![]() |
|
Cytuj:
|
Czy na barbarianach (small camp), jest skrzynka pocztowa?
Z czym tam expic? wand of decay czy wand of voodoo? :baby: |
Cytuj:
Myśle że wand of decay + exori ... : ) |
Narazie expie z voodoo bo nie chce mi sie wracać, może ktoś potwierdzić, że jest tam skrzynka? i jeżeli tak to gdzie? B)
|
Cytuj:
http://tibia.pl/earth.php?x=32101&y=31263&z=7&q=51.30 nie wiem tylko czemu na Tibian Earth jej nie ma ;s |
coś dla palla 32lvl pacc dobre eq skille 71/60 (oprócz tomb)
|
Siemka
ja mam 2 pytania Gdzie Expic 17 drutem z 16 mlvl i plate setem ? i 22 Pallkiem mam 60/50 i 25% do 9 mlvl i niewiem czy jeszcze skillowac (mam ok 170 kamyczkow) czy expic juz gdzies :) Pozdro |
Cytuj:
Pally: Lepiej skilluj, a jak nie chcesz to exp tam gdzie druid. Cytuj:
|
Gdzie mam expic :d
60 knight Facc Skile < SLABE > eq k set demonka cranial basher ? gdzie mam expic aby byl dosyc szybki exp i w miare z kasa ? Server secura non PVP :( |
Cytuj:
|
23 lvl knight
knight set, crimson sword 53\50 Jestem w AB gdzie expić bez strat i bez deda xd |
Cytuj:
- zamek ab, - kopalnie dwarfów, |
25 lvl knight
Skille: 70/70 Eq: Knight Set, Crusader Helmet, Vampirka, drag hammer. Gdzie expić, żeby dużo zarobić?? (gram na non-pvp) |
29 druid 30mlvl.
Terra/necrotic/northwind rod Gdzie mam expić (dajcie kilka wariantów) i z jakim rodem |
Cytuj:
Ale niepolecam expic na Wiezy z takim lvl tylko na powierzchni. PS.Boszki by sie przydaly. |
UP - nie wyrobię zaraz ...
Ja mam pytanie, gdzie by można było pohuncić? Mam 26 sorca (oczywiście jeśli najlepiej nabić do tego celu np. 30 to mówcie, takie propozycje też przyjmę) a moim blokerem byłby 36 knight z przeciętnymi skillami (niestety). Jest coś oprócz dragów? Bo na pojedynczych respach jest na +, ale expa mało, a na większe expiska z dragami nie zamierzam się na razie udawać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
33 ek
Gdzie expic skile: 61/60 nie skiluje bo pacc marnuje sie eq:k set guardianka steel halmet leather boots z góry dzieki za odp:) |
Prosiłbym o jakąś pomoc w doborze miejsc do expienia moim 33 MS. Mlvl 37+3. Z góry dziękuję. : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |
|