![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Trzeba się cieszyć z tego co jest B)B) |
jezeli sila run ma zalezec w znacznej mierze od poziomu mlvl to paladyni i knightci
beda slabsi w uzywaniu run a co za tym idzie beda gozej leczyc sie za pomoca "uh" prawda to ??:baby: |
@up no ja p******* ile razy można mówić do takich ludzi a i tak nie zrozumieją!
Dotyczy to tylko run i czarów OFENSYWNYCH |
Cytuj:
nie no kur*a nie nie będę pisał znowu największą czcionkom na czerwono pogrubionymi literami że tyczy się to tylko czarów ofensywnych po prostu brak mi słów na debili idiotów pojeb*w noobów i dzieci cafeiek internetowych ale do ku*wy nędzy zanim napiszecie tego pierdolo**go posta przeczytajcie chociaż tego jebane*o newsa do końca... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam nadzieje ze gdzies podadza jaka bron jest opanowana w pelni od jakiego lvl'u.Tymczasem trzeba troche pg zeby nie wyszlo tak ze nie moge na 50 lvl'u w pelni wykorzystac fire axe ...
|
Cytuj:
Więc stfu, podszlifuj słownictwo i dopiero krytykuj. Bo na idiotę wyszedłeś ;f |
Cytuj:
A co do upa... Tak sobie myślę, zrobię se Druida, teraz all przeniosą się na Kiny i Palki, a ja se Uhy posprzedaję (pewnie będzie większy popyt) i na tomby pójdę =* Zresztą Drut teraz wydaje się najtrudniejszy więc się potrudzę ^^ W ogóle mogliby odjąć różdżki, gra była by wtedy przyjemniejsza... |
Właściwie to też rozpisujemy się a to nie jest jeszcze wszystko dotyczące wyrównania postaci. pozostało kilka wątpliwosci które rozwieje dopiero cipsoft w dniu update OBSZERNYM newsem. W zeszłym roku też tak było. Padła wzmianka o banku ale jeszcze nie było wiadomo co trzeba wpisywac na jakiej zasadzie bedzie działał bank. Dopiero na update wszystko zostało jasno wytłumaczone.
|
=/
A exori dla facc =/ Bronie sa cool Chyba cip soft wymysli cos jeszcze lepszego ;) |
EJ mam pytanko:
cZYLI TAK: pALADYNOWI SAME SIE SPIRY PODNOSIC BEDA? cZY TE CZARY NA PRZEMIANE TYLKO DLA PACC CZY DLA FACC TEZ? Czy potowry nowe beda dla pacc? Prosze o odpowiedzi? |
COwy gadacie ?
elo
jakie wyrownanie postaci zobacz obojetnie jaka gre tego typu czy Diablo czy inne scierwo , zawsze Magi i Druidzi sa silniejsi magia od rycerza i palla . a wy chceci wyrownac wszytsko jestescie nie normalni .!!!! wtf xd :);):p |
@UP
? W Diablo akurat profesje sa dobrze wyważone. Sorcy sa może silniejsi ale gdyby nie knighci 90% huntów byłoby nieopłacalnych... @Bald Drah Cytuj:
2. Nigdzie o tym nie pisało 3. ... Svarground dla pacc a potworki na około niego dla facc?? Przecież wszystkie będą na lodowych wyspach dla PACCA... czytanie ze zrozumieniem sie kłania. |
Cytuj:
|
Zenek-Knight zachowuj sie , Natorin tez. Do Natorina mam mniejsze pretensje bo wyprowadziles go z rownowagi. A ty przeczytaj kilka postow wstecz zanim zadasz pytanie bo robisz z siebie osobe myslaca inaczej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem paniki niektórych graczy... To proste była modernizacja postaci dla magów i druidów to jest i dla paladyna i rycerza ;) Pozdrawiam!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |