![]() |
|
Cytuj:
@Wyciszony Też lubię placki ;) @Bokurano Nawet znośne, jestem w niecałej połowie. |
Cytuj:
A z resztą na konwent chciałbym jechac, tylko termin mi nie pasuje =|. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Lubię placki.
|
Radzę, nie prowokuj, bo jeszcze ktoś cię zniszczy doświadczeniem, jak ktoś wcześniej to ładnie powiedział.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czesc, zmuszony znow jestem prosic o wasza pomoc. Otoz gdy chce obejrzec odc 6 Air TV, cos jest nie tak z odtwarzaczem. Chodzi o to, ze jest napisane, iz nie mozna odtworzyc (online).
Szukalem duzo w google, ale niczego nie znalazlem, chce obejrzec ten odcinek (z napisami). Macie jakies linki? Z gory wielkie dzieki. |
od tygodnia żadnego ściągniętego [nie tygodniowe anime] anime nie widziałem :/
to zle? xD @ Ściągnąłem sobie Bleach hit to soul 6 :3 i ma opening! http://www.youtube.com/watch?v=nxh-Oz3sKLE, kawaii~ |
Koyoi, tsukiga. Myślałem, że to było z kinówki =P. Już mam to od paru dobrych miesięcy.
|
@Wyciszony
No coment... Nari jakbyś pojechał na Balcona to by nas było już 5, szkoda że nie możesz. |
Szęśc, bo juzia ze mną jedzie =). Sam żałuję, że nie ma funekaia. Ale przynajmniej jest animatsuri.
|
Noo, szkoda że odwołali w tym roku Funekai, chociaż dla mnie i dla Corgara balcon jest bardziej przystępny z powodu lokalizacji.
|
Mi to wszystko jedno- i tak jadę przez pół polski pociągiem =P.
|
Higashi no eden........................
Zapowiadalo sie tak dobrze, ale jak mogli skonczyc serie po 11 epach? Mi tam sie widzialo minimum 20 =.= To zakonczenie... no po prostu... |
Cytuj:
Ja tam jadę na 80% na Animatsuri :P |
Cytuj:
|
@Nowe SK KangZengBang
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |
|