![]() |
Goku'chan
cos ci sie popadalo:( chcesz troche mojego expa?? (niewiele ale moze przynajmniej odrobisz troszke po tych paru deadach :( )[/quote] HAuuahauhauhauahhua Name: Master Agroki Dec 22 2005, 22:09:13 CET Killed at Level 30 by a slime Dec 20 2005, 14:51:08 CET Killed at Level 30 by a hunter Dec 18 2005, 20:47:38 CET Killed at Level 31 by Dixtra Name: Dragon Guzi Dec 22 2005, 14:14:03 CET Killed at Level 24 by a hunter Dec 20 2005, 12:41:25 CET Killed at Level 24 by a hunter Dec 19 2005, 10:48:40 CET Killed at Level 24 by a hunter Dec 18 2005, 22:23:56 CET Killed at Level 25 by Janem Kato n/c ~~Your Rysa :evul: |
Widzę, że nasz temat stał się popularny na innych światach (K@yetan^^: Arcania, scorp:Guardia). Szkoda tylko, że owi "goście" zamiast podziwiać nasze osiągnięcie, albo chociaż pozostać w milczeniu (jak im się nie podobają) to starają się pokazać od złej strony. Jako gospodarze staraliśmy się was ugościć godnie, ale nie spisaliście się. Pozostaje nam tylko prosić was o opuszczenie naszego tematu.
http://i16.photobucket.com/albums/b2...-124310-21.jpg Podtrzymując tradycję wstawiam zdjęcie z dość starego buga, ale jakże miłego. Szkoda, że nie zdążyłem się nacieszyć moim niby "nowym" sprzętem :D |
Ale ja podziwiam wasze osiagnięcia tylko wszystko psuje agroki xd Ktorego mialem zabic ale niezabije bo juz go zycie dosc mocno pokaralo :D :evul:
Gratz Seraph :D:D:D |
nUp
ale nuP szpanuje teddy berem pewnie go ukradles albo zhakowales kogos i cieszysz ten swuj zryty ryj 50 sheilda to ja mam na 30 palku leszczu -.- umyj dupe i zdupiaj na Guardie noobie ! szkoda gadac 100lvl nUp -.-
|
Niebylo mnie 2 tygodnie a tu sie tyle dzieje ;D
@Scrop Takiego misia to co jakiś miech mozesz kupic na danubii za okolo 1kk, wiec wiesz zaden to wyczyn miec "MISIA" |
chlopaki zluzujcie
jakas pala z innego serwera nie bedzie mi tu mowila czy to brzydkie czy nie, bo jego dom to smietnik, ja tam wole miec poukladane w domku niz miec burdel spowodowany przez "drogie itemy" Jestes cool a skille jakie masz?? 94 dista, wow to mnie powaliles ja mam 75% do 68 m lvl i z tego moge byc dumny, nie musze pokazywac jaki bogaty jestem, bo pieniadze nie pozwola ci szybciej expic |
-.-
krótko muwiac koles to noobstain stara go nie kocha ma 50 shielda i sapie na "SEJONARA" koles! DAnubia Rox& Ocera Rox
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak widac to ozdobki mu w glowie ;p takiego misia ma pewnie na rl jak idzie spac, wartosciowy jest nie ?? |
Cytuj:
a co do knaaka, ja w porównaniu do ciebie juz nie spie z maskotkami :) |
@quzuq czy jak twoj nick tam
ja sie nie chwale.. poprostu nie zdejmuj swojego eq do domq i sie nie podniecaj skillami bo masz beznadziejnie ... bye |
Cytuj:
Ty panie mis, a jak jest na twoim zdjeciu? :confused: Mialem 46 pala skile 85/70 17mlvl, mam 60 knighta 82/81 6mlvl i kto tu jest lepszy? huh? Wiec delikatnie mowiac wypierd.alaj stad i idz na sowjej guardi sie chwial swoim misiem :( |
1.Nikogo z was nie bronie
2.Scorp po ***a walisz tu swoje zdjecia guardia jak to jest temat o danubbi 3.po co wogule ***iesz te zdjecia a) zeby zaszpanowac b)zeby pokazac jak mieszkasz c)pokazac ze jako ktoras tam osob a z rzedu ma misia? Jak pomyslisz to daj mi odpowiedz |
@Scorp: s*******aj z tego theard na swoj.
