![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Dzieki voniek : ). Zeby nie bylo to here Exhado,tylko ze passy zgubilem do konta xd.
Kojarzysz exhado? |
Już 27lvl sorc itd. na poprzedniej stronie.
Ile expa wyciągnę na dwarf guardach exp k/h?? |
19 druid
17 mlvl eq: magician robe, dragon shield, crown helmet, plate legs, necrotic rod, scarf, leather boots facc Gdzie wyciągnąłbym najwięcej expa? Może być małe waste @down I do którego lvla tam siedzieć (na soldach)? |
@UP
Dwarfy i dwarfy soldy Mino Tower tlyko podziemia i nie wchodź w miejsca z 2-3archerami i paroma minosami bo cie udupio |
[quote=Xapro;2363115]19 druid
17 mlvl eq: magician robe, dragon shield, crown helmet, plate legs, necrotic rod, scarf, leather boots facc Gdzie wyciągnąłbym najwięcej expa? Może być małe waste Dwarfy guardy jak umiesz grać,mount sternum(cyclopy) i tomba pod =] |
45 knight skills 65/64 pacc powiedzcie ile expa na godzine
|
@up
Bot na żołwiach albo liberty bay roty xd innego wyjscia nie widze chyba ze chcesz manualnie klepać carrion wormy:confused: |
18 Lvl skile 50/35 Eq Blue robe Guardian shield P legs Steel helmet P ammy Spears
Mam jeszcze 7 k gp i nie wiem czy zbierać na Promocje czy coś kupić ? Gdzie w 2 lv znaleść 13 k? żeby mieć na Promotion? |
Cytuj:
|
Cytuj:
2.Hmm,moim zdaniem na twoim lvl dobry zarobek to mino tower darashia//robisz lootbagi i taszczesz do dp(mace,swordy,brass army) dosc szybko leci kasa,ja w jeden dzien potrafilem tam wyniesc 10k :] Możesz spróbować też na peinsuala tomb -2 ostrożnie bo latają tam crypty,mumie itd.. z samej kasy i perełek na 1h huntu 22 royal pallkiem wynosiłem 4k ;) Pozdrawiam KATT |
double post :\ gdzie expic 13 kina 45/45 ? wszystko zajete -.-..a knight set i dragonka
|
Knight 35/30 spike sword equ dragonka k legi crown helmet b robe pacc 15lvl niechce mi sie skillowac ;pp zeby jak najszybciej wbic 20lvl i troche zarobic prosze od duzo odpowiedzi swiat refugia
|
Cytuj:
KATT |
A co byście zaproponowali 85 elder druidowi?
|
@up
Behe w teamie,jakies hydry z blokerem,może demce z blokerem(?),tar tomb za tp,necro..ostatecznie edron dragon lair ; P KATT |
Royal Paladin ,level 55~ ,80/60
|
Cytuj:
Cytuj:
|
siema
potrzebuje zarobić moim 71rp 81/59 wsio kasy! manualnie eq: rh dem shield bohy b legi pal arm p ammy royale/pb bardzo szybka kasa... potrzebuje zarobić 170k w jakieś 3dni 6-9h gry dziennie full |
Duży camp barbarianów, chakoye, GS & BB island,
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |
|