![]() |
Cytuj:
Cytuj:
@Istna Rozumiem, ze nie odpisujac juz nic w moim kierunku zgadzasz sie z tym co powiedzialem?:) |
po co mielismy wpuszczac wszystkich skoro impreza byla ustawiana przez nas i naszych szpiegow? spotkalismy sie z wami, poznalismy, spoks siem 3m
|
Cytuj:
|
Nieważne...
|
Mogłeś wejść na serw Echo w Cs'ie ;)
Bardzo często go tam widzę ;] Ciekawe czy tez by z Cs'a wyszedl jak bys napisal do niego :D |
Cytuj:
|
Maku robienie interesow z ludzmi pokroju Amesa, Sarny itp jak i nimi samymi nie ma sensu. To je**** pazery nic wiecej X(X(
_/Pegazus Pall. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu myslisz ,ze mamy sie za lepszych . Z tego grona które tam przybyło połowy nie znałem a do drugiej połowy nic nie mam (czyt. Ziomal Wiglas ,oni sa przynajmniej luzni i smieszni) NIE TO CO TY KUBA jestes lamusem i musisz sobie to uswiadomic.
ps ... znowu dalem sie sprowokować :/ |
Nic nie musze sobie uswiadomic:) Kolejny pocisk na mnie. Juz Ci mowilem wczesniej na ten temat cos, dowartowosciwywuje Cie to to nie ma sprawy. A co do lepszych no nie wiem moze mnie tam nei bylo i nie powinienem tak mowic, ale jakos kurde takie mniemanie sobie wyrobilem:) I moze mowie tez tak dlatego, ze sie nie lubimy. Lepszosc lacze z waznoscia, a co do tego to sie nasluchalem kliku osob (znow jako przyklad podam galiego:>) i mowia oni czesto jakby byli niewiadomo kim. Moze dla swojego grona to normalne dla osob z zewnatrz smieszne. Najgorsze jest to, ze nikt nic takim nie powie i oni w to brna i mysla jacy to nie sa dobrzy. I nie mow, ze lepszemu zawsze sie wypomni. Ja wiem super dobry niewiadomo jaki nie jestem, ale te osoby tez nie sa.
Pzdr |
Cytuj:
|
Ja tu pisze glownie z nudow. I smieszy mnie to:) A ja mowilem ogolnie, zawsze znajda sie wyjatki.
|
stoj ....... parowo
|
siwy pr0 zawodnik ;;
|
Tak czytam i myśle że też bym zrobił tak bo bym chciał wbić i poznać sławnego legendarnego sarenke ogarniacza i istna MMA FIGHTER:D
|
Cytuj:
|
Nawet ze mna się przywitałeś 8o:D
|
Cytuj:
A nie wpuscilisym was wszystkich nie dla tego ze to bylo jakis spotkanie tajne kuraw :d tylko dlatego ze by nas prawdopodobnie wyjebali z hotelu bo mielismy pokoje na 8 osob a bylo nas 20 + was by wszelo 20 to troche juz przegiecie . :d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |