![]() |
|
Siemka
mam już 24 Royal Paladin Skile 61/47 M lvl 7 Jak myślicie expić czy skilować dalej? jak tak to na czym? Mam 1000 Small Stones Eq Blue Robe P legs P ammy Guardian Shield Steel Helmet Gdzie expić? |
ja na Twoim miejscu bym doskillowal do 55 / 60 shielda ale pewnie tego nie zrobisz :) mozesz isc expic ew. na cycach / TOMB dla facc pod MT, guardy
|
Cytuj:
Jeżeli chcesz expić polecam tomb pod dtd, soldki lub początki PoH. Cytuj:
|
Mam Royal Paladyna i mam expić na facc?
|
Cytuj:
|
27 palek facc
skile: 60\44 mlvl:9 lvl:27 Gdzie expić oprócz mount sternum i żeby dość blisko po ammo było. |
Dwarfy guardy po drodze na Crus Helmet Quest. Tylko ropuj, uważaj, bierz sporo potionów - wbijesz level dość szybko=]
|
Sorcerer, 16 lvl, PACC, EQ:
-Strange Talisman -Dark Helmet -Dwarven shield -Noble Armor -Wand of Dragonbreath -Plate legs -Leather boots Gdzie expić ? Narazie wybieram się na roty między Edron, a Coromaya w celu zarobienia kasy. Prosze o radę! |
Edron to lec na gobliny i zbieraj kamienie zarobisz na nich.
Poza tym miastami polecam ci tarpt tomba -1. Darashia mozesz minoski na piramidzie ale przydalby sie obsidian knife. Przy okazji kup sobie spirit claok lepiej bardziej ci sie przyda niz noble armor. Mam nadzieje ze pomoglem. Qlos |
własnie na edron jestem, i chyba do tomba pójde.
EDT> Czy dałbym rade expić na dworcach przy port hope ? |
Cytuj:
wiem gdzie mi będzie lepiej ale pytam bardziej doświadczonych graczy gdzie mi będzie najlepiej , ponieważ nie chce marnować czasu . Narazie skiluje Pozdro |
xD
75 EK
RH/DSM/MMS/Gl/SOFT/STEEl/BOH/HEROIC AXE/ AOL Nie chciał bym mieć waste. |
Siemka~!
mam 45 knighta skille 74/74 Gdzie moge expic? EQ: Crus helm DsM C legs BoH Demon Shield Assassin Dagger FACC! |
Cytuj:
|
Ja mam 8lvl skile 51/35 chce doskilowac do 60 dysta...
Tylko niewiem gdzie pozniej mam expic. moje eq to: belted cape p legs dark helmet dwarven shield scarf pomozcie ;dd |
@Kwaski
cyklopy na pohu, jak jest mało ludzi to szybko exp idzie, soldiery, ghostland |
aha. Tylko niewiem jak na poh dojsc moze i jakie potwory tam sa
|
help meee
Hmmm wiec tak... 62 ED... 55mlvl ;/ eq c helm b robe b legs bohy demon shield... nie wiem gdzie expic bez waste najelpiej zebym wyszedl na + przy dobrym expie... ancienty odpadaja tapy/zajete /waste to samo d lair co wy na to?
|
Cytuj:
Weź jakiegoś najta i idźcie na hydry.Nie dość ze może dostaniesz na manasy to jeszcze jak dacie exp na pół to exp ci poleci praktycznie za darmo a może jeszcze coś spadnie ;) wiec sie opłaca. Takie moje zdanie, ja bym tak zrobił ;] Pozdro! |
22 sorc PACC, zostało mi 5 dni i chce dobic jeszcze 27 gdzie moge to szybko zrobic?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |
|