![]() |
|
Exp
Mam pytanie gdzie expić :22 paladin skile:53/35
Belted cape Knight Legs Dwarven shield(jak wale ze spearów jak z kuszy to bez shielda:D) Speary,Bolty Dark Helmet Obecnie expie na cyklopach,bez WASTE dalej expić na tym?Odpiszcie acha i co mam zmienić z eq? prosze o fast odp niemam kasy ledwie co na speary,spłacam koledze Knight Legsy:D nierobiłem deserta (niemam ekipy (szukam cały czas)) ODPISZCIE FAST PLZKA |
Gdzie expić sorcem na 15 lvl i 6 mlvl?
Moje eq: Devil Helmet Wand of Dragonbreath Leather Boots Plate Legs Dragon Shield Magican's Robe |
Jedno szybkie pytanko.
Mam palka 20 lvl. Skile 57/40 Gdzie najlepiej mogę zarobić? (potrzebuję kilkanaście-kilkadziesiąt k :( ) |
Cytuj:
to tyle wg.mnie .... |
Cytuj:
2. Mam pytanie gdzie expić :22 paladin skile:53/35 Belted cape Knight Legs Dwarven shield(jak wale ze spearów jak z kuszy to bez shielda) Speary,Bolty Dark Helmet Obecnie expie na cyklopach,bez WASTE dalej expić na tym?Odpiszcie acha i co mam zmienić z eq? prosze o fast odp niemam kasy ledwie co na speary,spłacam koledze Knight Legsy nierobiłem deserta (niemam ekipy (szukam cały czas)) ODPISZCIE FAST PLZKA Dwarf guardy z soldami,tomb pod mount sternum,cyce.. 3. Prosiłbym o jakąś pomoc w doborze miejsc do expienia moim 33 MS. Mlvl 37+3. Z góry dziękuję. : ) Peinsuala tomb -2,tar tomb -2,dragi z blokerem,scaraby -3 |
Moim zdaniem roty na fibuli to bezsens, bo kiedy tam nie pójdę to pełno osób i 5 rotów na krzyż ... już pod thais jest więcej. Osobiście poleciłbym jeszcze ghoustland koło Carlin (ale niezbyt głęboko) i zamek obok ab.
|
...
Cytuj:
|
Zastanawiam się nad wyborem expowiska dla mojego 44lvl rp(79/66,enchantki), myślę nad:
cycloplis -2 -3 małpy banuta (raczej nie) hero cave barbiany (który camp?) edron dragon lair a może nawet necro i dsy na darashi tomby raczej odpadają Gdzie najlepiej by mi się expiło i zarabiało, a może jeszcze gdzieś indziej? :S Na razie męczę cycloplis. @Down A o który tomb Ci chodzi i który poziom??? |
Cytuj:
Nie wiem tylko dlaczego nei chcesz isc na tomby. 70k/k bys mógł wyciagac |
Mam pytanko, ma ktos jakis dobry pomysl na exp?? Dla mnie? 53 Rp skille 89+2/76 Dobre eq... Zeby byl bardzo szybki exp, ale tez nie straasznie wielkie waste?? 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie expici 11 drutem na DOLERZE powtażam na dolerze eq plate armor studed legsy studed helmet dwarwenka i snakebate rod
down: co masz na myśli? |
@kupieniak
na tych samych potworach co na zwyklym swiecie, jak ktos bedzie chcial Cie zabic to i tak Cie znajdzie super masz podpis... @up zaciekawiła mnie w nim twoja ortografia |
Ktore Tomby proponujesz Voniek?? i za tp czy przed?? Dragi zawsze zajete, cyce za slaby exp, piraci tez slaby exp...;/
|
Nie wiem co wybrać sorkiem :
Amazony koło carlin , Zrobić lootbaga z kolega na dwarfach czy na orach do warriora expić pod thais? Sorc 11 lvl Mlvl 3 |
Witam!
Gdzie mogę expić na Faccu swoim Sorcem? Lvl - 40 Mlvl - 39 Eq: Blue Robe, HotM, WoI, Vampire Shield , Blue Legs Może być waste,zależy mi tylko na szybkim expie :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam 201 ek gdzie mam ekspić zebym miał dopre eq?
I żebym niemiał wasteda bo nei lupie padac. |
Cytuj:
a tak serio raty lub kej raty z blokerem a ty jako szoteR!!!!!!!:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |
|