![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty się lepiej zajmij tym swoim Realem bo może wyjść z grupy na 2 miejscu, i odpadnąć w ćwierćfinale?. :] Royal_Michael aaaa wiedziałem że to ktoś powie. Po tym forum można się było tego spodziewać;] A i w co grałeś? Jak w tibię to ja już też skończyłem dobry rok temu ;o Wiecie co w*****ają mnie takie noobki jak Royal_Michael, śmieją się z cudzego wieku a sami swojego nie powiedzą. Że jestem młodszy to bardzo dobrze, bo zostało mi więcej dni życia? --- Paciuch dodał 7 minut i 57 sekund później --- A i to do wszystkich. Za 6 dni będę miał 12 lat 8o8o8o8o8o Więc teraz będą gadać "12 lat dupereleleele" |
@up
W 1/8 |
Ja obstawiam, że w ćwierćfinale, ale jak ty już jesteś takim pesymistą to ok.
|
Skoro przegrywają ze słabiutkim Milanem, to czego oni w ogóle chcą w Lidze Mistrzów?
|
licza ze przyjedzie do nich wielki Arsenal i beda mogli popatrzec jak sie gra w pilke, simple
|
Tak jak w 2006 na Bernabeu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up Moja mama nie żyje.
Nie wiem jak można kibicować drużynie z tego kraju, który zabijał twojich pradziadków i dziadków. |
Wstyd mi, że jesteś kibicem Milanu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra dziś idę na Śląsk - Zagłębie i oczekuję GRY. |
Cytuj:
@Edit Aaa, i kto niby w Polsce kibicuje jakiejś szwedzkiej/ruskiej drużynie? |
@up
Jestem niebieskookim blondynem... Co do kibicowania, z ruskich drużyn lubię jedynie Spartaka i FC Orzeł xd |
I niech me ktos powie, ze inteligencja nie zalezy od wieku?
|
Cytuj:
@Down xD Przypomniał mi się obrazek, jak policja zatrzymuje Gerrarda z pucharem, ci go proszą o nazwisko, po czym pada tekst "Nie możesz być Gerrardem, Liverpool niczego nie wygrywa" - tak w dużym skrócie, albo i za bardzo się rozpisałem, ale nvm. Nie ma kozaka na Masternaka! :D |
Słyszeliście, że włamano się do pomieszczenia z pucharami Manchesteru City i skradziono z niego całą zawartość? Policja już szuka dwóch mężczyzn z jasno niebieskim dywanem!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |
|