![]() |
Ty masz beke a ja sie tu wqrwiam na nich czytajac co wygaduja...
|
Dobra,walcie sobie dalej :)
|
Sargeres jedziemy dalej!
Już jest ich więcej ;) już walczy ich 2 ;d more more more AB TIIM! pozdro dla ziomków z AB teamu =* respect i honor =* |
Ja [ierdole az sie nie chce komentowac ...Arad nie jest z ab temu idioci ;/ zal mi was dalej zasmiecajcie to forum swoimi kretynskimi postami, w ktorych nawet nie odpowiadacie na inne tylko pieprzycie od rzeczy.
|
Niechce ci sie komentowac??To cemu ni zostawisz tego bez komentarza?potwierdza sie moja opinia,czekasz az cos napiszemy i wtedy walnie!xDDD
|
jesli by nawet napisal "bez komentarza" to by oddal swoja opinie o tym, co siwadczy ze napisal komentarz.
|
Dzi¶ w ab próbowałem mvve trapnac ale sie nie udało i zwiał :D
|
NIe chce sie komentowac ale nie pzowole zeby ktos taki jak ty mowil co chce o moich najlepszych koelgach. Moze niektorzy sie woza, mzoe pkuja ale to jest swait pvp i kto jest silniejszy ten trzyma wladze, ale zaden z nas nie jest takim noobem jak ty albo adasii, ze tylko potraficie wrzucac i stac w depo.
|
Podobno 90% gildi Inshon z furory przeniosło się na Saphire i chc± przej±ć nad ni± władze...
|
No naraszcie pierwszy madry post i dotyczacy tematu. A tak swoja droga watpie zeby to przejecie wladzy udalo sie, bo juz wielu probowalo a duza czesc ktora walczyla vs nobz and company teraz walczy po jego stronie ;; ostatnio co widzialem na ankh to gildia gerpa zostala rozgromiona przez nobza ;/ a wydaje mi sie ze srednia lvli w gildiach byla podobna.
|
Cytuj:
10 znaków....... |
No to powodzenia w zdobywaniu tego servera ... jakby co pisac pomozemy w jakims trapiku jak juz wbijecie te swoje lvle ;]
|
Dobra,skończmy ten beznadziejny teat z wyzywaniem sie i.t.p
ja od teraz przestaje i przepraszam was za to co powiedziałem,a co Adasii zrobi to niewiem :D |
Ci z furory to pl? 8o jak cos moge sell mego chara ;; msg priv ;;
|
Hokus Pokus
Czary Mary Była Szkoła S± Wagary Level Trzeba Szybko Wbic Aby w Tibi Dłużej Życ! |
WT My Candia Your Saphira.
|
Przenosza sie na Saphire bo na Furorze maja PA duże za przegrana wojne i moj rl z inshon opowiadal ze prawie nikt nie bedzie placil tylko ida na Saphira...według mnie może to być prawda
|
To sie zdziwi± co na Saphirze zobacz± xD
|
@arad
daj gg na privie bo mam temat @drinio napisz na gg bo mi sie lista skasowala :<< |
ej joł podobno
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |