Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Wesha 20-10-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez biazio (Post 1702769)
Cf to Pa a Oven to ich przydupasy?

wedlug mnie Oveny to wieksze PA a co do przydupasow to sie zgadzam. CF nie naduzywalo wladzy tak jak oven i dobrze zrzadzili (nie zawszem).

Dobranoc wszystkim hehe :*

ader 20-10-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1702104)
Musze się z Tobą niezgodzić Aderku. Co do tego że Oven jest zawsze nie przygotowany się mylisz. Jak mieliśmy wojne z "Prouds" jeden telefon i z 7 osób na tsie robiło się ponad 20. I trudno nazwać wczorajszą masakre openem, osobiście wole nazwe "Monster trap". Gratuluje zabicia wszystkich osób ale musicie przyznać że troche się broniliśmy. Pozdrawiam :)

Muszę przyznać, że nabrałem do Was nieco szacunku od ostatniego razu, przestaliście się bez powodu wozić; a co do PA - bądźmy szczerzy, w tej grze nie da się nic chyba zrobić bez PA, bądź też przyjaciół, którzy robią PA.
Muszę też przyznać, że wyjątkowo zaimponował mi Boa~, którego zdolności poruszania się w bitwie wręcz mnie zszokowały. 50 osób go biło, a trzymał się tyle czasu. Szokujące. Imponujące. Bez kitu.
Myślę, że to właśnie dlatego ta wojna jest taka interesująca.
Przestaliśmy się bawić w żołnierzyki, wszyscy są zdesperowani i szukają gigantycznego zwycięstwa. Przynajmniej ja tak to teraz właśnie czuję.
Respekt, dla obu stron. Chyba jeden jedyny raz nie przenieśliśmy jakiegoś opena na real, a i sama walka była arcyciekawa.
Pozdrawiam, Ader.

Btw. ostatnio widziałem na tibianews Wasz screen z Ferumbrasa, jak było? Cokolwiek dał wam szanse czy był zupełnie za mocny?

Scroopy 20-10-2007 09:03

Veshgar pozwol ze zacytuje kogos od was

"Ostatnio na vencie slyszalem jak do viluma matka krzyknela 'wychodz na dwor a nie kurwa calymi dniami przed komputerem siedzisz"

To Twoim zdaniem jest "aktywnosc"? ^^

biazio 20-10-2007 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1703006)
Veshgar pozwol ze zacytuje kogos od was

"Ostatnio na vencie slyszalem jak do viluma matka krzyknela 'wychodz na dwor a nie kurwa calymi dniami przed komputerem siedzisz"

To Twoim zdaniem jest "aktywnosc"? ^^

Hehe , Ancient sorcerer napisał: Jeden telefon i z 7 osób robi sie na ts'ie 20... To jest aktywnośc !

Zastanow sie co mówisz ... Chlopak niech siedzi przed PC bo mu sie podoba i nie lubi słońca. a w Pzypadku Oven (wnioskuje z posta Ancient Sorcerera) Ze Typ siedzi w Szkole dostaje SMS i wybiega z klasy Krzyczac mam Open battle ...

@ader
Oven nie przenosi opena na Rl? Bueheh to zapytaj sie czemu grozili liderowi Akcji ze przyjada po niego :)

Scroopy 20-10-2007 10:57

Siedziec non stop przy pc a siedziec na dworzu i jak przyjdzie sms/ktos zadzwoni to wrocic to jest cos innego i

biazio 20-10-2007 11:09

@up

Ale on w swoim poście ładnie podkreślił.
Jeśli u nich w gildi jest 21 osób bo tyle naliczyłem
i Napisał ze z 7 robi sie 20 po jednym telefonie...

No to wybacz ale To są K*urwa emeryci ze nic poza wolnym czasem nie mają ? , bo wydaje mi sie ze 80% z nich chodzi do szkoły

Ja poprostu wyciagam wnioski z tego co Oni piszą bo sami mówią ze nie są dzieci tibi , a Po jego jedny poście sam sie do tego przyznał , bo po cześci to prawda ;)

No ale okey , kazdy jest jaki jest, nic mi do tego!

Hail Vitality

Skrzatorr 20-10-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez biazio (Post 1703113)
@up

Ale on w swoim poście ładnie podkreślił.
Jeśli u nich w gildi jest 21 osób bo tyle naliczyłem
i Napisał ze z 7 robi sie 20 po jednym telefonie...

No to wybacz ale To są K*urwa emeryci ze nic poza wolnym czasem nie mają ? , bo wydaje mi sie ze 80% z nich chodzi do szkoły

Ja poprostu wyciagam wnioski z tego co Oni piszą bo sami mówią ze nie są dzieci tibi , a Po jego jedny poście sam sie do tego przyznał , bo po cześci to prawda ;)

No ale okey , kazdy jest jaki jest, nic mi do tego!

Hail Vitality

Mr. wszechmogący nie mam zamiaru ci ubliżać bo to nie w moim stylu. Musze zwrócić uwagę na moje słowa gdy mówie o naszej aktywności mówiłem o wakacjach (gdzie w Oven było 28 osób). Więc o czym mówisz? Chcesz pokazać jaki jesteś de bezd? Pozdrawiam =)

Master Vilum 20-10-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1703094)
Siedziec non stop przy pc a siedziec na dworzu i jak przyjdzie sms/ktos zadzwoni to wrocic to jest cos innego i

Raz siedzę 25h a raz 2 min i to moja sprawa i nikogo wiecej...

PS: Wpierw ludzie zobaczcie siebie a potem innych...każdy gra ile chce/może:)

Pozdrawiam:)

Szczuru.pl 20-10-2007 16:23

Niedługo kolejny słynny żołnierz Cf stanie sie ponownie aktywny i pomści was koledzy :D Wreszcie coś sie dzieje i wreszczie będe mieć szanse upierdolić Viluma o czym marze i śnie od chwili kiedy poznałem sie na nim :) Gz za akcje anyway panowie alianci. Jak ja to mówie : raz do roku to i wąż sie zesra :O Pozdro

Jez17Psk 20-10-2007 16:29

Omg znowu ten pajac zaczyna ....ehhh -.-

Master Vilum 20-10-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1703741)
Omg znowu ten pajac zaczyna ....ehhh -.-

Acceptuje xDDD

biazio 20-10-2007 18:16

DObra , to Ja sie już nie udzielam , bo na 100% kłótnia będzie :D

Hail Vitality

PS. "To był pierwszy open nie zwiazany z Rl) co mialeś przez to namyśli? Bo pytałem o to wcześniej

Torpedo 20-10-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1703728)
Niedługo kolejny słynny żołnierz Cf stanie sie ponownie aktywny i pomści was koledzy :D Wreszcie coś sie dzieje i wreszczie będe mieć szanse upierdolić Viluma o czym marze i śnie od chwili kiedy poznałem sie na nim :) Gz za akcje anyway panowie alianci. Jak ja to mówie : raz do roku to i wąż sie zesra :O Pozdro

Haha szczuru witam back :D

@Vitality chyba sobie nie zdajecie sprawy jaka radoche ta wojna zrobiliscie cf. Oni wszyscy az sie pala do tej wojny <rotfl>

biazio 20-10-2007 19:24

Up.

Ale chyba troche lekceważą przeciwnika

Tak poza tym trzeba mieć szacunek dla Vitality

Correctional Facility & Oven & Valor Knights vs Vitality & Partyzanci

yyyyy....

CF może i się cieszy z tego wara , Tylko żeby sioe nie cieszyło tak jak KH na beryli :)

Dominatorrr 21-10-2007 02:55

Up
Valor knights kto ich zapraszał lal liczcie sobiee do fragów ale nie mówcie ze oni nam pomagają bo pomoc nie potrafią

Poza tym nie lekceważyć? Z lekceważyliśmy ta sytuacje bo nie byliśmy przygotowani na to ze mass logniecie myśleliśmy ze to next desperacki atak. Rzuciliśmy sie bez przygotowania (2 bp mf)
i nie było porozumienia bo każdy siedział na innym tsie itd.

Ale jak by nie było , cf cieszą się wojna bo było nudno.

Gz poi all tym co wykonali :P (czekam na opena :D)

Madreth 21-10-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1705051)
Up
Valor knights kto ich zapraszał lal liczcie sobiee do fragów ale nie mówcie ze oni nam pomagają bo pomoc nie potrafią

Poza tym nie lekceważyć? Z lekceważyliśmy ta sytuacje bo nie byliśmy przygotowani na to ze mass logniecie myśleliśmy ze to next desperacki atak. Rzuciliśmy sie bez przygotowania (2 bp mf)
i nie było porozumienia bo każdy siedział na innym tsie itd.

Ale jak by nie było , cf cieszą się wojna bo było nudno.

Gz poi all tym co wykonali :P (czekam na opena :D)

yas yas, zapewne padles z powodu braku MF na sobie nie zaprzeczam ;]

SeQ_PL 21-10-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1705700)
yas yas, zapewne padles z powodu braku MF na sobie nie zaprzeczam ;]

Faktem jest ze polecialem majac na sobie 4 bp mf i 2 bp sd (Huncilem akurat :( ). Anyway ladna akcja i wyjdzccie na OB puki jest weekend

Madreth 21-10-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1705867)
Faktem jest ze polecialem majac na sobie 4 bp mf i 2 bp sd (Huncilem akurat :( ). Anyway ladna akcja i wyjdzccie na OB puki jest weekend

Faktycznie nie wpadlo mi do glowy ze jakbyscie byli uzbrojeni na akcje to byscie nas napewno tam sklepali, sorry ale naprawde nie przyszlo mi to do glowy zwracam honor ;]

Martinesz 21-10-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1706185)
Faktycznie nie wpadlo mi do glowy ze jakbyscie byli uzbrojeni na akcje to byscie nas napewno tam sklepali, sorry ale naprawde nie przyszlo mi to do glowy zwracam honor ;]

HUEHUEHUEHEUHE XDDDD

SeQ_PL 21-10-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1706185)

Uzbrojeni napewno bysmy mieli wieksze szanse...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14.