![]() |
|
Cytuj:
-Dwarf guardy, -dwafy soldiery -cyclopy -pare dronów chyba,nie pamietam -orca leadera -orc berserkera na -2 to samo bez orków,tylko dochodza smithy i wieksza ilosc dronow. |
@up
na -1 doloz jeszcze do tego elf arcanista, huntera etc PozdRo |
Ok thx za opowiedz a jakie skille polecacie zeby na -1 wmiare dobrze szlo pallem?
|
Cytuj:
|
Ok thx musze nabic 7 skilli dysta i 15 leveli.
Dzieki na odpowiedzi jeszcze raz. Qlos |
31 Elite Knight
skile: 59/58 Eq Knight Legs Knight Armor Steel Helmet Leather Boots Guardian Shield Beastslayer Axe Gdzie jak najszybciej wbije 35 lv? |
@up
Roty liberty bay.. |
Teraz expie na lagune island i jakos dobrze mi idzie :)A czy moze byc cos lepszego?NP:Barby
co wy macie z tymi rotaki na liberty tam sa same boty i jak dobrze idzie to 7 k expa na 1h |
Cytuj:
|
gdzie moge expic 18 lvl knight 40/36 spike sword pacc equ b robe k legi dragonka p amulet crown helmet
|
Cytuj:
przydałyby sie lepsze skille |
39 Druid 39mlvl(40 z Spirit Cloak)
EQ: Crown Helmet Crown Shield Knight Legs Spirit Cloak Hailstorm/Springsprout Rod Ok 60k w banku.(ciągle rośnie xD) Chodzi o miejscówki na PACCu gdzie w miarę szybko dobiję 45lvl waste żeby był max ok. 700gp. Nie chce huntów tylko miejscówki solo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie myślę o tombach kupiłbym kilka BP GFB i już ;p (znaczy się zamienił Avalanche za GFB) czy na Tarpit Tomb -2 bo już tam expiłem kiedyś ;/ tylko czy tam byłby w miarę dobry exp żeby trochę expić bo chodzi mi jako tako szybkie dobicie ~45lvl
|
Cytuj:
spróbuj barbariany mały camp , można próbować pojedyncze dragi , może scaraby? |
45 pal 82/64 Boh, Pal arm, Blue legs, demon shield 200k na poty ;D doradzcie coś ;d
|
Cytuj:
|
Gdzie mogę expić
Info o charze obok :) |
Cytuj:
Tarpit -3. Bardziej polecam za tp poniewaz nikt tam nie chodzi i potworki nie sa rozmieszczone blisko siebie wiec jest troche miejsca do biegania. A najlepiej to wez jakiegos EK i idzcie na f axe quest. On stoi w drzwiach a Ty napieprzasz w dle z icicle i go siochasz a sam nie obrywasz, jak sie poszczesci to nawet wyjdziesz na plus. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |
|