![]() |
|
Jak możesz srać na samego siebie?
|
Cytuj:
|
szadziu ile razy tu juz u mnie miales byc :/ :/ :/
|
llllllllllllll
|
Cytuj:
|
JA PIERDOLE SZADOł JA TAM KAZDEGO NA STRZAłA MAM Z TFEGO TIMU ;< NOGAMI BY SIE .... Pozakrywali po strzale :<
Kurwa dzieci werbowac ...A w czym one wam pomagają ?W sile mentalnej ?z daleka rzucając zimniokami ? _/ Dawno sie nie usmiałem tak A szadoł Ty , to który ? ten z przedłuzeniem chuja ( czyt, Pała)? Ehh a tamten buurek w zółtym to co ? Ruska pasze dla swin w*******ał i wyrósł jak po strzałach /anabolach ?Bo watpie ze w takiej dziurze gdzie Ty mieszkasz , masz dostep choćby do blanta; < :<< Współczuje R.I.P \_Szmatoł_/ Btw fajnych masz krewnych. Widac patologia , wszyscy robieni w krzyżówce siostra brat ; ):cup::cup: @@SZAD Na wrl sie nie bierze magma seta ;DDD @@EDit A skont mash kaczety i snajomyh na fotce ?!!?w00t tesh moke ? plikx :< |
@fer
Chlopie juz nie masz zycia :<<< shadeq cie dojedzie, jak kazdego na tym forum xD ale ekipa i tak rzadzi. |
Najgrozniejsi sa ci calkiem po lewej i prawej xd
btw on ma wiecej klanow niz znajomych oO |
DooooooooooooooHHH Kurwa
Szmatoł To Ty ten kurwa BURAK CUKROWY W żółtym ?! ooooooOJ BOIE SJE !Kurwa skad masz taka morde ?Ja na twoim miejscu jakbym do sklep...Wróc masz tam sklepy ? Dobra ..ów chodził to bym maske kuwra tą ze strasznego filmu Tu owy lInk , nakładał XD http://img508.imageshack.us/img508/6...achy534dj1.jpg http://img508.imageshack.us/img508/s...jpg/1/w600.png Chyba się wzruszyłem xdddd Wiesz ja bym Cie do programu UWAGA ! Podał , i powiedział ze w okolicach Twego zadupia biega potwór w zółtej koszulce Xd |
@baku
dac twoje foto? jak jeszcze byłeś w SaS? starej gildi anny sinxy? to bedzie dopiero ubaw :D:D pamiętasz taki mały lescz z kartą do Yen Lo Vaga xd |
Cytuj:
bynajmniej ja jenowi nic nie dawałem ; o A do Sas Wrzuciłem foto w mycy .. ;o @@po 2 Jakie niby footo z kartka ? ; o Lol zal XD Ty kit swojej starej pchaj lol a nie kruwa na forum -.^ |
fake?
ciekawe jak później gadaliśmy to było na serio i dodaj sam swoje foto tutaj zobaczy każdy jak Ty wyglądasz jeszcze gorzej niż ta ekipa na tej fotce /\ gdzieś tam no nie mów, że nie pamiętasz mmm może przypomnę ci Ty stoisz z kartką a na niej coś tam napisane ( do Yena ) nie pamiętam co, ale jak wbije na 2 kompa to dodam ją tutaj, za tobą łóżko piętrowe jak dla dzieci co mają po 8 lat xd już pamiętasz? :baby: 16:34 Sir Baku [44]: Jeszcze raz powiesz cos na moich rodziców 16:34 Sir Baku [44]: To Ci w rl morde tak przeklepie 16:34 Sir Baku [44]: .. 16:34 Mero Andus [59]: twoj stary uszary 16:34 Sir Baku [44]: Dowiem sie od poprzedniego ownera 16:34 Sir Baku [44]: Twoj Adres 16:34 Mero Andus [59]: spoko. 16:34 Mero Andus [59]: mieszkam w piekle 16:34 Mero Andus [59]: xD 16:34 Sir Baku [44]: Myslisz ze nie przejade polowy polski ? 16:35 Mero Andus [59]: nie nie ale przywida cie pf 16:35 Mero Andus [59]: psycho fnas 16:35 Mero Andus [59]: fans* 16:35 Sir Baku [44]: Ze Co ? to taka "gildia w rl " dla uposledzionych ? 16:35 Sir Baku [44]: Uposledzonych ?* 16:35 Sir Baku [44]: Ah jaka szkoda 16:36 Mero Andus [59]: twoj stary jechal do slubu na dzikej swini 16:36 Sir Baku [44]: Spoko , 16:36 Sir Baku [44]: Co jeszcze mi powiesz? 16:36 Sir Baku [44]: ZE jestes Dzieckiem neo ? 16:37 Mero Andus [59]: twoj stary jest taki stary ze wisi jezusowi 5zl 16:37 Sir Baku [44]: Eh 16:37 Sir Baku [44]: CO jeszcze ciekawego powiesz? 16:38 Sir Baku [44]: No dawaj 16:38 Sir Baku [44]: mow 16:38 Sir Baku [44]: Czekam 16:38 Sir Baku [44]: Tylko na to Cie staC? ! 16:38 Sir Baku [44]: no dawaj 16:38 Sir Baku [44]: Widzisz ,,, Zacinasz sie 16:38 Sir Baku [44]: . od kumpla |
Cytuj:
HAHAHA ciekawi mnie tylko co oni sobie robili tym bejzbolem HEHE |
Boze Ludzie Mordy Zatkac Baku Ma Racje:p
a Szadown ma Ekipe Ameryke! |
Cytuj:
ON FCALE NJE JEST MAUY ;(;(;(;(:( |
Cytuj:
Fejk , zdjęcie to fejk ; < Yen kolege podstawił z mordą jak parapet ^^ Albo sam sie podał :< |
@gagi
coś mi się zdaje że kiedyś waka pisał że jak nie zamkniesz mordy to wpierdol w rl ale nie pamietam czy to on musze poszukać |
Pobij go sam/z ekipą kuzynki (niepotrzebne skreślić)
|
Cytuj:
|
Kod:
15:10 Shadow Druid of Luminera [150]: cykor? Już nie odpisał :< Shadow we własnej osobie ^^ http://img210.imageshack.us/img210/9...oooogfzra8.jpg Shadow, mam się Ciebie bać ?! Każdy Cie już wyśmiał za koszulkę Like, pr0 okulary a ty ciągle tu siedzisz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |
|