![]() |
|
dzisiaj masslog na Knighta vergona był 8o8o
|
coś się dzieje dzisiaj na Furorze ciekawego?:p
|
kurwy ymy padl cos sie dzieje
|
ymy,sivin,warrior antos i youen na rsie own3d
|
o nie! POSIŁKI NADCHODZĄ xd
|
Smash'Qu
Dec 15 2008, 22:22:32 CET Killed at Level 73 by Zwidek and by Endaen Turisesa btw. Rose Betii spagetti Dec 03 2008 Betii liderem DR :confused: |
Lady Toffina
Dec 15 2008, 23:01:30 CET Killed at Level 154 by Zifuki and by Pivon Cros NA RSIE xd |
co nic kurwy nie gadacie
|
up wez kija walnij sie w lep i zapytaj sie czy warto bylo :p
|
Są filmy z battla?
tylko to znalazlem lol: http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136456 nie ma nic wiecej? |
karol youen dzieki za demon helmet i bp thx thx thx wypowiedz sie cos ?
|
Cytuj:
|
polecialo z niego jak z kinder niespodzianki hahahahaahahahaahaha + golden legs ;d tatuaz thxor
+ fajny bp :D |
oby tak dalej panowie gogogogo
|
Co sie kurwa dzieje na furorze....
Za darmo bija a napisze za zabiłeś albo huncisz to nie chca nawet odpisac.... Żal takich pedałow...... Imargam mówisz na forum razem z Glaca aka Zwidkiem o lepszej furorze i wogule ze za waszych czasów jest lepiej... a ni huja leja za free bo Fanquin padl 3x na 3 openkach kasy nie ma i placze teraz w poduche... |
Dla mnie to wszystko to poj_ebunda z obudwu stron. Ja dla przykładu expie druidem bez wiekszych komplikacji przepraszam, bez zadnych komplikacji ;d W dwa dni zdążyłem nabić 38 lv. Czekajcie wy ŻYDY niech ja 50 wbije odrazu biegne sd'kować. Kraków Power.
|
Cytuj:
|
i wyslesz zwidkowi 100k i bedziesz u niego w gildi a jeszcze lepiej jak bedziesz kupowal gp na allegro.pl to bedziesz mial pro u niego
btw. gdzie jest youen ? widzialem cam dzis nasz youen na exura sie leczyl :D |
|
lookac nizej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |
|