Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Ufocznik 23-10-2009 16:21

A na stadionie Arsenalu przecież są ogromne rzesze ultrasów.

Yoh Asakura 23-10-2009 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2672069)
A na stadionie Arsenalu przecież są ogromne rzesze ultrasów.

Ja mówię o całym kraju i wszystkich klubach, a ty wyskakujesz z jednym. Ssij mi jądra. Na Emirates jest denny doping, ale na wyjazdach jest świetny.

Articuno 23-10-2009 16:24

Za "lewą" bramkę egzystują Ultrasi Realu, ale ze ich nie duzo i ciency są...A ogólnie to w Hiszpanii nie ma dopingu, z Wyspami też nie najlepiej(wczoraj najlepsi kibice świata* z Glasgow zostali zagłuszeni przez HSV, gdyż nawet nie raczyli otworzyć buzi).

Ufocznik 23-10-2009 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2672072)
Ja mówię o całym kraju i wszystkich klubach, a ty wyskakujesz z jednym. Ssij mi jądra. Na Emirates jest denny doping, ale na wyjazdach jest świetny.

I tak na żaden wyjazd nigdy nie pojedziesz, więc nie masz co się tym szczycić (o ile rzeczywiście ten doping jest świetny, w co wątpię). Tym bardziej, że twoja 'miłość' do Arsenalu przejawia się tylko i wyłącznie wywoływaniem flame wara na forum, przeciwko każdemu kibicowi innego klubu.
Nie potrafisz napisać nawet jednego posta, z którego nie będzie biła twoja frustracja i brak jakiejkolwiek kultury?

Yoh Asakura 23-10-2009 16:56

Dobra, pysiu, poświęcam ci ostatnie 5 min i dalej jesteś kompletnie ignorowany, bo rozmowa z tobą ewidentnie nie ma sensu.

Cytuj:

I tak na żaden wyjazd nigdy nie pojedziesz, więc nie masz co się tym szczycić
Skąd ta pewność? Nostradamus się znalazł, kurna wasza mać.

Cytuj:

(o ile rzeczywiście ten doping jest świetny, w co wątpię)
Ostatnio Craven Cottage zostało zagłuszone, w meczu z Alkmaarem też słyszałem głównie Goonersów. Dobra, ssaj, co ja ci będę tłumaczył.

Cytuj:

Tym bardziej, że twoja 'miłość' do Arsenalu przejawia się tylko i wyłącznie wywoływaniem flame wara na forum, przeciwko każdemu kibicowi innego klubu.
omnomnomnomnomnom

Cytuj:

Nie potrafisz napisać nawet jednego posta, z którego nie będzie biła twoja frustracja i brak jakiejkolwiek kultury?
Głownymi frustratami to tutaj jesteś ty i tobie podobni. Chyba naprawdę zacznę dodawać po 20 wykrzyników na końcu zdania, żeby pokazać, że nie jest ono pisane na poważnie.

Dobra, nara.

Ufocznik 23-10-2009 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2672095)
Dobra, pysiu, poświęcam ci ostatnie 5 min i dalej jesteś kompletnie ignorowany, bo rozmowa z tobą ewidentnie nie ma sensu.

Skąd ta pewność? Nostradamus się znalazł, kurna wasza mać.

Ostatnio Craven Cottage zostało zagłuszone, w meczu z Alkmaarem też słyszałem głównie Goonersów. Dobra, ssaj, co ja ci będę tłumaczył.

omnomnomnomnomnom

Głownymi frustratami to tutaj jesteś ty i tobie podobni. Chyba naprawdę zacznę dodawać po 20 wykrzyników na końcu zdania, żeby pokazać, że nie jest ono pisane na poważnie.

Dobra, nara.

Człowieku, gadasz takie smuty, że aż się sam sobie dziwię, że zechciało mi się tobie odpisać. Gdzie niby pokazałem swoją rzekomą frustrację? Tym, że włączyłem się do dyskusji kiedy zeszła ona na temat dopingu w zagranicznych klubach? Zastanów się w ogóle co ty pieprzysz. Jesteś tu najlepszy i tylko ty masz rację. Amerykański rap jest najlepszy, a polski to gówno. Arsenal jest najlepszy, każdy inny klub to gówno. Najlepsi są tylko piłkarze Arsenalu, wszyscy inni to drewna. Najlepszych kibiców ma Arsenal. Reszta to gówno. A dlaczego? Bo ty tak mówisz. A dlaczego tak mówisz? Bo tak i chuj. Więcej obiektywizmu. Zachowujesz się jak dziecko: ty i wszystko co jest z tobą związane jest pępkiem świata. Rzeczywiście możemy tu zakończyć tę dyskusję, bo jak mniemam jedyny argument, jakiego mógłbyś w niej użyć, to "ssiesz" (tak apropo, masz jakiś kompleks na tym tle? bo już w drugim poście pod rząd o tym piszesz).

