Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Arka_Sath_Wielki 21-10-2009 22:59

Real! CO? PIRLO!
Real! CO? PATO!
@up
xD wiedziałem :D Dobrze, że przegrali teraz się powyśmiewam z kibiców realu w szkole co się wczoraj z nas wyśmiewali xD

domin3x 21-10-2009 23:04

Skoro mecz Real-Milan był tak emocjonujący i padło 5 bramek (zwłaszcza, że Milan jest drużyną włoską), to ja sobie wyobrażam co się będzie działo na Gran Derby:D

hoomik 21-10-2009 23:07

Barcelona = ;];];];];];]
Real = ;];];];];];]
Asseco = ;];];];];];]

Kele 21-10-2009 23:08

Ta kolejka LM jednak miażdży ;) Wczoraj mega zaskoczenie wynikami, a dzisiaj wielkie emocje w drugiej połowie Real - Milan. <3

AnonimowyPowrot 22-10-2009 09:00

A Polsat puścił chyba wszystkie wczorajsze mecze, lól. Swoją drogą szkoda, że United strzeliło bramkę takim... Fartem? Mieli przecież tyle okazji...

Exodus 22-10-2009 10:58

Dobry mecz, swoja droga Ronaldinho za uderzenie Raula powinien dostac dyskwalifikacje na pare meczy, w 60~ minucie byla tez sytuacja, ze ktorys obronca milanu wjechal w nogi zawodnikowi Realu, ktory pilki w ogole nie posiadal, tez dyskusyjna sprawa.

Paciuch 22-10-2009 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2671028)
To niezły z ciebie optymista. Ale prawda jest taka, że jeżeli Ronaldinho słabo zagra, to i Milan również. Przecież w czasie gdy Pirlo nie ma formy, to kto ma asystować? Dida?

Hehehehe xD

Milan pokazał, że przegrana Realu z Sewillą to nie przypadek. Już nie mogę się doczekać rewanżu n San Siro. Wystarczy nam remis i wygrane z Marsylią i Żurish żeby być 1 w grupie ;o.
Ale by było zajebiście jak w niedziele byłby mecz Barca-Real. Oczywiście wiecie kto by wjebał ;0

Maggic 22-10-2009 13:59

a Atletico potrzebuje nowego trenera. Nie stawili żadnego oporu. Przy lepszej skuteczności mogło być 6-0, 7-0. ; ddd

Arka_Sath_Wielki 22-10-2009 15:16

Smutno mi trochę jak patrze na Ronaldinho. Kiedyś wielki piłkarz a teraz ledwo pochodzi sobie po boisku, jak dostanie piłkę to chce zrobić coś magicznego ale robi to za wolno i zabierają mu piłkę, po czym się przewraca i domaga się faulu. Smutne, jak można się stoczyć.

Yoh Asakura 22-10-2009 15:27

Czy tylko mi się wydaje, że Kaka specjalnie zagrał słabo i spieprzył wszystko, co tylko mógł?

Lotress 22-10-2009 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch
Hehehehe xD

Nie zmienia to faktu, że nie trafiłeś, ale i tak jestem szczęśliwy z tego powodu, że Rossoneri pokonali Real :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch
Milan pokazał, że przegrana Realu z Sewillą to nie przypadek. Już nie mogę się doczekać rewanżu n San Siro. Wystarczy nam remis i wygrane z Marsylią i Żurish żeby być 1 w grupie ;o.

Milan pokazał, że to zupełnie inna drużyna w Champions League, niż w Serie A.

jakosiara 22-10-2009 16:11

Słaby mecz Królewskich. W 16. minucie powinien paść karny dla Realu-Zambrotta wjechał Benzemie z tyłu w nogi, ewidentny karny. Gol dla Milanu, także zdobyty prawidłowo, nie wiem czego sędzia się dopatrzył. Ronaldinho powinien zostać wyrzucony. Pierwszy tak kiepski mecz Ikera od dawna, bardzo dawna. Szczerze mówiąc każdą z bramek mógł wyciągnąć. Na prawdę nie widziałem tak kiepskiego meczu Ikera. Zagrał gorzej niż Valdes!
Przy całym szacunku dla Rubina, ale Milan >Rubin

hoomik 22-10-2009 16:38

dobra, starczy ligi mistrzow. Za 2 dni Adamek - Golota, a ja juz nie moge sie doczekac. Srsly. I niech sobie ludzie gadaja o nim co chca, ale ja tam lubie i szanuje Golote, mimo ze glowka to mu chyba nie funkcjonuje na najwyzszych obrotach. Szkoda ze zmarnowal taki potencjal, ale coz, happens. W kazdym razie w sobote bede kibicowal Andrzejowi. I jest on imo faworytem, bo z calym szacunkiem dla Adamka, ale waga ciezka to jest zupelnie inna kategoria silowa niz junior-ciezka, i jak dostanie kilka strzalow, to moze zaliczyc spotkanie z deskami.

I juz za niecale 2 miechy kolejny polski epic fight - Pudzian vs Najman ;] Jest tylko jeden mozliwy scenariusz - jezeli Pudzian trafi Najmana, to zabije. Problem bedzie wlasnie z tym trafieniem, bo szybkoscia to on grzeszyc nie bedzie.

Paciuch 22-10-2009 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2671443)
Nie zmienia to faktu, że nie trafiłeś, ale i tak jestem szczęśliwy z tego powodu, że Rossoneri pokonali Real :D

Milan pokazał, że to zupełnie inna drużyna w Champions League, niż w Serie A.

No i bardzo dobrze, że nie trafiłem ;o
Real w tym meczu grał tak jak zazwyczaj biega Seedorf. Wolne czytelne akcje. Nic dziwnego, że Milan wygrał. Rossoneri szanowali piłkę, a Real cisł na bramę tylko strasznie wolno. I Nesta, Silva itp. spokojnie wyłapywali piłkę.

Jakosiara strzał Pirlo był genialny więc nie wiem czy miał takie duże szanse. A przy 2 golu Pato był praktycznie sam na sam, władował piłkę i co mógł zrobić Iker jak Pato był 2 metry od niego?
A i tak:
Iker<Buffon
Iker<Julio Cesar
Iker<Dudek ironia

A i a propos. Przysłowie "najlepszą obroną jest atak" nie sprawdza się w Realu.
KthxBye

jakosiara 22-10-2009 17:57

@up

Julio Cesar>Iker - chyba w PESie...
Buffon=Cassilas

Strzał Pirlo był bdb, niesygnalizowany, ale to wpadło w krótki róg. Przy ostatniej bramce też w krótki róg. W formie obroniłby to. Milan też nie grał wielkiej piłki.

W Realu brakuje skrzydłowych - tylko Ronaldo. Marcelo gra na obronie, raper nie potrafi celnie podać(choć wczoraj akurat zagrał db), Pipita to napastnik. Kaka i Granero - zdecydowanie OPŚ. Ramos też bez formy. Nie wiem co się dzieje...

Yoh Asakura 22-10-2009 18:07

Było nie sprzedawać Robbena.

Faytah 22-10-2009 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 2671536)
No i bardzo dobrze, że nie trafiłem ;o
Real w tym meczu grał tak jak zazwyczaj biega Seedorf. Wolne czytelne akcje. Nic dziwnego, że Milan wygrał. Rossoneri szanowali piłkę, a Real cisł na bramę tylko strasznie wolno. I Nesta, Silva itp. spokojnie wyłapywali piłkę.

Jakosiara strzał Pirlo był genialny więc nie wiem czy miał takie duże szanse. A przy 2 golu Pato był praktycznie sam na sam, władował piłkę i co mógł zrobić Iker jak Pato był 2 metry od niego?
A i tak:
Iker<Buffon
Iker<Julio Cesar
Iker<Dudek ironia

A i a propos. Przysłowie "najlepszą obroną jest atak" nie sprawdza się w Realu.
KthxBye

Nie wiem co sie tak Seedorfa przyczepiles. Dla mnie jest jednym z najlepszych zawodnikow Milanu w obecnym sezonie.

domin3x 22-10-2009 18:18

imo Iker>reszta świata
i mówię to ja - kibic Barcelony

Paciuch 22-10-2009 18:45

@up no i co z tego że Barcelony.
Ja jakoś kibic Milanu a Julio Cesara w gronie najlepszych wymieniam.

Pff iker najlepszy? Chyba w poprzednim sezonie. Tera gra drewno.
Buffon teraz wymiata. Z julio cesarem może trochę przegiołem, ale Buffon w tym sezonie lepszy od ikry.

Fayeth Seedorf najlepszy? Chyba w meczu z Realem. Nawet transparenty na San Siro są żeby ruszył dupe.

Lotress 22-10-2009 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 2671584)
Pff iker najlepszy? Chyba w poprzednim sezonie. Tera gra drewno.
Buffon teraz wymiata. Z julio cesarem może trochę przegiołem, ale Buffon w tym sezonie lepszy od ikry

Bullshit, chyba nie widziałeś jak Iker broni w tym sezonie. Jak wyciągał niemożliwe, choćby w meczu z Sevillą. Iker > all w tym momencie. Zaraz za nim Buffon.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41.