jak przyszedles sie tu chwalic i wklejac screeny to sie pomyliles :> Pochwal sie na Guardia Theard swoim misiem, moze tam noobki ci pogratuluja, bo nikt z danubi "misia" ci nie zazdrosci :P |
Scorp ty H**U
Panowie ja proponuje dac mu ignora bo ten palant nie jest wart ani jednego napisanego na niego slowa.Zwykla lama ktora szpanuje rzeczmi ktore na allegro kupila pewnie razem z charem :]
Scorp powiem ci tylko głosne SPIER****J |
*Jox
Szczerze to nawet by fajnie by bylo miec misia ale niewiem po ***a ten czub sie nic tak podnieca,rozumiem zeby za***al solo orsha~i zeby mu polecial d set no to czemu nie ale jakims misiem n/c a i jescze jedno wklejajcie swoje zdjecia bo niektore warte sa uwagi |
Cytuj:
|
Scorp.
Smiem twierdzic Dzieciaku ze Cię w domu biją.. Chwalisz sie? a..po jaką cholere sie chwalic? ty masz misia on ma wooden dool i co ci po misu skoro i tak jestes newbkiem. Knak nie przejmuj sie nim, każdy ma swoj styl to ze on ma tu smietnik to juz wiadomo co ma na stole obok kompa w rl domu lub wcale nie ma stolu tylko siedzi na dywanie.. Scorp nie chwal sie bo wiele osob posiada duzo wiecej wartosciowych itmeków niz ty i jakos nie ma zamiaru wpierdzielac screna z tymi itemami do kazdego tematu.. daj sobie siana.. |
Lvl up...
http://img238.imageshack.us/img238/5118/39lvl0rl.th.jpg
P.S - scorp hu~u tu się wkleja zdięcia z Danubi |
Cytuj:
koleś zlukał oferte i teraz 24h konia wali że ma misia. Pewnie na kazdym topicu z innego swiata zamiescil fote swojego domku :p A jak juz o domkach: http://i4.photobucket.com/albums/y13...erhousenew.jpg o.O Zecik tez ma misia, a nawet dwa o.O Czemu on jeszcze nieszpanował?? Moze mu mis to nic takiego?? http://i4.photobucket.com/albums/y13.../beztytuu4.jpg |
@up
pokaz mi gdzie sie tak podniecam tym teddym bearem? tylko mowie ze go mam i tyle, a ty nie szpanuj swoi domkiem powiem ze jest fajny bo jest :) |
na koniec powiem wam tylko tyle, ide se z tego forum bo smierdzi dzieciakami jakich tu jest duzo
bye |
Cytuj:
pff i nei wracaj ^^ |
Cytuj:
www.zal.pl napisz tam notke ze Cię na forum ludzie nie lubia za własną glupote :( ja sie chwalic domkniem nie bede ^^ jak ktos chce to na photobucie mam ;F |
My tu mamy wiecej misiow :P
http://www.raszlo.neostrada.pl/Tibia...ys/Teddys8.jpg |
Up@ plaga misi :D
|
ladnie to wyglada :)
|
:s
powiem tyle ***ie koles gównem ! a dziecik to twuj stary noobie -.- muwisz ze jestesmy dziecimi a o ile wiem to wlasnie dzieci chwala sie swoimi *******ami a szczególnie misiami !! e jak idziesz spac to wlnczasz se tibie zeby sie z miesiem pozegnac? :baby: Nara cieciu
|
@up
jestes zalosny =] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
_________________ Nie mam zadnych nowy zdjec, to moze jakies stare :P http://i5.photobucket.com/albums/y16.../80axe0001.jpg |
No to zjechali scorpa. Podnieca się tym misiem i mówi, że "go zdobył" a kupno to nie to samo co zdobycie.
|
|
Gratz wszytkim advanców i plagi misów ;) Najlepiej bedzie jak scorp wreszcie opuści nas Danubijczyków..i wróci na forum swojego świata..
|
sorry ze sie wtrace,
goku, i inni anty scorp'owce. nie czytalem all postow ostatnie 2 strony z affery misiowej. nauczcie sie akceptowac zachowania innych, i cieszyc szczesciem innych. ja mysle ze tez bym pokazywal w all znajomych threadach ze mam miska bo to cos, "kazdy"* moze miec demon helmeta demon armora sove itd annihilation teddy beara, ale teddy bear jest wiekszm rarem bo nie jest powiedziane ze jak cos zrobisz to go dostaniesz. kazdy*-pojecie wzgledne. btw pozdro h/f gl i nie przelozcie tibii nad inne obowiazki, tak jak ja to kiedys robilem |
Wg mnie, to tu raczej nie chodzi o to co on robi, tylko jak on to robi... ;p
A zaczal od wrzucania na dom Knaaka, co uwazam za zbedne i nie na miejscu ;) ;p |
@up:
jezeli scorp przegina, to i tak nadal uwazam ze to forum nie jest miejscem na tego typu uczucia;p. wasz temat nie ingeruje. ale prosze was, nie kluccie sie... powiedzcie szczerze po co?. wcale nikomu nie ulzy z tego powodu. @scorp: Big Gratz Miska. @ all klotnicy.: Piszcie Pw, Msg na Gg, msg in tibia. albo "jedzta" gumy;) paluszki etc |
goscio evil~ma racje, nie mogliscie poprostu pogratulowac mi tego misia a nie ... wiadomo czego?
|
Miś w czyimś posiadaniu to nie lada gratka. My jako mieszkańcy dość starego serwera też mamy misia(e). O dziwo kiedyś był nawet na sprzedaż.
Niestety twoje postowanie w tym temacie nie zaczęło się od zdjęcia z misiem. Zacząłeś obrzucać obelgami Gokuchana. Zrobiłeś złe wrażenie na początku, co spowodowało, że dalsze twoje wypowiedzi były krytykowane. Inteligentny człowiek powinien przeprosić za takie zachowanie. Ale ty wbrew przeciwnie, rozpocząłeś krucjatę przeciwko innym. Mam nadzieje, że będzie to dla Ciebie nauczka na przyszłość. Co prawda na forum można pisać co się chce, ale zawsze obowiązują jakieś zasady do których się trzeba zastosować. Jak nie ma uregulowań prawnych to zawsze pozostają zasady moralne, których każdy powinien się trzymać. http://i16.photobucket.com/albums/b2...-140130-18.jpg Jak widać zdjęcie zrobione za czasów Herdiana "Niemiłego". Ten to nam dopiero krwi napsuł :P Edit: Wyżej napisałem coś, co tyczy się innej osoby, która również nie zachowywała się w tym temacie jak przystało na gościa. Nie mogę skierować tego do Ciebie, ponieważ w zasadzie jak się przyjrzałem, zacząłeś właśnie od zdjęcia. Co prawda z nieuzasadnionym komentarzem, ale przypuszczam, że był on w formie żartu. W takim przypadku muszę Cię przeprosić, za to oskarżenie. Jednakże część mojego postu możesz jednak przemyśleć. Mianowicie, mogłeś wyjaśnić, że to zdjęcie miało tylko wzbogacić ten temat, a nie zaczynać i tak niepotrzebną, (bo nieistotną) wojnę. Chyba, że miałeś inny zamiar. To jednak pozostawię twojemu sumieniu. Po prostu trafiłeś na niemiły moment. |
hehe, no popieram twoja wypowiedz, nie jestes taki jak inni... poprostu mowisz co ci sie nie podoba, ale ze spokojem itd, a nie jakis goscio wyskakuje i mowi: spier...hu...zaje... z tym misiem bo ci go u***... itd
|
Ale mógłbyś nie zaśmiecać fotami swojego domku na GUARDII(czy gdzie ty tam grasz xD) w topicu o DANUBII... i nie kłam, że go zdobyłeś, bo po prostu go kupiłeś i to za śmiesznie małą cenę. :] Tak czy inaczej gz misia :P
Big gratz wszystki advensów, itp. :] -Diam~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |