![]() |
|
Pasy dostaje ;), taki najemnik do wynajecia ;]
|
Czyli ogarniacz.
|
Demon Nocy
Dec 19 2008, 19:09:10 CET Killed at Level 110 by Katrila Flyn Kox Dec 19 2008, 19:10:50 CET Killed at Level 149 by Taifun Devilry and by Isan Zith |
Filmik tutaj:
http://tibia.looki.de/forum/showthre...57#post2110457 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, o jakiej Ty zazdrości piszesz? Przecież to tylko podanie passów, nic więcej. Ich boli to, że sami sobie poradzić nie umiecie, tylko prosicie o pomoc m.in. Dempaha podając passy. |
Trzeba uczyć tych ludzi kóltury od początku. Czi czi beng beng
Cytuj:
Po drugie to coś z tobą jest nie tak. Bronisz tego Dempaha i jak byś mógł to byś mi wsadził kose w plecy, a Dempah nawet nie wie o twoim istnieniu pewnie :confused: btw. Zazdrość? Tu to nie wiem o c**j ci chodzi, ale gibam w to. |
jebac tego dempacha. przyszedl jakis emo kebab ze szwecji a ci robia z niego boga
|
chłopcy UP
nie znam dempaha, nie gram już na furorze. Chodzi mi o wasza rozpacz, najpierw było pocieszanie się, że Vis i Dusk odrabiają lvle a DR nie, teraz rozdawanie passów, sami przed sobą sie usprawiedliwiacie? Jakie jest inne wytłumaczenie? Tak czy inaczej liczą się chyba fragi, zgadza się?a kto i czyim charem wbija na was (vis/dusk) fragi to co za różnica? Edit: nie piszę DR rox i nie piszę Vis rox. poprostu piszę co mysle :P |
katrila
gremar GivsonQ Rester |
polaczki > ich król szwed
no tak czego by sie tu spodziewać |
Wez juz wyjedz do tych niemiec i sie nie udzielaj ;s.....
Jedynym polaczkiem jestes ty .... over and out. |
LOL wielki wódz aka Andrzej upadl w śnieg ;////
btw. taifun ostro ogarnia ;] HihHIH |
isan zith
kris mystic i jakies 90~ z death rose :d |
Fajny movie ale czemu na def uciekliscie 2x wiecej was bylo...
|
bo to zwykle pizdy ktore mysla ze jak zakampia w 40 osob i zabija kilku to sa fajni..
|
Cytuj:
|
nie jakis 90 ~z Dr padl ... tylko Anksura'mun ;d
Fens on Furora - Dec 20 2008, 02:22:17 CET Killed at Level 165 by Haasky Arbelo - Dec 20 2008, 02:15:03 CET Killed at Level 119 by Fischkela and by Aurix Vantie |
nie jakiś anksura'mun tylko ty XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Kryhu'Drut czy jakos tak w miare ogarnia z tego co widzę w poszczególnych filmikach.
Sytuacja się wyrównuje acz koniec wojny pewnie za 2-3 miesiace jak nie wiecej,bo kazda ze stron troche hajsu ma; > |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |
|