![]() |
Cytuj:
Dobranoc wszystkim hehe :* |
Cytuj:
Muszę też przyznać, że wyjątkowo zaimponował mi Boa~, którego zdolności poruszania się w bitwie wręcz mnie zszokowały. 50 osób go biło, a trzymał się tyle czasu. Szokujące. Imponujące. Bez kitu. Myślę, że to właśnie dlatego ta wojna jest taka interesująca. Przestaliśmy się bawić w żołnierzyki, wszyscy są zdesperowani i szukają gigantycznego zwycięstwa. Przynajmniej ja tak to teraz właśnie czuję. Respekt, dla obu stron. Chyba jeden jedyny raz nie przenieśliśmy jakiegoś opena na real, a i sama walka była arcyciekawa. Pozdrawiam, Ader. Btw. ostatnio widziałem na tibianews Wasz screen z Ferumbrasa, jak było? Cokolwiek dał wam szanse czy był zupełnie za mocny? |
Veshgar pozwol ze zacytuje kogos od was
"Ostatnio na vencie slyszalem jak do viluma matka krzyknela 'wychodz na dwor a nie kurwa calymi dniami przed komputerem siedzisz" To Twoim zdaniem jest "aktywnosc"? ^^ |
Cytuj:
Hehe , Ancient sorcerer napisał: Jeden telefon i z 7 osób robi sie na ts'ie 20... To jest aktywnośc ! Zastanow sie co mówisz ... Chlopak niech siedzi przed PC bo mu sie podoba i nie lubi słońca. a w Pzypadku Oven (wnioskuje z posta Ancient Sorcerera) Ze Typ siedzi w Szkole dostaje SMS i wybiega z klasy Krzyczac mam Open battle ... @ader Oven nie przenosi opena na Rl? Bueheh to zapytaj sie czemu grozili liderowi Akcji ze przyjada po niego :) |
Siedziec non stop przy pc a siedziec na dworzu i jak przyjdzie sms/ktos zadzwoni to wrocic to jest cos innego i
|
@up
Ale on w swoim poście ładnie podkreślił. Jeśli u nich w gildi jest 21 osób bo tyle naliczyłem i Napisał ze z 7 robi sie 20 po jednym telefonie... No to wybacz ale To są K*urwa emeryci ze nic poza wolnym czasem nie mają ? , bo wydaje mi sie ze 80% z nich chodzi do szkoły Ja poprostu wyciagam wnioski z tego co Oni piszą bo sami mówią ze nie są dzieci tibi , a Po jego jedny poście sam sie do tego przyznał , bo po cześci to prawda ;) No ale okey , kazdy jest jaki jest, nic mi do tego! Hail Vitality |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: Wpierw ludzie zobaczcie siebie a potem innych...każdy gra ile chce/może:) Pozdrawiam:) |
Niedługo kolejny słynny żołnierz Cf stanie sie ponownie aktywny i pomści was koledzy :D Wreszcie coś sie dzieje i wreszczie będe mieć szanse upierdolić Viluma o czym marze i śnie od chwili kiedy poznałem sie na nim :) Gz za akcje anyway panowie alianci. Jak ja to mówie : raz do roku to i wąż sie zesra :O Pozdro
|
Omg znowu ten pajac zaczyna ....ehhh -.-
|
Cytuj:
|
DObra , to Ja sie już nie udzielam , bo na 100% kłótnia będzie :D
Hail Vitality PS. "To był pierwszy open nie zwiazany z Rl) co mialeś przez to namyśli? Bo pytałem o to wcześniej |
Cytuj:
@Vitality chyba sobie nie zdajecie sprawy jaka radoche ta wojna zrobiliscie cf. Oni wszyscy az sie pala do tej wojny <rotfl> |
Up.
Ale chyba troche lekceważą przeciwnika Tak poza tym trzeba mieć szacunek dla Vitality Correctional Facility & Oven & Valor Knights vs Vitality & Partyzanci yyyyy.... CF może i się cieszy z tego wara , Tylko żeby sioe nie cieszyło tak jak KH na beryli :) |
Up
Valor knights kto ich zapraszał lal liczcie sobiee do fragów ale nie mówcie ze oni nam pomagają bo pomoc nie potrafią Poza tym nie lekceważyć? Z lekceważyliśmy ta sytuacje bo nie byliśmy przygotowani na to ze mass logniecie myśleliśmy ze to next desperacki atak. Rzuciliśmy sie bez przygotowania (2 bp mf) i nie było porozumienia bo każdy siedział na innym tsie itd. Ale jak by nie było , cf cieszą się wojna bo było nudno. Gz poi all tym co wykonali :P (czekam na opena :D) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |