![]() |
Co tu tak cicho od rana nikt nie pisal :P
|
Cytuj:
|
Ja to wlasnie tak odbieram
jak nie ma co pisac to sie czeka na wypowiedz jakiegos nooba i sie jedzie po nim z 3 najblizsze strony :) |
O a teraz RoM sobie PKowal na kopach w Kazordoon. A dokladnie Beldare swoim noob charem z kolegami :)
|
Endrox pamietaj bez pacca nie oplaca sie expic, poniewaz wiecej expa sie traci jak sie pada
Jun 02 2007, 16:39:38 CEST Killed at Level 118 by Vesz and by Hellah |
ojojojojoj oWned haha :D:D
Mialem isc do dp kase za pacca dac a nie expic ;/ Nie bede plakal to tylko gra. PAcc blessy i znowu exp :D |
Do ciebie jeszcze to nie dotarło? Nie grasz tu juz, jestes skreslony, odechce ci sie moje hydry ihac pedale:)
|
Cytuj:
|
Wlasnie z roboty wrocilem i tu taka wiadomosc xD AHAHAHA Gratz fag!
|
Gratz Veszu i Hellah ;D
Traitor pay , Traitor die :) |
Sto lat dla Solidbaki!!! 18 stukło ;) Bartek 18 :D David 15. ;)
:*** |
Dla którego ?
|
Obydwoje maja w tym samym dniu urodziny.
Baka jutro stawiasz :) A pasy niezle dzis byly ;) |
Haha to wieśniaki :D
GRATZ :) tylko szkoda, że tak daleko mieszkają :( |
[CHAR]Slait[/CHAR]
Jun 03 2007, 00:25:28 CEST Killed at Level 61 by [CHAR]Civic[/CHAR] and by [CHAR]Evil Dyon[/CHAR] |
nvm.............
|
Wojna wojną a ja się wybrałem z Veszem na Demon Hella. I proszę bardzo.
http://img102.imageshack.us/my.php?image=demonsyh9.jpg Screen z lootem. /aries |
@up
Szpaner:PP Gie Zet Edit: Ma ktos na jakies itemy na Guardi, chetnie zrobie WORLD TRADE Ja Aurea ty Guardia :] MSG NA PRIV ALBO TUTAJ NAPISAC |
HEHE , a ja miałem wracać do domu dzisiaj. Jednak Rzeszów Team mnie ugnościł i będe kiedy będe haha. Do romu: to nie znaczy że nie moge walczyć ( patrz endrox ) :>
|
Cytuj:
Szmatex nie szalej xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |