli polaczylbym sily i nie dal szwedom zadych mozliwosci (paymentow) bycia free.

ps. To co ktos na forum tibia.com napisal ze Polacy w NF nic nie znacza chyba nie jest prawda ale moze sie to zmienic kiedy nie beda juz im tak bardzo potrzebni. Po prostu uwazam drodzy koledzy z NF ze bez was teraz ta gildia nie ma szans w wojnie ;p

Uzu 28-02-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1294606)
Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze;(

Jesli Szwedzi wygraja Gwarant ze bedzie tu tak jak na Galanie.. Mam nadzieje ze Polacy ktorzy staja po ich stronie opamiataja sie w miare szybko..Bo bardzo Latwo jest przewidziec co ich bedzie czekac jak Swe wygraja.. Mianowicie zostawia sobie kilku najbardziej potrzebnych .. reszte wyrzuca .. poczaktkowa beda miec spokoj ale po czasie jak sie Szwedom zacznie nudzic znajda byle powod i zaczna huntowac rowniez tych co byli po ich stronie..
Szwedzi nigdy nie beda miec szacunku do Polakow bo ( w sumie nie wiem czemu ) uwazaja sie za lepszych i nie chodzi tu tylko o gre

Tetrowy 28-02-2007 23:56

Trza tych szwedów wytępić bo hujnia będzie...

Miszczoslav 28-02-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1294129)
Toressie czy Reklamo jak wolisz. Jak ci zabrałem Eq też byłeś taki kozak jak tu miałeś mnie .... schakowac haha. A Toressa skąd masz? Od kogo znów dostałeś tego chara.

tak apropo Toress to chłop który wbił max 11 lvl~ reszte charów kupował lub dołanczał do kogoś przykłady: Mershal , Valerino , Gotrunk teraz Toress coś jeszcze było bo niepamietam?

jeszcze dementiev ceowalo itd.. mial okolo 15? jak nie wiecej ;p ale jebac to chlopak se radzi ; ) i powiedz co Ci do tego... niech se ma ;]

Tetrowy 01-03-2007 01:02

Co to za zjebana gilida powstaje?Teeh Hard Way?Szwedzkie pordróbka Snox?

Keonek 01-03-2007 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1294635)
Jesli Szwedzi wygraja Gwarant ze bedzie tu tak jak na Galanie.. Mam nadzieje ze Polacy ktorzy staja po ich stronie opamiataja sie w miare szybko..Bo bardzo Latwo jest przewidziec co ich bedzie czekac jak Swe wygraja.. Mianowicie zostawia sobie kilku najbardziej potrzebnych .. reszte wyrzuca .. poczaktkowa beda miec spokoj ale po czasie jak sie Szwedom zacznie nudzic znajda byle powod i zaczna huntowac rowniez tych co byli po ich stronie..
Szwedzi nigdy nie beda miec szacunku do Polakow bo ( w sumie nie wiem czemu ) uwazaja sie za lepszych i nie chodzi tu tylko o gre

Zgadzam sie w 100% z reszta pisalem juz to gdzies wczesniej, jesli nf wygra taki pablofon pograq moze z miesiac a pozniej gdy wejdzie swe w droge nie beda sie z nim bawic i nawet nie bedzie wiedziec kiedy poleci z serva :o
@Tetrowy
taa swe robi takie swoje snox... I tak dostana w dupe :p

Miszczoslav 01-03-2007 12:21

skonczie spamowac forum kyry O GALANIE ! jak chcecie cos o galanie gadac to na priv se gadajacie... rozumiem raz cos wspomniec a tu kurwa ciagle

Yoyoema 01-03-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Funnys (Post 1291588)
Valais ma sie dobrze i tu przesyła pozdrowienia ahhhhhhaaaaaaahaaaa

Lookhttp://www.mp3.xsite.pl/viewpage.php?page_id=22

haha tylko z dzwiękiem oglądać!

HAHAHAHAHAH pwned ;p

btw dzis demonic pelego padl ;p

Mar 01 2007, 08:20:42 CET Killed at Level 108 by Moothonost

Kileros fire'son 01-03-2007 16:07

Aff. . .

Ciekawe jak by to wyglądało jak by do WiW dolonczyli Luca, pablo i sunblade ?
tylko jestem ciekawy czemu tego nie robia :s
Wtedy wy z nf poczylibyscie power :(

Pozdro~
_/ Kileros~

Evan'ek 01-03-2007 17:10

Co do pa WiW noobcharami to sie w 100% zgodze. Expilem sobie sorckiem w Hellgate wbil mi sie 26 knight i niechcial wyjsc kazal wyjsc. Ubilem i po 3 sekundach lognal Tetro i mi grozili ze hunted po wojnie jestem. Nastepny przyklad expie w hg wpada Pall 14lvl i mi wybija spawn to ja ubilem po chwili Gib'on pisze ze hunted. A co do tego A~ to jest ktos wiw bo pkowali noobcharami i pkowal z nimi on

Kileros fire'son 01-03-2007 17:25

Aff nf POI robia :P

a wiw i snox szaleje tylko nie wiem czemu polakow leja :/

The Chaotic Paladin 01-03-2007 20:25

Kewseborgers...[*] :|

paior 01-03-2007 20:32

Kyra Poi done [x] NF

Jovere'xik 01-03-2007 20:40

A kto robił dokładnie??;d

paior 01-03-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1295617)
A kto robił dokładnie??;d

Moja babcia dziadek i wujo wujo wszystko bral na klate nieraz babcia pomagala walac ze schaba dziadek tylko zgarnol nagrody

Jovere'xik 01-03-2007 21:22

HAHAHHAHA ALE BEKA AWER JESTES SUUUUPER :> tak to nigdy nie usmialem sie hahahahha ale beka....8o

Nutrisia 01-03-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1295686)
Moja babcia dziadek i wujo wujo wszystko bral na klate nieraz babcia pomagala walac ze schaba dziadek tylko zgarnol nagrody

"Wiek: 16" <-- Ten dopisek mówi wszystko na temat Twojej wypowiedzi.

Skibo 01-03-2007 21:31

Co wiem to narazie jedna osoba padła Tyhtan 100ek

Nf jest już przy końcówce questa.

Co do Paiora to żal odpisywać na takie posty.

Jovere'xik 01-03-2007 21:37

Nutrisia, musze przyznać ze jak miałem 16 lat to taki nie byłem :<

Rohad 01-03-2007 21:40

Na PoI padł jeszcze taki EK co na bocie na żółwiach lata, Month Slahave czy coś takiego.

EDIT :
Moonth Slahave
Mar 01 2007, 15:29:39 CET Died at Level 90 by a diabolic imp

Kileros fire'son 01-03-2007 21:41

POI done;/

20:36 Avorian [146]: Selling Avanger Sword, ( Atk: 50 Def: 38 ) Two Handed )

Ciezko bedzie wygrac wojne teraz :( nie beda zalowali hajsu na runy ;/

@WiW Pokazcie na co was naprawde stac :(

~Pozdrawiam

Rohad 01-03-2007 21:46

Tak patrze se, że kiedy NF robiło PoI, Wiw/Snox nie próżnowało i troszke osób padło. ;>

EDIT:
Następna osoba co padła na PoI.

Joim Hagane
Mar 01 2007, 18:02:07 CET Died at Level 80 by a fury

Pawlos II 01-03-2007 22:06

Ta dzisiaj padlo full osob
m.in.
ja :D (lord galtarion)
- Moonth slahave
- Astartex

Ale przypominam tibia to tylko gra :D gz dla toressa i ekipy za mass loga

Malutka14 01-03-2007 22:07

Nf skonczylo juz PoI? ile osob padlo?

paior 01-03-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nutrisia (Post 1295740)
"Wiek: 16" <-- Ten dopisek mówi wszystko na temat Twojej wypowiedzi.

Stary a ty ile masz lat ;o a ja 22 mam 17 ... słodka 15-nastko

Jovere'xik 01-03-2007 22:17

Oj awerek, szczerze nas chuj obchodzi ile masz lat, my stwierdzamy fakty .<.<

Edit, Jest filmik z poi??xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50.