![]() |
|
Cytuj:
|
http://www.anime-planet.com/
Cytuj:
|
Oj nie dobrze, teraz będę ściągał serie które już widziałem, bo nie będę mógł zobaczyć na AP co już oglądałem....
Nipah~! Frizz-kun |
A skad wiesz, ze zrobia reset statystyk? :P
|
Cytuj:
|
Nie zrobią resetu.
|
Skończyłem "Higurashi no Naku Koro ni. Fabuła bardzo dziwna... Ale i tak obejrzę drugą serię. B)
|
Cytuj:
|
Ja tak samo, obejrzałem pierwszą już jakiś czas temu i wciąż nie mogę się przysiąśc do drugiej.
|
@Up
Nie wiesz co tracisz. Higurashi nie powinno być podzielone na dwie serie - druga idealnie uzupełnia tą pierwszą, wszystko wyjaśniając. @Harurashi no Naku Koro ni 03 (a. k. a. Haruhi S2 04) Ukryty tekst:
@FMA 14 Tu za to bardzo przyjemny odcinek :) |
No ja was nie rozumiem ;p Mnie Higu niesamowicie wciągnęło.... a może to ukryty loli instynkt.
Nipah~! Frizz-kun |
@Up
Nippah! |
Ale odpicowali Anime-Planet. Aż się zdziwiłem. :P
Co do "Higurashi...", to było, chyba, pierwsze anime które najpierw ściągnąłem, a następnie obejrzałem. :P Teraz chwycę się za "Lucky Star". W noc może zobaczę. B) |
Waaaah! Jade na Balcon >.>
Ale bedzie jazda! Juz czuje dotyk tentacli i widok wylatujacego mnie, przez przednia szybe auta (Gro, lap mnie!). Ups troche mi szajba odbila... -.-" @Narutard anime Ukryty tekst:
|
Co to za utwór w shippuudenie 116 16:01 - 17:13? W OST tego chyba nie ma.
|
Air - done, przyjemne i ciekawe anime :).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rozen Maiden Traumend Druga seria obejrzana, desu. Trochę ssie, desu. Jun to ciota, desu. Ale przynajmniej jest Suseiseki, desu. |
Ghost in the Shel done.
Konkretne anime, lecz momentalnie mnie nudzilo. Zdaje mi sie ze manga bardziej trzymala mnie w napieciu, niz samo anime. ;) |
@Gro - mi się nawet podobało, ale zakończenie takie sobie jeszcze mam film i 3 specjale jakieś przed sobą.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |
|