![]() |
Ciekawe ile bedzie kosztowalo to mammoth fur cape...
To prawie jak b robe tylko 1 defa mniej 8o |
jestescie żenujący ... przeciez to tylko gra, a ekscytujecie się jakby Polacy wygrali ME 2012 ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak plate armor :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
kto wie co to za zielone stary?! |
Mam tutora ale zdalem o 2 dni za późno lecz na tibi.com doczytalem sie w dziale dla tutorów ze Update odbędzie się 25 czerwca. Te informacje nie koniecznie są prawdziwe.
|
Cytuj:
A jak ściemniasz to kumple z Pruszkowa Cię znajdą:evul: |
Tomequ#
Update zawsze jest w niedzielę więc wątpię że update będzie w poniedziałek :P |
Mi sie wydaje żeby dostać się do ostatniego pomieszczenia(z samymi prezentami )trzeba będzie wykonać 3 poziomy trudności :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ani w niedziele, ani w czwartek... nie jest chyba trudno przejzec archiwum newsow na tibia.com huh? Bo ja sie cofnelem o okolo 2 lata i jak dobrze widzie to pdate'y byly mniej wiecej zawsze we wtorek (jeden grudniowy bodajze w poniedzialek) , wszystkie w godzinach popoludniowych. Mysle ze tym razem bedzie to rowniez wtorek :) Chociaz piatkiem bylbym rowniez bardzo mile zaskoczony, choc w to watpie :P Pozdro |
Najbardziej odpowiadałby mi poniedziałek, bo we wtorekkończy mi się ban ;p
|
Cytuj:
|
@up
Wiem ze chodzi wam o update 7.8 a ktoś potoczył wątek ze zawsze w niedziele wystarczy zobaczyć w my account na tibi com i pisze.. "" Last update: Apr 06 2007, 13:59:24 CEST "" April 06 2007 - Kwiecień 06 2007 - Czwartek |
:p lalllllllllllllllllllllllllll
|
Napewno zacznie się okolo godziny 12-15 do kolo 17 z przedluzeniem do 18-19 (nigdy się nie wyrabiają) Na 90% bedzie w nastempnym tygodniu a dzien to czysty przypadek to zalezy od wszelkiego rodzaju problemów wykrytych na ts. Chcialem tez poprawic kogoc co sie wypowiadal odnosnie lvla i broni
Fire Sword-30lvl Bright Sword-30lvl Fire Axe-35lvl Skull Staff-30lvl(niejestem pewien) Giant Sword-55lvl Dragon Lance-60lvl War Hammer-50lvl Bronie z Poi-75lvl Magic Sword-80lvl SCA-80lvl Co dotych nowych broni to tak jezeli ma w okolicach 36-35 atak to 30lvl i co 2 więcej ataku to co 5 lvl wyzej coś okolo!! Pozdrawiam wszystkich!! |
Gadałem z kilkoma mocno zaprzyjaźnionymi seniorkami.
Update na 90% będzie w piątek, 29.06.07. Pozdrawiam... |
No to już wiemy ze update bedzie w następnym tygodniu więc prosze nie pisac jush postów na ten temat.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |