![]() |
|
roty w liberty bay/na darashii, larvy niedaleko ankrahmun, jakies tomby na -1, swamp trolle w port hope...
to sa propozycje na 40~50 dista, a teraz wybralbym sie na gobliny/trolle w edron, przyjemnie sie tam siedzi jak nie jest to non pvp i nie ma bota ; ) |
Własnie jest no pvp :/
siedze na liberty bay na rotach na -3 i jakos idzie z tym distem jak sie umie grać to nie ma ryzyka :) tylko za duzo botow lata :/ juz 12 lv do ktorego tam siedziec? I dist 36 wiec jakos leci |
Polecam ci chodzic na goblin edron u mnie na swiecie jest wmiare pusto a tam 3 osoby na raaz moga chodzic bo cave jest spory.
|
Cytuj:
|
41 lvl paladyn 80 dista pal arm, boh, demon shield, duzo potow i run gdzie moge expic? ;d byle nie DTD :P bo tam za duzo ludzi ;/
|
Knight:
Odrazu zaznaczam, że zamek mnie nudzi i jest przepełniony więc odpada, tak samo jak fibula - gdzie pełno botterów (odpadaja tez trolle bo troche szkoda mi na nie czasu)! Gdzie polecacie expic? tylko jakby dokładniejsze miejsce, facc |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Vionek to co doskillować za niskie mam? @edit a jakieś inne propozycje? a dwarfy zwykłe czy + soldki tez? chce szybko wbić 20 lvl zeby kupić lepsze eq i zmienic axe ;) |
UP@
nie doskilowac bo skile masz fajne na ten lvl po prostu wbij level większy a możliwości expienia się poszerzą :)) |
Cytuj:
Możesz soldki poklepać, ale ostrożnie. Szybko poziom? W takim razie mykaj na EF, tam szybko idzie (przynajmniej mi) poziom ;p Ja wyskilowałem swojego ex-knighta do 70/70 na 18 poziomie. Potem brałem tylko bp mfów i zostawałem na 3 dni (robiłem lootbagi z łuków i wysyłałem parcelem). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
60 rp
78dist moze byc waste eq najlzejsze mozliwe ;o tzn wiem gdzie expic, ale najlepiej jakbyscie mi dali cos 100kexp+/h albo chociaz 70k+. teraz mule to srednio wychodzi 40-55k/h. z gory dzieki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
45 rp 71/50 - wiem skille slabe ale nie bede marnowal pacca na skillowanie..
wiec ponawiam - gdzie moglbym jak najszybciej wbic 50 lvl z malutkim zyskiem. prosze o propozycje . Z góry dzieki ! |
Cytuj:
Edit: no i zawsze pozostaje jednak cyckopolis |
Cytuj:
|
14 Paladyn skile 43/29
Eq Blue Robe p legs acient shield Gdzie jak najszybciej wbije 20 lv? Mam Pacc-a! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |
|