AnonimowyPowrot 23-10-2009 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2672087)
I tak na żaden wyjazd nigdy nie pojedziesz, więc nie masz co się tym szczycić (o ile rzeczywiście ten doping jest świetny, w co wątpię). Tym bardziej, że twoja 'miłość' do Arsenalu przejawia się tylko i wyłącznie wywoływaniem flame wara na forum, przeciwko każdemu kibicowi innego klubu.

STFU

@Up

STFU!

Yoh Asakura 23-10-2009 17:21

Jesteś tak słodki, że aż ci odpiszę :)

Cytuj:

Amerykański rap jest najlepszy, a polski to gówno
Ofc, że tak. Że amerykański jest najlepszy - to nie ulega żadnym wątpliwościom.

Cytuj:

Arsenal jest najlepszy, każdy inny klub to gówno
Ty powiedziałeś, że każdy inny to gówno. Lubisz sobie dopowiadać coś, czego twój rozmówca nie mówił, no nie? ;)

Cytuj:

Najlepsi są tylko piłkarze Arsenalu, wszyscy inni to drewna.
again, you said that.

Cytuj:

Najlepszych kibiców ma Arsenal. Reszta to gówno
and again.

Cytuj:

. A dlaczego? Bo ty tak mówisz. A dlaczego tak mówisz? Bo tak i chuj.
Wow.
Hasła do google dla ciebie:
ironia, sarkazm, żart, poczucie humoru i przede wszystkim - jak stać się inteligentnym w 5 minut.

Cytuj:

Więcej obiektywizmu
Nie ma czegoś takiego.

Cytuj:

Zachowujesz się jak dziecko: ty i wszystko co jest z tobą związane jest pępkiem świata
O rly? :(

Cytuj:

Rzeczywiście możemy tu zakończyć tę dyskusję, bo jak mniemam jedyny argument, jakiego mógłbyś w niej użyć, to "ssiesz"
A nie ssiesz? :confused:

Ufocznik 23-10-2009 17:41

Swoim postem tylko potwierdziłeś, to co wcześniej napisałem, dlatego nie będę się do niego odnosił, bo po pierwsze: nie chce mi się pisać znowu tego samego, a po drugie sprowokowałbym cię tym do wylania tutaj kolejnej porcji frustracji.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2672119)
Ofc, że tak. Że amerykański jest najlepszy - to nie ulega żadnym wątpliwościom.

Nie rozumiesz, że nic nie jest najlepsze, ani najgorsze? To są pojęcia względne, zależne od własnych odczuć i przekonań, więc ktoś może mieć na ten temat inne zdanie i oboje możecie mieć rację, mimo skrajnie różnych poglądów, a ty nie potrafisz tego uszanować. W sumie: czemu miałbyś? Przecież jesteś najlepszy.

Nie odpisuj mi już, bo i tak nie doczekasz się odpowiedzi.

Sorry za offtop.

Yoh Asakura 23-10-2009 17:43

Cytuj:

Nie rozumiesz, że nic nie jest najlepsze, ani najgorsze? To są pojęcia względne, zależne od własnych odczuć i przekonań, więc ktoś może mieć na ten temat inne zdanie i oboje możecie mieć rację, mimo skrajnie różnych poglądów, a ty nie potrafisz tego uszanować. W sumie: czemu miałbyś? Przecież jesteś najlepszy.
Stary, do cholery, zrozum, że "joł, bum, siakalaka, zajumali mi składaka" może być się jako rym komuś podobać. Co wcale nie zmienia faktu, że to grafomania i zwyczajne gówno.

hoomik 23-10-2009 17:58

ej plz nie przestawajcie, now kiedy w koncu nauczylem sie totalnie zlewac na posty joha to nawet zabawne one sie staly ;] Flame, flame, flame! I zebyscie mieli jakis powod:

Ufocznik, a Joh mi napisal na PM ze ssiesz.
Joh, a Ufocznik mi napisal na PM ze Arsenal to gowno i graja tam same pedaly ;<

hoomik 23-10-2009 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2672151)
Hoom, jesteś ze Zgorzelca? To świetnie, wypier***** B)

why so serious? ;< A w ogole to (c), takze you lose. Arsenal to gowno.

Paciuch 23-10-2009 18:45

Nie prawda Arsenal nie ssieeee.
Ssieeee:
RELAL MADRYD,
Manczester Junajdet,
ITen Mediolan.

domin3x 23-10-2009 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 2672184)
Ssieeee:
RELAL MADRYD,
Manczester Junajdet,
ITen Mediolan.

extra, nie jesteś fajny

Maggic 23-10-2009 21:48

http://www.pogon.v.pl/photos2/lato_t..._obrazliwy.jpg

Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej zakazał Pogoni rozgrywania jednego meczu z udziałem publiczności. Kara nałożona została za obraźliwy transparent pod adresem prezesa Grzegorza Lato podczas spotkania z ŁKSem Łódź. Sankcja nie ma rygoru natychmiastowej wykonalności.

„Grzegorz Lato - kolejny przykład na to, jak bohater stał się szmatą” – transparent o takim haśle wywiesili kibice Pogoni 30 września podczas spotkania z ŁKS-em Łódź. Mecz transmitowany był przez TVP Sport. W 12. minucie delegat Michał Dołożenko (na zdjęciu głównym) przerwał zawody i zagroził, że mecz nie zostanie wznowiony dopóki hasło nie zniknie ze stadionu. Transparent wisiał nadal (zdjęty został dopiero w przerwie), więc delegat kazał wznowić pojedynek i skrupulatnie zanotował w dzienniku całe zdarzenie.

hahaha, ja pierdole co za leśne dziady. Oni naprawdę nie widzą jak się błaźnią ; dddd

Daewoo_FSO 23-10-2009 21:58

jak myslicie kto wygra w meczu śląsk wrocław-zagłębie lubin?

hoomik 23-10-2009 22:46

remis ze wskazaniem na Lubin. Slask straszny piach pokazuje ostatnio, a druzynom Smudy tylko w to graj.

Jakze bardzo jebac Asseco Prokom. Znow mi kupon skopali, bo nie chcialo im sie spiac posladow w drugiej kwarcie i dali sobie rzucic 30 pts w 2q.
Zgorzelec to chyba naprawde niedobre miejsce dla mlodych polskich koszykarzy, bo juz drugi zawodnik ktory ma byc naszym czolowym grajkiem dobrze sobie radzi wszedzie, tylko nie w Turowie (Koszarek przed Turowem/po Turowie >> Koszarek w Turowie, Iwo przed Turowem/po Turowie >> Iwo w Turowie). Mam nadzieje ze to byl tylko syndrom Filipovskiego i przynajmniej Leonczyk z Chylinskim cos jednak pokaza.

Derby Trojmiasta minimalnie dla Pacceco. Niech mi teraz ktos wyjasni, dlaczego TVP Sport nie przeprowadzilo transmisji z tego meczu.
Loganiq 24 pts, Qyntel 32 pts, Iwo 22 pts. Iwo zaczyna sie liczyc w MVP Race ; I dobrze. Prywatnie Ivonka jest strasznym chujcem, ale w kadrze potrzebny jest ktos kto zastapi Plute i nie bedzie Loganiqiem. A ze szczerze licze na dzika karte na przyszloroczne MS, to niech nabiera skilla juz teraz.

Fajny mecz w Bytomiu. Wygral Ruch, ale imo Polonia zasluzyla na remis. No, ale 0-1, Ruch zrownal sie juz z Wisla i odskoczyl reszcie stawki. Hehehehe.

robek 23-10-2009 22:55

A jutro Znicz gra z Polpharma, az takiego zlego poczatku nie zaliczyli jak myslalem - moze beda walczyc o srodek tabeli w co watpie, ale gra z dwoch ostatnich meczy problemow z utrzymaniem chyba miec nie beda. raczej nie bede mial okazji jutro jechac do jaroslawia, wiec nie powiem jak super-srodkowy Mays sie spisze (w porownaniu do meczu z Prokomem), chociaz ze Stalowa Wola Mays zdobyl 23 pkt (3x3), za to z Polonia 8. Najrowniej graja Williamson z Chappelem, teraz pewnie jeszcze Wyka (dzieki niemu praktycznie Znicz wygral mecz z Polonia) gral nie bedzie, bo zginal jego 12-letni brat...

Cytuj:

Niech mi teraz ktos wyjasni, dlaczego TVP Sport nie przeprowadzilo transmisji z tego meczu.
Ty sie jeszcze dziwisz? ja nawet od nich tego nie oczekuje, czesciej na regionalnej obejrze jakikolwiek mecz niz na TVP Sport.

Royal_Michael 24-10-2009 03:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 2672184)
Ssieeee:
RELAL MADRYD,
Manczester Junajdet,
ITen Mediolan.

11 lat
omg jak jeszcze ja gralem to takich dzieci nie bylo ;o dobrze ze z tym skonczylem :D

jakosiara 24-10-2009 03:53

@up
Wiesz chłopak chciał zaszpanować, że nie wie jak się pisze słowo "nie prawda". A przy okazji podlizać się Yohowi ;]

EDIT: Dopiero zauważyłem, że twoja sygnaturka to motto Realu ;d

Ruch wygrał 1:0 w meczu na szczycie OE, i dogonił Wisłę xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13.