![]() |
Cytuj:
firek mi przypomina kubusia puchatka LOL no i ty z bratem podobni jestescie |
@up
rozwaliłeś mnie ostatnimi słowami ale tak ogólnie co was obchodzi ile mają lat ^^ firkowi się przytyło chyba xD - mi to looz nie gustuje w chłopcach :P |
Eneris wyślesz mi fotki?
|
@Toral
Udał ci się wrzut, gratuluje. Agyz jest 90 rocznik. @ervinius www.photobucket.com >Eneris. @Mercioleksy Też nad tym samym myśle.. ale widocznie nie jest taki mądry jak siejnik żeby to zrozumieć... @Edit Rasis Daron Killed at level 105 by vodka and beer. http://img505.imageshack.us/img505/1336/dsc05928ct2.jpg http://img505.imageshack.us/img505/1...8842611861.jpg |
@co do ostatniej foty
dobrze ze nie wchodzil na slup wysokiego napiecia lol a tak to generalnie trzeba umiec pic... |
Toral na wakacje zapraszamy do Gdynii.
Pokażesz nam jak pić, okej? |
A moze to wy zawitacie w wielkopolsce?
|
Tylko, że to Toralek napisał, że trzeba umiec pić.
|
LOL a jakie to ma znaczenie, jesli juz to chce pokazac jak sie pije > zaprasza do siebie x]
|
to miało wywołać uśmiech, a nie czepianie się, wpadajcie do Warszawy to pogadamy ;]
|
Sranie w banie takie.
Eneris, ta druga dziewczyna oprócz Karoliny to kto? ;> |
Cytuj:
|
humm, a gdzie mieszkasz?
|
Cytuj:
|
[CHAR]Krystian Paladyn[/CHAR]
May 24 2008, 01:56:29 CEST Killed at Level 76 by Snippy Sniper and by Gufroman Szybki regroup z expów i wpadamy do kazo.. [CHAR]Dazobit[/CHAR] May 24 2008, 02:12:41 CEST Killed at Level 70 by Aiwen Maggus and by Revange Twin [CHAR]Snippy Sniper [/CHAR] May 24 2008, 02:14:59 CEST Killed at Level 52 by Eneris [CHAR]Gufroman[/CHAR] May 24 2008, 02:16:16 CEST Killed at Level 52 by Zetrax and by Mimi Shinja |
zebysmy leczyli dazo jak bylo zaplanowane to by sie inaczej potoczylo heh
w ogole zastanawialismy sie czy stac czy co innego robic, postawilismy na to pierwsze i nie wyszlo, zdarza sie ogolnie to wasze chary sa dla nas za szybkie, ostra lipe mamy na open field ;/ nie bylo tak zle na 5 vs 8-10 osob |
Racja, nas było więcej ale mogliście mnie sprobować za mwalować, jakby wam sie udało już bym was nie dogonił.
|
Cytuj:
45 sorc z elysi |
Cytuj:
ogolnie duzo bledow popelnilismy ale chuj z tym ;p |
ogladajac wasz filmik naliczylem 3 powazne bledy xD
ale to sie da naprawic, jeszcze bedzie okazja heh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |