![]() |
Nie smiejcie sie zabilem :( tylko spearmana na 7lvl ;( i raz rotworma na redzie :]
|
aha...
RobertMen Knight Elera lvl 8(szybko rosnie :) ) mlvl 1(dopiero zaczynam :( ) skille cienkie 24/20 ;( |
Zerk
15 knight-43/49-Orc Berserker-0 Uhs :cup: -k-set,W-helm,f-axe i c-shield :D:D (mialem 4m.lvl ale nie użyłem uhs) aktualnie ten knight hacked
30 Paladin-66/45-Orc Leader-0 Uhs :cup: -C-arm,k-legs,w-helm-Aktualnie Hacked 5 No Vocation-13/13-Orc-0 Uhs :cup: -Chain arm,mace,Brass shield,leather legi,legion helmet 8o 8o :D :D |
moze nie jest to jakies spektakularne osciagniecie ale zabilem na 16 lvl druida 28 mlv GSa. Tam gdzie blood herb quest poszedl bp manasow 2 uhy i 7 sd :D
|
Hmm....24 knight (stary char) Orc leader (1 uh), 25 lvl Dragon (koło 5-6 uh)....nic specjalnego ale skile lipne:P:P no i oczywaiście 156 sorc zabiłem rata <SOLO STYLE!!!!> poszło 15 bp sd, 10 bp uh, i 45 bp manasów.....fart..ale jaki looot...cheese i 2 gp :]
|
Rekordy:
Ja-18 lvl Dwarf Guard z 2 uhami KnighT :D skile małe Brat- 17 lvl Dwarf Guard z 3 uhami Knight skile male Ja- Orc berserker Knightem na lvl 21 7 uhów... Brat- Orc Berserker Knightem na lvl 22 10 uhów... Aha i Orc spearmen na Rooku na 4 lvl :D z sperów ale miałem 1 lf.. |
4 cyce z bp hmm oraz bp uhow na 18 lvl
|
Dragon Lord z d lance na 54 lvl'u.
|
MOjimy najwiekszym osiegniencem w tibi bylo zabice lich balem sie jak mala dzidza :baby: ale wygralem
:cup: bylo super paladyn 90 level :lucznik: oczywisce bilem z kuszy!! :) |
Najpotężniejszym potworem jakiego zabiłem była valkyrie ,pierwszy raz zabiłem ją na 10lvl pomagając sobie troszkę hmm-ami.
|
Ja osobiscie zabilam na xanterze kiedys palkeim dragona. Mialma wtedy 13 lvl poszlo mi 4 uhy mialam skille 50 :P. A z blockerem to tez draga ale na 11 lvl i sperami z daleka :D
|
Dragon knight'em na 19 lvl ze skillami 57/54 z 2 - ręcznej broni.
|
Ja zabilem zająca :p Skile 65/66 Knight 22 lvl
|
dwarf soldier :) na 12 lvl ze skilami 31/26
|
Hero.
Palkiem 60 lvl.Mag 18 skille 87/74 |
Ja sorciem załatwiłem na 16-ym lvlu Beholdera (drobny sukces, a cieszy) ;)
Natomiast na poziomie 17-ym pokonałem Dwarfa Guarda koło Imperatora. Lekkie zaskoczenie, ale głupi nie jestem :D , magic shielda miałem. Teraz jestem na lvl-u 18-ym i czycham na dalsze sukcesy (Drag? Palek 18-19 lvl?) EDIT: No i jest Drag na 20 lvlu ^^ |
Najlepszy potwor
JA zabilem na 23lvlu (druid) dragga solo :D:D oczywiscie SD :D:D
|
Ja darga razem z blockerem i paladynem
jak miałem 10 level to zabiłem dwarfa soldiera ghoula valkyrie amazonke na 9 na 12 draga z blockerem 14 i palkiem na 11 ja biłem 2 razy z sd i reszta z hmm a łup to dragon shield i ja go oczywiście dostałem teraz planujemy pujście na dragona lorda ja 13 level blocker 16 a palek 14 jak wypadnie fire sword albo dragon scale mail armor to sobie wezme :) :) :) :) :] :] :] ;) ;) ;) ;) ;) B) B) B) :cup: :cup: :cup:
|
Mój best monster solo to drag :] (25lvl knight skile 65/60 z fire axe przy urzyciu 6 run UH :( )
|
Mój best...
Cytuj:
Ale gratz!! P.S. Ja też gram na Solerze :) . Miło mi, że kogoś ze świata na forum spotkałem ;) . A i jeszcze jedno: To mój post nr. 80 :cup: !! Nadal malo, ale już się mocno cieszę!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |