![]() |
Fisz - czerwona sukienka
WWO - powinnaś Indios Bravos - Zabiore Cie Indios Bravos - Wu-wei Gutek,Fokus - Są dni |
Cro-Mags - We Gotta Know
|
simarik
Ja tam teraz lubie nawet sluchac
Simarik-Tarkan kiedys mi sie to ie podoboalo ale teraz nawet fajne |
Konkwista 88 - Skinheads
Szwadron 97 - Nie sprzedasz się Szwadron 97 - Niepoprawni politycznie Honor - Krew i honor Honor - Moje serce bije z prawej strony |
PJ Harvey- White Chalk
|
Bloodbath - Cancer Of The Soul
Uwielbiam. Ale za cholerę nie wychodzi mi granie tego. |
Dżem - Wehikuł Czasu
Cytuj:
|
Cytuj:
Nunslaughter - I Hate Christians |
Origa - Inner Universe ( Ghost in the Shell TV ).
btw. zdaje mi się czy ten temat jest tylko dla tych co się nudzą i chcą sobie nabić posta :P? Gdybym przy każdej piosence, która teraz słucham robił nowego posta to by było z 1519000 str. xD |
GrubSon - KochAna.
kozak. |
Nile - Even The Gods Must Die
|
Bloodbath - So You Die
"I show no mercy You know I know no other way Than to revel in your flesh I am born to conquer So you die" \m/ |
Cytuj:
|
AC/DC - Hell Ain't A Bad Place To Be
Cytuj:
O fascynacji ruchem skinheadowskim może swiadczyc tez krzyz celtycki w avatarze i 88 w nicku (88 = HH = Heil Hitler). |
Cytuj:
Neuropathia - Meatman Tale Polski grindcore w natarciu! \m/ @edit Wiesz, może i on się fascynuje, ale pierwszy lepszy skinhead by mu wpierdol spuścił i go wyśmiał. |
Cytuj:
Honor na początku typowa skinhedówka, później poszli w stronę pagan metalu. |
Vader - Halleluyah (God is dead)
"Wandering the globe around I saw no miracles nor wonders Humanity so poisoned by their myths Why none can see my wings?! God is Dead!!! Dead !!! Helleluyah!!!" Black Sabbath - Black Sabbath Vader - Sword of the witcher Metallica - Fade to black Sex Pistols - Anarchy in the UK Nightwish - Wish I had an angel Pink Floyd - Nobody home |
Nargaroth - The Day Burzum Killed Mayhem
no i wplywy Johny'ego121 ;p Bloodbath - Cancer Of The Soul wspanialy utwor |
Grubson - piję piwo : P
|
Cytuj:
\m/ Refren miecie, nie? ; ) Cytuj:
Nasum - Wrath http://www.youtube.com/watch?v=PRwjzi_HXwE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |