![]() |
@Drunk.
zomg @emilok. Co Ci się stało z lewym uchem? @edit Znaczy się, od Twojej strony z prawym. |
Z lewym nic, ale z prawym co się stało się to nie wiem......
|
@emilok
Nerd party ftw =dd |
@Korektor
Imo wyrzuć te pierwsze zdjęcie. Na drugim idealnie widać twoją rodzinkę, a na pierwszym jest to samo tylko że obraz oddalony. Także jak już mówiłem te pierwsze moim zdaniem możesz po prostu ciachnąć i będzie fajnie xp |
Dr.Unk, wyglądasz jak Harry Potter ; ]
|
Cytuj:
|
Drunk, to zdjęcie z castingu na Harrego Pottera w nowej części?
@down Niet, poprostu wyglądasz jak ten Daniel, co grał w poprzednich częsciach. @OLOR co to za gury?? :D hehe @down Mam całą kolekcje, nubie. |
Ta, każdy, kto nosi okulary, jest podobny do HP.
Btw, szykuj skórzane majtki na casting do nowego teledysku Manowar ; ). |
Dr.~~ poczaruj cos plz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dr.Unknown
Imo nie wyglądasz jak Potter. Masz za dużą brodę. Rzekłbym nawet, że taką wypukłą. @down Parallax mapping. Jakieś dziwne słowo (bądź dwa), którego nie rozumiem, ale zapewne oznacza, że to wina zdjęcia/aparatu/czegośtamjeszcze albo jakieś złudzenie. Spoxik xD |
Cytuj:
/me [Avada Kedavra] Stara OnlyM(PL)'a Sorry, nie potrafię tak dobrze, jak Emma. @up To coś jak bump mapping. Wydaje się, że obiekt 3D jest chropowaty, ma wypustki, czy rowki, a tak naprawdę jest płaski. |
DrUnk - Wyglądasz raczej jak Małe Zagubione w Okrutnym Świecie Coś. =D
|
A ja cały czas się śmieje jak zjeżdżając w dół tematu napotykam na zdjęcie wipikiego.
http://s54.photobucket.com/albums/g1...t=HPIM0460.jpg A tu z pięćdziesiątką nasz śpioszek w wersji mini? :) Ps. Fajne masz koleżanki. |
Co do moich zdjec... my praktycznie nie pilismy nic xD Tylko po prostu lubimy robic jakies zdjecia, na ktorych wygladamy jak lumpy w rowie... xD Moze niektorzy beda mowic ze "cosnietentego" jestesmy , ale nam to i tak radosc bedzie dawac xD ...
@Down Tadeusza "Amena" Iwanickiego, naszego menela z miasta :D |
@Wipigi, czyją twarz masz w aviku? Wydaje mi się znajoma.
|
@ Rege
negatyw :) |
Hmm..?
Nie zabardzo rozumiem =p |
Rege, czemu masz biale wlosy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |