![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec zamknij ryj :) |
twoj stary
|
Nie bo jego stara
|
Cytuj:
|
cher oj cher :( deda zaliczyles
|
Przez chwile death rose wybiegło na open. Ale po chwili zmienili zdanie i pz ;)
|
siedziales w pz bez andrzeja to wy obsrani jestescie rodine wybiegl z dywanu i dal loga :D
dzis tylko 3 trupy :D |
Hail Death Rose
Basy Basy wchuj obsrani sa bez Andrzeja
Karol:elf: pokazal pvp w venore HAHA :D |
Cytuj:
pomyliles mnie z kims rejczel |
Cytuj:
Dobrze, ze tak sie stalo - podzial vision przynajmniej wyszlo kto jest lojalny. Z tego co wiem to Andi i pare osob tyle razy ratowali dupe ludziom, ktorzy sa aktualnie w dead~ zeby nie wylecieli z serva... i tak sie odplacaja teraz.. tak to jest jak ktos sie lituje nad debilami |
nikt w 100% nie jest pewny kto jest lojalny. kazdy moze zrobic tak ze z najlepszego kumpla moze byc najgorszy wrog na przykladzie Drizera i ymyego nie wiem nieznam ich ale widac jak pisza i jak sie znali.
|
Cytuj:
|
Ja pierdole jakie wyznania ... LUDZIE TO TYLKO PIXELE SĄ
|
to wy dla geeda dajecie i polowe aldory bo u was w teamie tibia.bot.ng
btw. ladna kara wczoraj na obsidi :D |
Wiecie Co Jak Co Ale O Pixele Sie Cisnąć -.- Czego Jeszcze Nie Bijemy Sie Na Rl O Ten Śmieszny Serwer........... Pixele Jak Pixele Można Sie Na Faze Pobic Ale Żeby Plakać O To Kto Expi Kto Pz Grzeje-.-
|
Taaak... Zrobmy open battle w RL!!! Kupmy palki, lancuchy , katany, pistolety i walczmy w obronie Vis/DR ....
|
o/ pona*******ajmy się ja sam na was wszystkich ... :D połączcie się Vis i Dr na mnie ;d kupcie sobie teleskopówki, kosy, pałki żebrowane i podjeżdżajcie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |
|