![]() |
Cytuj:
A ty sigg jakbys chcial wyslac komus jakis zasrany link do kretynskiej strony ktorej tematyka pasuje do twojego poziomu to zrob to na prv/gg/msn/tibii. |
Last Alliance traci ludzi na własnych masslogach. :o Coś im się serrio nie powodzi.
Pozdrawiam ... |
Trening czyni mistrza =))) pozdrawiam.
|
16.11.2007 - Wanted : Last Alliance - 2:2
Dalipi Nov 16 2007, 14:39:57 CET Killed at Level 146 by Dragoholikus and by Ragooguoe Shiverotor Xajaki Nov 16 2007, 14:24:39 CET Killed at Level 125 by Wymar Herachear and by Fauron Sigon Limehit Nov 16 2007, 15:02:32 CET Killed at Level 74 by Leifmaa and by Sincks the hunter Wican Nov 16 2007, 14:04:55 CET Killed at Level 147 by Minavand and by Zamaran Quintus (są filmiki?) |
Cors oczywiście jest bez skazy etc. chociaż ani razu go nie było jak było trzeba i jak to określił "palek ssie" i nie opłaca się nim grać.
|
Eudoros, Leon luin, Sir hary portier, Sizue, zaplacili za swoja wolnosc :)
|
Cytuj:
Wojna wojna i po wojnie :) |
elo elo 5 2 0 xD
słyszałem ze brak wam mnie ?;D kumpel mi az na gg zaspamował |
Riklos hacked. Sciagajcie dalej VentMIX od Xajaka hueheu Hail naiwniacy.
|
Cytuj:
Gayter ;D nie wiesz ze oni juz nie maja kasy na wojne? Musza jakos zbierac dofinansowania na blessy. Niestety Unia E im nie pomoze wiec trza hackowac! |
Ciri why mam przepadac? ty sie bardziej rozpisałes niz ja kiedyś a to juz naprawde mistrzostwo;d
Ja juz tu nie pisze bo moi idole odeszli :< Nosso Mak Fujara i Horrrii Na ggłowe :( nie ma ich ! znikli ! ;( Zreszrta azura jest zacofana .:( Na Morganie trzode robie :D Znalazłem tam takich noobów jak ja i sie bawimy w combosy xD http://www.***********.com/624522568.html w gwiazdki wpiszcie "s p e e d y s h a r e" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak, to ta ciota, ktora trenila na slimach pod ab, hehe
prawda z tym hackiem riklosa? |
Cytuj:
i znow beka sie zacznie na forum... Grebol mi konkurencji narobil xD |
Cytuj:
|
Hmm.. Czyżby Hawek podpadł swojej gildii..?
Killed at Level 122 by Wolfwerine and by Leon Luin. |
co sie stało? za co on padl ?
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Ciekawe co zrobicie jak CipSoft skończy z Tibią ;( Ale póki interes się kręci to nie skończą tak szybko ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |