![]() |
Wiesz jak są dla ciebie nudne to nie oglądaj bardzo proste co nie? :D
|
Odp.
Musze przyznac zajedwabiste filmy :) Co do goromy mam zastrzezenie bo nie pokazałeś częsci północno-wschodniej a mi by sie przydalo bo poleciałem z miasta do miasta i goroma :( I czekam na culty i piratow :P
CICHY MAC JEST WIELKI! xD |
Cichy nie wiem dlaczego ale twoje filmiki mi sie najbardzije podobaja na tym forum ^.-
|
Ja bym prosił, jeśli można o filmik pokazujący podziemia Ab'Dendriel ponieważ niewiem na którym poziomie zaczynają się trudniejsze potwory.. PLZ PLZ
|
Co jest Cichy, czemu nie ma nowych filmów jak tyle lokacji łatwych do nakręcenia :( Urlopik wakacyjny czy co? :P
|
Jako, że gram na Harmonii jak Cichy i mam go na vip ( chce wiedzieć kiedy gra, wtedy wiem czy warto sprawdzać forum w poszukiwaniu filmików :P ) moge ci śmiało powiedzieć, że rzadko go widze. Jak napisałeś każdy ma wakacje, swój nastrój ( nie da się ciagle grać i nagrywać ), i każdy ma prawo do wypoczynku albo nie znalazł ludzi na filmik. To też nie łatwe. Ja się ciesze, że taka seria wogóle jest i czekam cierpliwie na każdy film. :P
|
Cytuj:
@Down Ja tam nie mam co go namawiac, robi co chce ;) |
Bloodwin, jeżeli dobrze cię zrozumiałem to ty go szpiegujesz? :P (Btw Hail Szczecin :D)
Bake, namów cichego na nakręcenia kultystów plus to co za pianinkiem, nie mam zielonego pojęcia czy tam coś jest ale chcem to zobaczyć, chyba że qs :P |
To chyba byłby qs. :P Ja nie szpieguje Cichego :D - napisałem czemu mam go na vip ( czekam na filmiki :D ).
Hail Szczecin. :) |
Wszyscy krzyczą cichy cichy zorb to tamto :) chłopak tez chce poexpić, odpocząc. sława jest cięzka :P
Btw. czekam na filmy z nargor, culty no i max. podziemia goromy. Przydalo by sie inne forbidden islands albo moze ferumbras tower? xDDD |
czemu mi się niechcą otwarzać filmiki mam tibie 7.8 ściągnołem filmik na tibie 7.8 i sie nieotwarza pomocy ludziska ???
|
Bo musisz sciągnąc patch do tibicam. Link powinien być na forum przyklejony temat Dwima Tibicam. sciagasz patcha i zamieniasz na tego w relase.
|
A ja chciał bym zobaczyc demony na goroma i całe miasto Libery Bay a do tego też Underwater:)
|
ja też bym chętnie to zobaczył :]
|
O ile wiem cichy nie nagrywa miast jako tako. Co do demonów to chyba ich narazie nie zobaczycie. Może jak Cichy zbierze sporą ekipie. ;)
|
Odpowiadając zbiorczo na ostatnie posty. Bylem jak to ktoś delikatnie ujął na urlopie, tyle że przymusowym i zdrowotnym, gdzie nie było podłączenia do internetu.
Co do zmian ekipy, to jak widać czasami następuje rotacja. Generalnie chodze z tymi osobami które mają czas, chęci, i są z mojej gildi lub są moimi znajomymi. No i czasami ciężko jest zebrać odpowiednią ekipę. Aktualnie problemy kadrowe (i czasami mój level, w przypadku bramek levelowych), są największym problemem przy powstawaniu kolejnych filmów. Co do nudów... filmy ze "zwiedzania" są z założenia nudne. Mają za zadanie przedstawiać teren/odktrywać mape. Jedyne co je może ratować, to odpowiednie dialogi w celu zabicia czasu, ale ciężko wymyślać spontanicznie jakiś "kabaret". Zresztą, ja jestem "cichy" i mam wymówkę, jak się nie oddzywam :) W każdym razie wkrótce pojawi się jakiś nowy film. Edit: Furumbras tower (czy jak się go tam pisze). No, tam się prędko to nie wybiorę. Powód - mój level. Podwodna kraina - wykonalne, jednak musi tam być dość mocna ekipa, na całe zwiedzanie, co powoduje komplikacje, że nie można tam iść kiedy bym tylko tego chciał. Ciąg dalszy goromy (za tp). patrz podwodny świat, tylko, że jeszcze gorzej. Cultyści - nie zostali nagrany, gdyż nie mam jeszcze wstępu za teren za pianinem (miałem, ale na teście), a nie chce tego dzielić na 2 filmy, gdyż teren bardzo podobny, i nie ma tam nic ciężkiego. Wyspa skarbów- z tym może byc problem, kto jest wtajemniczony ten wie jakie wymogi trzeba spełnić i dlaczego to będzie takie tródne. Wiecej nie moge powiedzieć z powodu qs. |
A ja bym się jezcze chciał zapytać o piratów, wiem że to dosyć spora miejscówka, mam gdzieś może 70% odkryte (z 20 filmików różnych przynajmniej) ale przydałoby się zobaczyć wszytko. A tak pozatym to jaki film z listy w poście wyżej będzie jako pierwszy B) ?
|
Super filmiki.
Czekam na Nargor :) |
Małe pytanko
Mam pytanie. Czy na filmie ze zwiedzania Gromy jest nagrane miasto cultów?Bardzo bym chcial je zobaczyc,jesli to mozliwe sam sie tam wybiore lecz chcial bym zobaczyc jak tam jest i czym moj level jest wystarczający.
|
Gratulacje "Dzielny palek" :cup:
Byłeś pierwszą osobą jaka się zgłosiła z wybranego serwera w sprawie nagrody. Czyli wygrałeś w moim spontanicznym mini konkursie :) W celu odbioru nagrody prosiłbym, abyś był online dzisiaj w godzinach 21-24. W tym czasie zaloguję się na Celeste, i przekaże Ci nagrodę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |