![]() |
Menel to ja się wyrzekam że jestem br a ty się przyznajesz :p
A co się stao na tym quescie ?? :D |
Sorry MenelQ ze za ciebie poszedłem ale nic nie wiedziałem :S...:confused:
|
Do ciebie zalu nie mam podjarali sie chlopy ze Ciebie zobaczyli, i mnie zlali tera bedzie wazajemka ja zleje ich proste.
|
Ee mialem juz tu nie logowac
wiec tak jestem tu po to zeby spytac was czy nza ktos innego chara Khamilun Armor, Plss
Nie pytajcie why pytam, Ważne A Co Do Deep Fibula To Nooby Plax? Dobrze Ze Poszli Inni Bo Mialem I¶ć Ja UFffffffffffff ;) |
Cytuj:
Będe sorcem |
Georg, to toche dziwne, ale ziomek chyba gra tym Khamilunem, pomimo tego co wypisywal w depo, jak ja go bilem to mial eq, mf'y i UHy.
Name: Khamilun Armor Nov 12 2006, 13:53:03 CET Killed at Level 33 by Lemiko |
E witam ziomków a i chyba już żegnam zarazem chociaz i tak sie nikt tym nieprzejmie spadam z tego ¶wiata a może i z całej tibii. Co do waszych kłutni zajoby jeste¶cie chociaż niewiem oco cie kłucicie Mylfona niezapome nigdy pozdrów go zeus Dariu wyluzuj ociupine lubiłem cię i lubię Arcaso friend for eva Menel respect u man i wiele innych których szanuje : Szafa(Mylfon),Roro,Andrzej,Orzech,Stary Wigg,Krawiec, Arvin i Draker z którymi znali¶my się od ??? 20 lvli ? chyba taa :D no i oczywi¶cie -kumpel z rla Dziadek Jony Druidka ,Jony Sola,Lemiko,Buba Lord,Rhorvald,Lord Maszin,Royal Master Of Danera,Guber,Fire Knight Guardian,Zabujca Max,Zoyanna (mam nadzieje ze niezapomniałem nikogo??) ....etcetra,etcetra,etcetra
Chyba se pójde na jaki¶ niemiecki server chętny kto¶ ?? Ps : Friends for eva ;] pozdrówka ziomki trzymajcie się KISS |
Cytuj:
Royal Master of Danera (of z małej lamo :D) Bye bye Fuxe :( |
Szkoda ze odchodzisz
nara Ziom Moze Sie Spotkamy Jeszcze;) ;)
|
Mimo że Cie nie znałem to i ta kszkoda że odchodzisz bo zawsze to jednego polaka mniej na naszej Danerze :(
3m sie :P i powodzenia :) |
hehe fux i tak wiem ze wrocisz.. za bardzo zwiazany z serwiem jestes wiemy o tym oboje. Ale jesli nie to good luck in rl dude.
|
Gdzie ssy?
Dawno nie widzialem ssow w tym temacie (ostatnio chyba widzialem ssy krawca) prosze dajcie jakiss ss bo temat upada;(
|
z checia bym wkleil jakies moje awanse ale niestety stan mojego komputera..... lepije nie konczyc :(
w kazdym razie robie uhy :P sa ROX morze sie cos jeszcze wklei tutaj :P pozdro all |
wrzucać foty a nie gadać ;p
zmieniam posta bo sie wszyscy rzucaj± -.' |
Wow
Yugigorre ale zes cwany ja bym sie nie domyslil ze chce cie haknoc.......powiedzmy ze jestes newby8o 8o Tez bym najjjjchetniej wkleil nowe ss ale Je.... w d... net jest tak zawalony ze chodzi jak pi... i nie da sie gracX( X( X(
|
zostań tu !!!!
fux co se jaja robisz ja chce cie jeszcze na danerze widziec :o wiec nie żegnam sie z tob±
3MAJ SIE |
usuncie jednego posta bo sie jakos double zrobil -.-
|
@Sola
Przejrzyj ostatnie pare stron i powiedz mi czy tam nie ma syfu ^^ ;p |
@Yugigorre
PLxx nie rob syfu... glybym ja pisal posta o kazdym hackerze a raczej Crackerze (o ile wiesz kto to) ;) to Forom zamiast "only danera" nazywalo by sie "only shit" B) |
Fux Ty Gnojku Ty... Nie Opuszczaj Mnie W Tych Trudnych Chwilach... Niech Tylko Wyzdrowieje To Wlece Tam Do Ciebie I Ci Najebie I Wrocisz ;] Pozdrowka ;) Wracaj A Nie Pierdol!! Kiss For You ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |