Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Thomisson 11-08-2007 13:29

To Robben jest już w Madrycie, natomiast Real ma czas do środy, by dać ofertę 30 mln euro, jaką oczekują działacze Ajaxu. Jeżeli nie dadzą, Sneijder wystąpi w meczu eliminacji Ligi Mistrzów, co go automatycznie wykluczy z tych rozgrywek w barwach innego klubu, niż Ajax.

Hellraiser 11-08-2007 14:13

Ja słyszałem że Real szykuje się jeszcze na van der Vaarta.

Maggic 11-08-2007 16:04

A ja słyszałem że Real chcę jeszcze Fabregasa, C Ronaldo, Ronaldinho, Lamparda, Drogbe, Kake, Beckhama (spowrotem)... :)

tak na boku...mieć taką dobrą drużynę jak Real, i dokupywać tyle gwiazd...Czuje że to może się skończyć jak kiedyś

Exodus 12-08-2007 01:21

GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)

=]]

gyagen 12-08-2007 14:48

najpięknieszy mecz ostatnich dni
Bolton vs Newcastle
teraz oglądam kaleczący Arsenal z Fulhamem a wczoraj Real Sevilla piachowe widowisko

Calen Futh 12-08-2007 16:15

Łooo...A już myślałem, że 3 punkty zgarnie Fulham xd Gratz dla Arsenalu - teraz czekamy na Manchester i Chelsea :))

Hellraiser 12-08-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1599179)
GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)

=]]

Exo, nie wiem czy jesteś kibicem miedzianych, więc nie obraż się, na zaś to mówie,

"Zagłębie ma flote na Polską Lige, a na LM nie?", czy oni spalili się na tej "Stjele", czy jak bo w lidze grają normalnie.

Btw,.. coś ciężko idzie Menju. 0-0 z Readingiem ;o U siebie, panowie!

Calen Futh 12-08-2007 20:12

Kurde, jestem świadkiem nieczęsto spotykanego wydarzenia. Manchester nie strzelił w swoim meczu bramki ; o Kto oglądał mecz ten widział, jak wielka była przewaga gospodarzy. Po prostu nie znaleźli recepty na defensywny Reading. Btw. Fajny ten koleś coś wszedł na minute i złapał czerwoną kartkę xd

Exodus 12-08-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1600159)
Exo, nie wiem czy jesteś kibicem miedzianych, więc nie obraż się, na zaś to mówie,

"Zagłębie ma flote na Polską Lige, a na LM nie?", czy oni spalili się na tej "Stjele", czy jak bo w lidze grają normalnie.

Btw,.. coś ciężko idzie Menju. 0-0 z Readingiem ;o U siebie, panowie!

Steua to o wiele lepsza druzyna to po 1 , poza tym tylko w pierwszym meczu dali plame , w drugim grali ladna pilke i walczyli lecz braklo skutecznosci i konsekwencji w grze.

"Gra sie tak jak przeciwnik pozwala"
Steua > kluby polskiej ligi

IPchanger 12-08-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1597701)
Drenthe i Sneijder w Madrycie. Jest już Ruud, jeszcze ma być Robben. Powoli robi się kolonia holenderska.

puk puk? to chyba dobrze..
down- masz cos do MU? TO MASZ COS DO MNIE BUEH BUEH

Maggic 12-08-2007 22:10

Afffff Wielki manchester zawalił mi kupon na trzy stówy ;/

hoomik 12-08-2007 22:24

hah, Legia po wielkich meczarniach wygrala z Groclinem 1:0... uczciwie trzeba jednak przyznac, ze 2 karne dla Groclinu powinny byc, i ze sedzia tego meczu byl baaardzo slaby... no, ale lider nadal w stolicy.

Hellraiser 13-08-2007 17:37

Pare minut temu na nSport, mówili że,..

Boruc ma ofertę z Aston Villa.

Matusiak z Derby County, i Evertonu.

A Żurawski ma w zimie pójść do O. Marsylia.

Takich pierdół dawno nie słyszałem, ciekawe czy jakieś portale o tym napiszą.

Calen Futh 14-08-2007 00:49

A Rasiak strzelił 2 gole xD ! Szkoda, że nikt mu nie powiedział na początku meczu do której bramki strzelać ;x

Peterborough - Southampton 2:1

Yoh Asakura 14-08-2007 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1599868)
Łooo...A już myślałem, że 3 punkty zgarnie Fulham xd Gratz dla Arsenalu - teraz czekamy na Manchester i Chelsea :))

Radzę się przygotować na takie "niespodzianki" w wykonaniu Arsenalu bo będzie ich znacznie więcej. Teraz tylko czekać na następne spotkania i punkty ;)

Maggic 14-08-2007 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1602470)
Radzę się przygotować na takie "niespodzianki" w wykonaniu Arsenalu bo będzie ich znacznie więcej. Teraz tylko czekać na następne spotkania i punkty ;)

Nom tylko Arsenal może się tak męczyć w końcówkach ze średniakami ligi.

Daniel Alves kierunek Londyn

Transfer młodego Brazylijczyka przeciąga się coraz dłużej, dlatego Daniel Alves planuje wziąć sprawy w swoje ręce i grozi strajkiem, aby jego klub zaakceptował w końcu ofertę Chelsea.

Młody boczny obrońca oznajmił już publicznie, że chce skorzystać z szansy dołączenia do The Blues i nalega swój hiszpański klub, aby ten zaakceptował ofertę Chelsea.

Ale prezydent Sevilli Joe Maria Del Nido twierdzi, że oferty Chelsea są zbyt niskie i odrzucił już jedną wartą 22 mln i drugą wartą 24 mln

Daniel nie został powołany na środowy mecz z AEK Ateny, ponieważ występ w Lidze Mistrzów w barwach Sevilli w przypadku transferu wyeliminuje go z gry w tych rozgrywkach dla The Blues.

"Decyzję o nie wystąpieniu w środowym meczu podjąłem ja. Chcę grać w Lidzie Mistrzów dla Chelsea, ponieważ tam mogę sie rozwinąć piłkarsko. " - oznajmił

Widać że klubowi zależy bardziej na kasie niż na rozwoju kariery piłkarza z andaluzji. Chcą oni za prawego obrońce ok 40mln Euro

Yoh Asakura 14-08-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1602675)
Nom tylko Arsenal może się tak męczyć w końcówkach ze średniakami ligi.

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Zamor1 14-08-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1601576)
Pare minut temu na nSport, mówili że,..

Boruc ma ofertę z Aston Villa.

Matusiak z Derby County, i Evertonu.

A Żurawski ma w zimie pójść do O. Marsylia.

Takich pierdół dawno nie słyszałem, ciekawe czy jakieś portale o tym napiszą.

Na interii bylo napisane o Zurawskim, jezeli sie sprawdzi jeszcze w celticu to zostanie, jesli nie puszcza go, a interesuje sie nim wlasnie O. Marsylia

O Matusiaku rowniez pisali, ale jak menedzer powiedzial, nie ma zadnych powaznych ofert i ze go nie puszcza, co najwyzej na porzyczenie do Lecce ale to na 50%

Exodus 14-08-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1603043)

Pff Kloca sie fan Chelsea z fanem Arsenalu , a i tak pewnie MU zdobedzie mistrzostwo = ]]

gyagen 14-08-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1603043)

ty naprawdę sądzisz że mistrz jest w zasięgu Arsenalu przedszkodalu?8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47.